ismail.ergal
Üye
5800 XM Güncelleme ve Navigasyon sorunu
Arkadaşlar telefonuma 51.0.006 en son güncellemeyi yapamıyorum. *#0000# den Güncellemeleri Kontrol Et dedikten sonra internet bağlantısına girmek için Wap veya İnternet seçeneği çıkıyor buradan İnterneti seçiyorum ve Güncellemeler Kontrol Ediliyor diye bağlanmaya çalışıyor. Daha sonra Sunucuya Bağlanamadı diye uyarı vererek en başa tekrar dönüyor. Bilgisayara bağlayarak güncelleme yapmayı denedim buradada yeni güncelleme yok diye bir cevap verdi. Başka bir güncelleme yolu varmı ? Yada bu Sunucuya Bağlanılamadı uyarısını neden alıyorum...
Bir diğer sorumda ;
Daha önce Haritalara girdiğimde bulunduğum noktayı ve navigasyonu çok rahat kullanabiliyordum. Fakat Nokia Haritalar ve Ovi Map'si uygulamalardan kaldırdım ve tekrar yüklemek istediğimde yükleme yapamadım. Haritalarında güncellemesi telefonun üncelleme bölümünde görünüyor fakat güncellme yap dediğimde biraz yükleme yaptıktan sonra güncelleme başarısız diye bir uyarı veriyor. Şuan haridada navigasyonu kullanamıyor. Tecrübeli insanların burada olduğunu düşünerek sorunumu buraya yazdım. Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler...
Bir diğer sorumda ;
Daha önce Haritalara girdiğimde bulunduğum noktayı ve navigasyonu çok rahat kullanabiliyordum. Fakat Nokia Haritalar ve Ovi Map'si uygulamalardan kaldırdım ve tekrar yüklemek istediğimde yükleme yapamadım. Haritalarında güncellemesi telefonun üncelleme bölümünde görünüyor fakat güncellme yap dediğimde biraz yükleme yaptıktan sonra güncelleme başarısız diye bir uyarı veriyor. Şuan haridada navigasyonu kullanamıyor. Tecrübeli insanların burada olduğunu düşünerek sorunumu buraya yazdım. Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler...