5800 Xpress Music kamera ayarı (resimli)

Konu Sahibi
arkadaşlar askere gideceğimden 5800 mı sattım bu konuda bana hatıra kaldı döndümde x6 alıcam ondan bişiler paylaşırım

ridona

Üye
çok sağol baya bi işe yaradı

mumi_abi

Üye
saolasın kardeşim gzl anlatım eline sağlık

m4m11180

Üye
parmaklarına sağlık kardeş guzel paylaşım çok iyi ama dışarda da işe yararmı bu:?

ceahun

Üye

Aslnda kamerada birçok özellik mevcut. diyafram ayarından pozlamaya kadar. Kaliteli foto çekmek için bence fotoğrafçılıkla ilgili birkaç dökümanın araştırılıp ona göre çekim yapılması gerekli. Her sahneyi aynı konfigürasyonla çekmek her zaman iyi kalite sunmaz kanımca..

öyle ama cep telefonundan profesyonel çekimler beklemiyoruz ki biz sadece net bir çekim bekliyoruz net fotoğraf çekemiyorum ben özelliklede akşamları

ccavuss

Üye
cok saol kardeş gercekten fark fark ediliyor tesekkürler

camecula

Üye
Emeğine sağlık güzel gözlem .

ceahun

Üye
Gece çekim modunu kullanarak net çekim alabilirsin. ışık duyarlılığını da artırmalısın çok zayıf ışıkta.

ceahun

Üye
mesela yakın çekim moduyla çektiğim 1-2 resim örneği; resimler canlı çıksın diye çiçeklerin resmini çektim

bence resimlerin kalitesi bir telefona göre güzel ...

yarbay58

Üye
netlik düşüğe aldınmı zaten görüntü kalitesi düzeliyor gece portrede yapılmasına gerek yok. otomatiktede aynısı oluyor

anilgs92

Üye
allah razı olsun be gerçekten mükemmel bu güne kadar hayatımda hiçbi konuya yorum yapmadım ama sen yorumu hakediyosun

xmannnnn

Üye
Çok faydalı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler. Ben de bu makine niye bu kadar kötü çekiyor diyordum.

vay be bende diyordum illa bi uygun ayarı olmalı. sen bulmuşsun gerçekten bariz fark var. çok teşekkürler yeğen. başarılarının devamını dilerim.

eyvallah kardeşim fark var gerçektennn

thesaw

Üye
teşekkürler ekran geçişleri biraz yavaşlıyor ama dediğin gibi görüntü güzelleşiyor ben zaten beğeniyodum şimdi daha iyi oldu

Denedim baya farketti çok teşekkür ederim. Emeğinize SAĞLIK.

arkadaşın telefonunda denedik, görüntüde bir miktar düzelme oluyo gerçekten... paylaşım için teşekkürler