5800 XM Yazılım yüklerken şarjı bıttı acıl yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EwoYurtdas

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Yazılım yüklerken şarjı bıttı acıl yardım
nokia softwareden yenı yazılımını yukluyordum telefonun sarjı bıtmıs ve telefonu actıgımda ekranın sol tarafındakı tuslar sag tarafa kaymıs sol tarafa basamıyorum acıl yardım!...

EwoYurtdas

Üye
    Konu Sahibi
5800 xpressmusıc yazılımı pc suıte den guncellerken telefonun sarjı bıttı kapandı acıldıgında ıse ekranın yarısı dokunuyor dıger yarısı ıse dokunmuyor acıl yardım ne yapmam gerek telefonu pc suıte modunda baglayamıyorm

hikmet366

hikmet366

Üye
telefona tam format at yeşil tuş kırmızı tuş resim çekme tuşu telefonu acma tusuma basilı tutarak aç sonrasini türkiye seç sonra istanbul bukadar

- - - Eklendi - - -

tuşlara elle tutusma resmine kadar basılı tut

EwoYurtdas

Üye
    Konu Sahibi
kapandı sarja taktım actım yarısı dokunuyor ekranın yarısı dokunmuyor .s hard formatda attım guvenlık kodu yazamıyorm

hikmet366

hikmet366

Üye
telefona tam format at yeşil tuş kırmızı tuş resim
çekme tuşu telefonu acma tusuma basilı tutarak
aç sonrasini türkiye seç sonra istanbul bukadar - - - Eklendi - - - tuşlara elle tutusma resmine kadar basılı tut

EwoYurtdas

Üye
    Konu Sahibi
ekranın yarısı dokunuyor yarısı dokunmuyor nasıl olacak bu ;(

EwoYurtdas

Üye
    Konu Sahibi
denedım sıfre ıstedı fakat dokunmatıgın yarısı calısmıyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Önceden Telefonun Güvenlik Kodunu değiştirmediysen Original Şifre : 12345 'tir.

lazye

lazye

Üye
orjinal fw yi tekrar yükle

DaNq3rB0y2

Üye
şarj et baştan yazılım yükle şarj olmuyorsa başka birtane dolu batarya bul kendi telefonuna tak öyle yazılım yüklemeyi dene baştan ve yazılım yükleyeceğin zaman şarjnn dolu olmasına dikkat et :oke:

hikmet366

hikmet366

Üye
o zaman iş feci pc skuit te çalışmıo dimi o zaman sen telofunu teloncuya götür bizim yapcamız bişe yok bilgisayara takım nokianın sürünü güncellemen gerek ve pc sukit çalışmıyor dimi o zanan tut başını telefoncuya

hikmet366

hikmet366

Üye
nasıl yüklicek pc sukit çalışmıo

Süleyman

Süleyman

Üye
pc süite çalışmıyor kelimesi geçmedi. Şayet çalışmıyorsa bile bu yöntemle yapabilir.

Ene524

Ene524

Üye
Bence önce şarj et ya da dolu batarya bul orjinal flash dene olmazsa dead atarsın umarım sorun çıkmaz.

pissed26

pissed26

Üye
nasıl yüklicek pc sukit çalışmıo
daha geçen gün cfw ne diye sorarken bugün atmayı denemişin iyi cesaret ama sana ogünde söylemiştim anlamıyosan bulaşma diye, ikinci olarak telefonu usb ile bağladığında pc telefonu algılamıyosa dead flash atman gerekir, onuda araştır uygula düzelir, yaptın bi hayır sonuna kadar kayır |-)

hikmet366

hikmet366

Üye
aynen

EwoYurtdas

Üye
    Konu Sahibi
eyw tesekur ederım. telefonu actım ama ekran ıkıye bolundu :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt