5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi

Sponsorlu Bağlantılar

bitrak

Üye
eyvallah

Mikado_suphi

Üye
arkadaşlar flash var ve yok yani her videoyu (bazılarını) açmıyor özellikle facebook ta bende oldu bikactanesi açılıyor 100 tanesi , açılmıyo bilen varsa söylesin

mrfj

Üye
film değil flash plung leri açmıyor. internette her bi haltı açıyor. flash pulingleri açmııyor. mesela ben impare online oyunuyorum internetten her bi haltı açıyor ama flsh plung gerekne yeri açmıyor. bende araştırıyorum. walla bi halletsek çok iyi olacak...:(

bağlantı hatası

Üye
ya arkadaşlar deli olacam. 5800 için netten kaç tane flash player indirdim sms bi tanesi bile işe yaramadı.
lütfen artık biri yardım etsin.face de video izleyemiyorum...

PEKALP

Üye
sky fire yükle videoları sorunsuz izlersin

akmonya

Üye
valla arkadaşlar bende 5800 var ve program olarakda bişey yüklü değil sadece dns ayarlarını değiştirdim. youtube'da denemedim fakat face'de anasayfada vidyolar görünmüyo sadece isim olarak gözüküyor. vidyoya basınca kimse onun profiline atıyor ve sorunsuz bi şekilde vidyoyu izliyorum ancak çok geç açıyor :S otuz saniyelik vidyo için rahat beş dakika beklemişimdir yani :S

sabahattin27

Üye
teşekkür ederim

ilker293

Üye
link ölmüş arkadaşlar

hayalletx

hayalletx

Üye
falash player 9 u bulan varmı.
netten tv seyredemiyorum

yaslımoruk

Üye
Arkadaşlar müjde ! ! !

5800 ve N 97 için %100 çalışan Flashlite 3.1
Bizzat kendi 5800 XM v.40 da denenmiştir

İşte Kendi Uploadım olan link >
Daha önce paylaşıldıysa özür dilerim
'' Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information. ''

diye bi yazı geldi bişey anlamadım :S

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar ben bişey buldum ama daha denemedim dosyanın adı FLashlite4nokia (nokia icin flash lite)
inşallah işe yarar.
http://store.ovi.com/content/29865?clickSource=search

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
en güzeli skyfire sorunsuz ve ayarlara gerek yok sadece teline kur izle :)

lanet9443

Üye
ya ben bunda video izlemek için aldım ama izleyemiyorum :off:

gamze_-_1

Üye
ya cıldırcm lutfen bı yardımcı olum flash playerde tel,kırıcam yav

burak14562

Üye
arkadaşlar bendede 5800 xm var fakat internetteki bazı videoları açıyor bazılarını açmıyor napabilirm

cakallalp

Üye
AŞKADAŞLAR AHADA SİZ CÖZÜM;
ÖNCE PC SUİT'i BİLGİSAYARINIZA YÜKLEYİN
DAHA SONRA TELEFONUNUZU 5800 XM BAĞLAYIN AMA PC SUİT İÇİN GÜCEL OLMAYABİLİR TELEFONUNUZU PC SUİT İÇİN GÜNCELLEYİN (GÜNCELLEME İÇİN TELEFONUNUZ PC.SUİT İÇİN GÜNCEL DEGİL GÜNCELLENSİN Mİ DİYE SORU CIKACAKTIR.DAHASONRA

AŞKADAŞLAR AHADA SİZE CÖZÜM;
ÖNCE PC SUİT'i BİLGİSAYARINIZA YÜKLEYİN
DAHA SONRA TELEFONUNUZU 5800 XM BAĞLAYIN AMA PC SUİT İÇİN GÜCEL OLMAYABİLİR TELEFONUNUZU PC SUİT İÇİN GÜNCELLEYİN (GÜNCELLEME İÇİN TELEFONUNUZ PC.SUİT İÇİN GÜNCEL DEGİL GÜNCELLENSİN Mİ DİYE SORU CIKACAKTIR.GÜNCELLEDİKTEN SONRA TELEFONU TEKRAR BAĞLAYIP CIKAN EKRANDA PC SUİTİ SEÇİP BAĞLANIN)
DAHA SONRA TELEFONUNUZUN SÜRÜMÜNÜN GÜNCEL OLUP OLMADIĞINA BAKIN (*^#0000# GİRİP BAKARSINIZ ENSON SÜRÜM .......301 OLMASI LAZIM BİLMİYORUM ÖNEMİDE YOK ZATEN ÇÜNKÜ ENSON SÜRÜMÜ PC SUİT İLE TELEFONU GÜNCELLEYECEKSİNİZ.(PC SUİTTE NOKİA SOFTWARE UPDATER İLE GÜNCELLEYİN SONRA TEKRAR İNT BAĞLANIP İZLEMEK İSTEDİĞİNİZ VİDEOYU ACIP DENEYİN ACARSA SORUN YOK AÇMAZSA İŞLEMLERE DEVAM EDİN)
GÜNCELLEDİKTEN SONRA AHA BU ADRESDEN ( ) FLASH PLAYER.SİS DOSYASINI PC SUİT İLE TELEFONA YÜKLEYİN.
İŞLEM BİTTİKTEN SONRA TELEFONU ACIP KAPATIN SONRA VİDEOLARI İZLEMEYE BAŞLAYIN ARKADAŞLAR...
BEN DENEDİM BİZZAT OLDU SIKINTI YOK ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu ama site biraz garibime gitti
yapılan işlemleri anlatan yok neyse yapcak bişey yok

MertyBoy

Üye
5230 içinde olur inşallah wifi yok ama net paketten denicem eline sağlık

kalbinyolu

Üye
selam arkadaşlar video izlemek için flash player 9 lazım malum oda 5800 da yok ama youtube için opera yada skyfire yüklemeyin telefonun DNS ayarlarını (4.2.2.2)ve(4.2.2.1)değiştirip rahatça youtubedeki videoları izlersiniz. kafanıza takmayın iphone de bile flash player yok hatta iphone ipad diye yeni çıkarttığı tablet bilgisayarında bile yok. ayrıca telefonun güncellenmesi var bence şimdilik yeni yazılımı yüklemeyin çünki hiç bir fark yok gibi ufak tefek ayarlar yapılmış

benim anlayamadığım şey şu video izlemek istiyorsunuz telefonunun wlan yada Wi-fi üzerinden izleyebilirsniz. onada gerek yok bilgisayarından izleyin derim. yada telefonun internetinden girdiğinde 3 dakikalık bir videoya 2.5 MB alıyor türkcell 70 kb 1 lira kesiyor düşünün artık kaç para, verdiği bedavalar ise gözkarartma 15 MB video izlediğinizde 8 dakika da bitiyor. 5800 youtube zaten var DNS değiştirerek rahatça izleniyor. saçma sapan programları yüklemeyin.facebook taki videoları ise flash player 9 istiyor malum oda yok.

brawe123

Üye
skyfire yükle ve oradan gir internete istedigingibi videoyu izlersin..:oke:

mervannnn

Üye
skyfire yükleyin istediğinizi izleyin :ehe