N97/5800 da her türlü filmi ve videoyu izlemek hemde alltyazılı

Sponsorlu Bağlantılar

HackerCelik

HackerCelik

Üye
teşekkürler

berker36

berker36

Üye
çok güzel bir paylaşım olmuş gerçekten eline emeğine sağlık bende format factory vardı zaten ama bu özelliğini bilmiyordum.saol tekrardan

kalkal686

Üye
çok faydalı kardeş çok saol

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Arkadaşım harikasın gerçekten mükemmeLsin vaLLa anLatımına da bayıLdım kardeşim :)
TeşekkürLer sana feda oLsun yaaaw .d Denicem şimdi :)

5800XM34

5800XM34

Üye
çok saol ustam ya :oke:

young3

Üye
link çalışmıyor linki yenlemisin

baqbaq

baqbaq

Üye
Ah be kardeşim anlatımın çok iyide, birde link ölü olmasa.. (: Yinede Teşekkürler, artık linki bi yerlerden bulup senin anlatımınla olayı çözücez (:

AlpReis

AlpReis

Üye
Ya birazda araştırıcı olalım. Program güzel. kullndığın bir pro. link ölü olabilir. Google amcaya sorunca herşeyi söyler sana format factory'nin sayfasına git indir, bu kadar basit, üstelik en güncel sürüm orda var buyur link:

magruska

Üye

--------------- Ekleme ---------------

Méc~

Méc~

Üye
iyi

003my

Üye
süpersin çok işime yaradı teşekkürler.!

çokoy_

Üye
arkadaşım eline sağlık çok güzel bir program ve sende çok güzel anlatmışsın teşekkürler

full force

full force

Üye
sağol

çokoy_

Üye
ya benim bu fontla ilgili bir problemim var seçeneklere giriyorum fonts dosyasını açmaya çalışıyorum açılmıyor ben windows 7 kullanıyorum acaba ondan mı olmuyor rica etsem yardım edermisin

nejdet can

nejdet can

Üye
Anlatım için teşekkürler ve güzel açıklayıcı olmuş...

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler kardes denıecem

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Süper Olmuş Ellerine Sağlık...

mustafa0121

Üye
Yıllardır bu programı kullanıyorum ama bu özelliği olduğunu yeni öğreniyorum. Sadece formatlamada kullanıyodum. Çok teşekkürler eline sağlık.
Yanlız bi sorum olacak. Alt yazı dosyasını nasıl bulabilirim?

samurai jack65

samurai jack65

Üye
teşşekkürler

Üst Alt