5800 xpressmuic kitap okuma programı ( istek )

Sponsorlu Bağlantılar

paxal

Üye
    Konu Sahibi
5800 xpressmuic kitap okuma programı ( istek )
Arkadaşlar öncelikle konuyu açmak için istek bölümü fln göremedim onun için buraya açtım eğer anlış yeerse kusura bakmayın. Benim sorunum 5800 xpressmusic için doğru düzgün çalışan bir kitap okuma programı bulamamam. Şimdiye kadar bulduklarımın arasında MobiReader en iyisi aam oda dokunmatik ekran desteği olmadığı için sayfaları kaydıramıuorum. 5800 da adam çalışan bir kitap okuam proğramı bilen varsa ve yardımcı olursa çok minnettar kalırım. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat, Blind Guardian ve musa2121

drmmr14

Üye
evet bu büyük eksiklik elinde olan eklerse çok memnun oluruz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yok kardeşim maalesef bana da çok lazım ama hala çıkmadı..

Mh66

Mh66

Üye
Lemaat.com da cep risale 2.7.3 var.Onunla kitap okuya biliyorsunuz ama sadece risale-i nur okunuyor .dini bir eserdir adamın imanını kuvvet lendirir. Ehli kitap sanız iyi bir seçim olur .sözlerden başlayın.ayrıca içinde ilmihal .cevşen . Kuran da var.
En iyisi orayı bi ziyaret edin derim.

• Beğen
Tepkiler: aLyekici

estami

Üye
evet 5800xm için kitap okuma programı değerli dostlardan birisi ekleyebilirmi çok acil lazım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hangi uzantıları okuyacak? pdf ise ben adobe reader verdim..

Silinen Üye 1000628

Silinen Üye 1000628

Kapalı Hesap
zaten Xpress txt açıyor ama txtden çıkınca nerede olduğunu bulamıyorsun :) Yani Güzel bir program lazım.Şuan bir program var deniyorum.Ama dokunmatik değil.Türkçe karakter sorununu çözebilirsem belki önerebilirim

msd68

Üye
boyle bir programa cok ihtiyac var elinde olan varsa paylasirsa cok guzel olur simdiden tskler

petrucci82

petrucci82

Üye
evet lütfen olan varsa paylaşsın..ben telefonla kitap okumaya bayılıyorum çünkü ışık derdi yok tutmak için iki ele gerek yok..6630 um la sürekli okuyorum.ama kitabın ilerleyen sayfalarındayken kaptıp açınca her seferinde sardırmam gerekiyor.ve 20 dk mı alıyor uzun kitaplarda.5800 la okuyamıyorum çünkü türkçe karakterler (ı-ş-ğ-ç-)saçmalıyor ve ben 6630 dan başka txt formatını düzgün okuyan telefon görmedim..hastasıyım 6630 un:)

heliad

Üye
pdf formatında kitap okumak için bildiğiniz bi program varsa cok sevinirim ???

Meatat

Üye
eğer pdf değilde doc yada txt uzantılı e kitapları okumak isterseniz x-plore biçilmiş kaftan gerçi bilmiyorum sizin telefonunuz için bir sürümü var mı araştırmadım ama kitabı okuyup kapattığınızda eğer tekrar açarsanız kaldığınız yerden devam ediyor ama dediğim gibi pdf leri okumuyor ben 6630 da kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim

Silinen Üye 1000628

Silinen Üye 1000628

Kapalı Hesap
X-Plore'de de karakter sorunu var..

enka

enka

Üye
arkadaşlar 5800 var ama kitap okuma programı bulamıyorum bu işle ugraşan arkaşlar kısa zamanda bunada bi cözüm bulursanz seviniriz repligo gibi

Blind Guardian

Üye
gerçekten halen çıkmadım ı işe yarar kaliteli bir program...

qpel

Üye
şey var ama bilmiyorum işinize yararmı SymDjvu programı 5800 da baktım çalışıyor djvu dosyalarını okuma programıdır djvu dosyası oluşturak için de DjVu Virtual Printer 3.5.400.1 var onu bulursunuz internetten kurarsınız bilgisayara ilgili dosyayı djvu ya çevirip telefona atarsınız bi bakarsınız artık işinize yararsa ne ala

americanboy

americanboy

Üye
s60 v5 OS 9.4 ebook reader forumda arat bulursun

banque

Üye
Up!

frowell

frowell

Üye
Arkadaşım offscreenin bitane programı vardıda adını unuttum arattır bulurusn inş.

babacan_bbcn

Üye
Arkadaşlar

bu programı indirin direk yüklemeden çalışıyo ilk açtığınızda telefon modeli istiyo zaten 5800 seçersiniz
sonra configure book sekmesinden txt formatındaki kitapları ekleyip jar ve jad dosyaları haline getiriyosunuz
sonra bu dosyaları telefona atıp jar dosyasından kurulum yapıyosunuz sonra uygulamalar program şeklinde kitabınız yüklenmiş oluyo
ilk başta kullanımı biraz karışık gelebilir
başlıca kullanımı şöyle
telefonu yan çevirnce benmde daha verimli kullanılıyo sizde ilk başta öyle deneyin derim
ekranın en altına dokunduğnuz zaman ışığı açıp kapatıyo
sağ tarafına dokunduğunuzda kitabın ne kadarını okuduğunuzu gösteriyo
ekranın üstüne dokunduğunuzda programı kilitliyo tekrar ordan açıyosunuz
ekranın sol ortasına dokunduğunuzda yazılar ilerliyo
ekranın sol üst köşesine dokununca başa getiriyo kitabı
ekranın ortasına dokununca da menü açılıyo
kitabı istediğiniz yerde bırabiliyosunuz
exit deyip çıkın tekrar açtığnızda kaldığınız yerden devam ediyosunuz

programında, telefona attığınız kitabında bi çok ayarı var ama başlıcaları bunlar
herkese kolay gelsin iyi okumalar

Takipçi Satın Al

Üst Alt