5800 XpressMusic telefonu hızlandırmaya yönelik uygulama vs. yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
5800 XpressMusic telefonu hızlandırmaya yönelik uygulama vs. yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar lütfen yardım edin 5800 çok yavaşladı.Bana önerebilceğiniz bir uygulama,yöntem vs.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

Lacrymosa

Üye
Telefona düzenli aralıklarla hard format atmak gerek. O telefon yavaşlamaya mahkum. Adamlar nerdeyse RAM takmayı unutacaklarmış telefona.

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum kardeşim hard format atınca hızlanıyor ama hemen bir daha yavaşlıyor birde telefona hard format alete zarar verirmiş öyle bir duyum aldım o yüzdende çok hard format atmak istemiyorum.SpeedyGo gibi programları denedim fakat hiç bir faydasını göremedim bunun gibi programlar varmı bildiğin?Adem kardeşim

OğuzcanAbi

Üye
walla süper hızlı ama bişi dicem yüklediğiniz uygulamaları uygulama yöneticisinden kalıdr

Sehzade

Üye
hafıza kartıda yavaslatıo :S bole telefona 8gb hafıza kartı ne lazım ya :S

musti9191

Üye
ben çok fazla program - oyun yüklemiştim hatta hafıza kartı takılıyken uygulama yöneticisi açılmıordu. şimdi format attım hızlandı yine. sadece gerekli programları kuracam. x-plore hariç herşeyi hafıza kartına kurdum. tel hafızası 50 mb filan boş o 20 mb ta java runtime phyton vs kurulu diye. telefonda menülerde gezerken yavaşlama oldgu için menüleri kullanmamaya karar verdim. yani sitede bulunan orange ev ekranını kurarak programları ana ekranına kısayol atacam. oyun kurarsamda smart settings ile dokunmatik tuşunu modifiye ederek orayada oyunları atcam böylece yavaş olmayacak.

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeş

quest2

Üye
sanırım v50 yükseltirsen birazda hız farkedecek..

quest2

Üye
benim arkadaşım ki hala v31 herhangi bi program olmamasına rağmen yavaştı.. Ayrıca bi kaç kişiden daha duydum v50 yüksektince hızı arttığını..

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
benim arkadaşım ki hala v31 herhangi bi program olmamasına rağmen yavaştı.. Ayrıca bi kaç kişiden daha duydum v50 yüksektince hızı arttığını..

Ben daha yavaş derken v50 daha çok özellik geldiği için biraz kasma yapabiliyor.Aslında v50 daha iyidir.:oke:

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Ramblow programını kullan aradabir rami temizle. hatta en kısa süre olarak 30 dk da bir otomatik temizleme seçeneği var. Dene bakalım işine yarayacakmı

WastabMan

WastabMan

Üye
frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Aslında benim yavaştan kastım şu tam olarak menü geçişleri ve sensörler erdoğan arkadaşım ramblow programının sürümü nerden bulabılırım bende var ama trial??

21sacraments

21sacraments

Üye
Aslında benim yavaştan kastım şu tam olarak menü geçişleri ve sensörler erdoğan arkadaşım ramblow programının sürümü nerden bulabılırım bende var ama trial??

arkadaşım bu linkteki : http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gi-bozulmamis-fw-blue-370586.html#post2481234

benim fwyi bi yükle derim içinden türkçe hariç tüm diller silindi yazma dilinde ise ing&tr bırakıldı en önemlisi fwde reklam yok! orjinalliğini bozmadım memnun kalacağına eminim üstelik içinde entegre ramblow programıda war tam sürüm hemde tel hafızası 81 mb ram 60 mb oluyor! denersen yorumunuda yaz lütfen :oke:

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu linkteki : http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gi-bozulmamis-fw-blue-370586.html#post2481234

benim fwyi bi yükle derim içinden türkçe hariç tüm diller silindi yazma dilinde ise ing&tr bırakıldı en önemlisi fwde reklam yok! orjinalliğini bozmadım memnun kalacağına eminim üstelik içinde entegre ramblow programıda war tam sürüm hemde tel hafızası 81 mb ram 60 mb oluyor! denersen yorumunuda yaz lütfen :oke:

Hemen deniyorum ama benim ki kırmızı bir sorun olur mu?

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.

Üst Alt