neden bilgisayarda şarj ediyorsunki bataryanın ömrünü kısaltır

şarj aletinden normalde 3.7 volt gidiyor usb den 5 volt bataryayı zorlar

olur.gereken malzemeler:5 voltluk enerji çeken bir usb kablosu ve eskimiş bir şarj aleti.
usb kablosunun uçlarını açıkta kalacak şekilde sıyır,şarj aletinin ucunu da aynı şekil sıyır ve ikisini birbirine lehimleyip ucunu bantla falan kapat.hayırlı olsun...

5800 kullanmadın hiç herhaldeZaten USB kablosunu bilgisayara takınca direk şarz olmuyor mu?![]()

Şarj aletinin fiş tarafındaki yazıyı okumadın herhaldeşarj aletinden normalde 3.7 volt gidiyor usb den 5 volt bataryayı zorlar

----------Eklendi @ 10:52:12 ---------- Yazıldı @ 10:51:32 ----------
Zaten USB kablosunu bilgisayara takınca direk şarz olmuyor mu?![]()

C5-03 oluyorSamsunglarda gördüm bu özelliği ama Nokia USB'lerinde hiç görmedim...

C5-03 oluyor![]()

Pc suitele falan bir alakası yok ki zaten.Telefonu takıyorsun hiçbirşey sormadan kendı şarz oluyor.Benım için çok onemlı valla hep bilgisayara bağlı. Şarz aletını daha az kullanıyorum
Allah Allah. Pc Suite'de hiç görmedim şarj olduğuna dair birşey. Ovi Suite'de de görmedim. Sevindim adına
Benim için pek önemli birşey değil ama tabiki yararlı bir özellik.

Pc suitele falan bir alakası yok ki zaten.Telefonu takıyorsun hiçbirşey sormadan kendı şarz oluyor.Benım için çok onemlı valla hep bilgisayara bağlı. Şarz aletını daha az kullanıyorum![]()