GASerseri
Üye
5800 XpressMusic Dizi Çekme.
Merhaba,Konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya yazıyorum.
Ben N8 reklamı için çekilen diziden özenerekten 5800 Xm telefonumunda N8 kadar kaliteli olduğunu kanıtlamak için bir dizi çekmeyi düşünüyorum.
Şimdi ilk sorunum diziye konu bulmak...En az 5 bölüm olacak bir senaryo gerekiyor.Ve daha kaliteli çekmek için 5800 xm için video programı yada geliştirici birşey var mı ?
Yardım eden herkesin isimleri filmde geçecektir.Aklımda 2 senaryo var ama daha güzel senaryo düşünenler varsa yardımlarını bekliyorum.Oyuncu,mekan,çekim vb. sorunlar yoktur.Her türlü mekanda çekebilirim
Çekimlerde 4 adet 5800xm telefonumu kullancam.Gerektiği yerlerde sayıyı artırırım.Saçma vb. diyen arkadaşlar görüşleriniz için teşekkürler ancak buraya yazmayınız.Bu film ile daha sonra kısa film yarışmasınada katılabilirim.
Yardım eden ve yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler.
Ben N8 reklamı için çekilen diziden özenerekten 5800 Xm telefonumunda N8 kadar kaliteli olduğunu kanıtlamak için bir dizi çekmeyi düşünüyorum.
Şimdi ilk sorunum diziye konu bulmak...En az 5 bölüm olacak bir senaryo gerekiyor.Ve daha kaliteli çekmek için 5800 xm için video programı yada geliştirici birşey var mı ?Yardım eden herkesin isimleri filmde geçecektir.Aklımda 2 senaryo var ama daha güzel senaryo düşünenler varsa yardımlarını bekliyorum.Oyuncu,mekan,çekim vb. sorunlar yoktur.Her türlü mekanda çekebilirim
Çekimlerde 4 adet 5800xm telefonumu kullancam.Gerektiği yerlerde sayıyı artırırım.Saçma vb. diyen arkadaşlar görüşleriniz için teşekkürler ancak buraya yazmayınız.Bu film ile daha sonra kısa film yarışmasınada katılabilirim.Yardım eden ve yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler.