5800 XM Güncelleme ve Navigasyon sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail.ergal

ismail.ergal

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Güncelleme ve Navigasyon sorunu
Arkadaşlar telefonuma 51.0.006 en son güncellemeyi yapamıyorum. *#0000# den Güncellemeleri Kontrol Et dedikten sonra internet bağlantısına girmek için Wap veya İnternet seçeneği çıkıyor buradan İnterneti seçiyorum ve Güncellemeler Kontrol Ediliyor diye bağlanmaya çalışıyor. Daha sonra Sunucuya Bağlanamadı diye uyarı vererek en başa tekrar dönüyor. Bilgisayara bağlayarak güncelleme yapmayı denedim buradada yeni güncelleme yok diye bir cevap verdi. Başka bir güncelleme yolu varmı ? Yada bu Sunucuya Bağlanılamadı uyarısını neden alıyorum...

Bir diğer sorumda ;

Daha önce Haritalara girdiğimde bulunduğum noktayı ve navigasyonu çok rahat kullanabiliyordum. Fakat Nokia Haritalar ve Ovi Map'si uygulamalardan kaldırdım ve tekrar yüklemek istediğimde yükleme yapamadım. Haritalarında güncellemesi telefonun üncelleme bölümünde görünüyor fakat güncellme yap dediğimde biraz yükleme yaptıktan sonra güncelleme başarısız diye bir uyarı veriyor. Şuan haridada navigasyonu kullanamıyor. Tecrübeli insanların burada olduğunu düşünerek sorunumu buraya yazdım. Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: gecekusu123

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Format atmayı dene

ismail.ergal

ismail.ergal

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu hangi sorunuma cevap ulacak arkadaşım?

ismail.ergal

ismail.ergal

Üye
    Konu Sahibi
prodük kodunu değiştirmeyi denedim. resimlerle farklı olarak
1. aygıt yöneticisinden portları kaldırmak istediğimde resimde 3 adet görünüyordu bende 1 tane var.
2. NSS den büyüteç kısmını tıkladığımda resimde gördüğüm verilerle aynı veriler çıkıyor fakat telefon resmi olan yeri tıklayıp sıkan dediğim zaman prodük kodu kısmında hiç bir şey çıkmıyor. Farklı olarak ne olabilir acaba...

Bu arada güncelleme sorununu Telefon ayarlarına geri dön diyerek ve*#0000# yaparak hallettim yinede çok teşekkürler yardımcı olan bütün arkadaşlara...

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
bağlantı ayarlarını yeniden yap öncelikle bağlantı uyarısından kurtulursun diye düşünüyorum birde bulupta yüklememesi olayı şundan ibaerettir bence
güncellemeyi bulması sistemi taraması yükleyememesi ise bağlantı profilini nokia nın dışınd abir profil olarak değiştirmen olabilir
şimdi birde şöyle dene
Ayarlar/Bağlantı/Hedefler Adı altındaki
*İnternet
*Multimedya ve
*Wap başlıklarının içindeki profilleri sil öncelikle
daha sonra
uygulamalardan settin wizard'ı çalıştır ve operatör ayarlarını çalıştır
*internet
*multimedya
*wap ayarlarını işaretle telefon otomatik ayarları yapsın..... bu birincisi

daha sonra *#0000# yolundan seçeneklere gir ordan
*Varsayılan Sunucu Profilini Nokia Olarak Değiştir ve güncellemeyi tekrar dene....
ama yanlış hatırlamıyorsam sen zaten v51... versiyonunu yüklemişsin yeni versiyon çıkmadı doğal olarak yeni versiyon bulamaz
ama uygulamalardan uygulama güncelleme den güncel uygulama bulabilirsin ve yükleye bilrisin
mesela dediğin gibi ovi haritalar vb gibi
inşallah işine yara

ismail.ergal

ismail.ergal

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler..

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede navigasyon paralı oluryor daha v51 e güncellmedim v 60 ı bekliyom geldiqinde hepsini güncelleyecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt