5800 xpressmuic kitap okuma programı ( istek )

Sponsorlu Bağlantılar

zakharion

zakharion

Üye

o.6.3 versiyonu daha güzel. txt dosyasını faklı kaydet de ve utf-8 olarak kaydetki şği harfleri sapıtmasın

piyanita

Üye
SA kardeşler xplorede karakter sorunu var diye yazmışsınız xplorede karakter sorunu yok ayarlardan ayarlayabiliyorsunuz menu>tools>configuration>text coding>8859-9 (turkish) bu kadar

• Beğen
Tepkiler: woo3

numberone71

Üye
i phone bunlar sorun değil neden bu nokıa böle offfss içine koysa olmuyo sanki

craig3535

craig3535

Üye
Lemaat.com da cep risale 2.7.3 var.Onunla kitap okuya biliyorsunuz ama sadece risale-i nur okunuyor .dini bir eserdir adamın imanını kuvvet lendirir. Ehli kitap sanız iyi bir seçim olur .sözlerden başlayın.ayrıca içinde ilmihal .cevşen . Kuran da var.
En iyisi orayı bi ziyaret edin derim.
saol aga millet okusunda eli yüzü nurlansın:D:D:D:D:d:

emmi

emmi

Üye
Arkadaşlar

bu programı indirin direk yüklemeden çalışıyo ilk açtığınızda telefon modeli istiyo zaten 5800 seçersiniz
sonra configure book sekmesinden txt formatındaki kitapları ekleyip jar ve jad dosyaları haline getiriyosunuz
sonra bu dosyaları telefona atıp jar dosyasından kurulum yapıyosunuz sonra uygulamalar program şeklinde kitabınız yüklenmiş oluyo
ilk başta kullanımı biraz karışık gelebilir
başlıca kullanımı şöyle
telefonu yan çevirnce benmde daha verimli kullanılıyo sizde ilk başta öyle deneyin derim
ekranın en altına dokunduğnuz zaman ışığı açıp kapatıyo
sağ tarafına dokunduğunuzda kitabın ne kadarını okuduğunuzu gösteriyo
ekranın üstüne dokunduğunuzda programı kilitliyo tekrar ordan açıyosunuz
ekranın sol ortasına dokunduğunuzda yazılar ilerliyo
ekranın sol üst köşesine dokununca başa getiriyo kitabı
ekranın ortasına dokununca da menü açılıyo
kitabı istediğiniz yerde bırabiliyosunuz
exit deyip çıkın tekrar açtığnızda kaldığınız yerden devam ediyosunuz

programında, telefona attığınız kitabında bi çok ayarı var ama başlıcaları bunlar
herkese kolay gelsin iyi okumalar
babacan eyvallah derim sana Allah razı olsun bence çok faydalı bir program ;):oke::oke::oke::oke:

blokeuphill

Üye
arkadaşlar 5800 dan e kitap okumak üzere foliant ve zx reader isimli iki program var ancak çok iyi değiller.elinde iyi program olan paylaşırsa mukemmel olur.saygılarımla...

yerinden

Üye

S60v5 için epub okuyucu ... İlk önce QT paketini kurmanız gerekiyor , sonra Dorian epub okuyucuyu
Ben 5800'ımda denedim , çalışıyor . Programı Maemo için yazmışlar normalde . Ancak dediğim gibi qt paketini kurarsanız çalışıyor . Gayet güzel . Programı kurarken uyumlu değil vs devam etmek istiyormusunuz diye soruyor . Sonuna kadar devam edin . Örnek olarak ingilizce bir kitap var . Türkçe kitap yüklemedim henüz . Sanırım şimdilik sadece ingilizce karakterleri destekliyor . Sayfayı sağa çevirmek için ekranın sağ üstüne sola çevirmek için sol alta basmanız gerekiyor. Screen moduna girdiğinizde çıkmak için sağ alta dokunmanız gerekiyor.

Şimdiye kadar 5800 için karşılaştığım en iyi ekitap okuyuculardan biri.

Kesinlikle tavsiye ediyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Türkçe bir kitap yükledim . Türkçe karakter problemi yok.
PDF'lerinizi Calibre programıyla epub versiyonuna dönüştürebilirsiniz

Yanlız resim içermeyen düşük boyutlu pdf leri çevirtseniz iyi olur. Eklerken , yüklerken kasıyor :))
(Üstteki mesajda "screen moduna" "fullscreen moduna" olacak , eksik olmuş)

n73balikesir

Üye
Arkdaşlar,yüklediğimiz e kitap programını kullanarak yüklediğimiz kitapları nasıl okuyacağız.ben çözemedim.mesela Adobe PDF,eReader adlı programlar yüklü peki bunları kullanarak kitabı nasıl okuyoruz.mesela bende Kimyay-ı saadet adlı dini bir kitap yüklü bu kitabı program yardımıyla nasıl okuyoruz açıyoruz.bilen arkdaşların yardımını bekliyorum.

SilentOne

SilentOne

Üye
tşkkürler

ayhanayva

Üye
yunus jar diye bi program var onu vinrar la açıp textfile dosyasını silip elinizdeki pdf yada tex formatlı kitabı içine kopyalayıp 5800 da okuyabilirsiniz

dragon65

Üye
Arkadaşlar ben dün 5800 aldım galiba yanlışlık yaptım bu telefonu sırf kitap okuma programı için aldım boşa almışım araştırmadan hemen aldık keşke almasaydık daha önceden 6630 vardı harika birşey birçok kitap bitirdim bir sürü roman okudum bir roman en az bir haftada bitiyor Qreader kitap okuma programı çok güzel bir pro ama 6630 için mobireader var bide txt prc dosyalarını çok güzel destekliyor hangi formatta indirirsen indir farketmez anında çevir formatını sonra doya doya kitap okuma zevkini muhteşem 6630 ile yaşa yarın ilk işim 5800 geri vermek ve emektar 6630 geri dönmek sağlıcakla dostlar

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşlar eğer kitap okumak istiyorsanız size benim ürettiğim bir formulü anlatacağım.
Ben bunu yaparken bilgisayarımda Microsoft Office 2010 yüklüdür.(diğer office sürümlerindede çalışıcağını umuyorum)

arkadaşlar ilk önce kitabımızı bilgisayarda office word ile açıyoruz.

sonra farklı kaydet deyip kayıt türünü Web Sayfası olarak seçiyoruz ve masaüstüne kaydediyoruz.

sonra masaüstüne bir Web Sayfası dosyası ve onunla aynı isimde bir klasör oluşuyor.

oluşan bu klasör ve web sayfasını telefonun hafıza kartına aynı konuma atıyoruz.

telefonumuzdan girip açmak istediğimizde ise dosya web sayfası olduğu için telefonun internet tarayıcısı dosyayı açıyor.

cnbrs56

cnbrs56

Üye
ben .txt icin x plorer kullanıyodum. Gayet güzel ve kullanışlıydı. Pdf formatı icinse forumda pdf reader dıye bi program vardı ama ben onu pek sevmedim. Ayrıca quick office diye baska bir program var ve birçok uzantıyı destekliyor. Bunların hepsi forumda mevcuttur.

ercanbabam

Üye
qreader programı okumuyor mu?

ferwasd

ferwasd

Üye
dorian epuba çevirirsin okursun ondan sonra bol bol okursun.

karaok675

Üye
Butun bu programlar iyi hos da..D peki e-kitabi nerden indiricez.. Bende pc yok telden indirmem gerek.. Biri bu konudada yardim etsin kitaplari nerden indirebilirim..??

cemalnacitol

Üye
Arkadaşlar bende çizgi roman okumak için,
Cbr,Cbz,rar dsyalarını açan bir program arıyorum 5800 a
yardımcı olur mususnuz?

mehmettuzun

Üye
txt okumak için en ideal program zxreader 2. çok program denedim ama en iyisi bu. kesinlikle bulun ve deneyin derim.

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
Foliant Çok Kullanışlı Bence

Üst Alt