5800 XM Windows Mobile Yüklenebilirmi_?

Sponsorlu Bağlantılar

HaSaN_2144

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Windows Mobile Yüklenebilirmi_?
silindi.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

borulce

Üye
hayır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayır kuramazsın..

HaSaN_2144

Üye
    Konu Sahibi
.....

FRoGKaTa

FRoGKaTa

Üye
kurmaya çaşırsan kesin çöker birincisi sistem dosyaları silinir ikincisi işlemci kaldırmaz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sistemler farklıda ondan..

HaSaN_2144

Üye
    Konu Sahibi
...

mumi_abi

mumi_abi

Üye
aboooo

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Oyun oynamak istiyorsan iPhone al. Geri kalan herşey için Symbian yeter.

orhaan48

orhaan48

Üye
Arkadaşım kesinlikle 5800 her alanda tek bir telefon iphone alan arkadaşlara zaten şaşıyorum telefon hiç bi işe yaramaz

Noxeble

Üye

Al sana 95 98 3.1 hepsi var.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
bu islem tip gelisip beyin transferi gerceklesse bile olmaz kardesim sen en iyisi iPhone yada omnia serisinden bi tel al duyduguma gore omniada open gl 2,0 varmis iphone de donuklamadan, 250 mb lik oyunlari bile donmadan acabiliyomus iPhone + ve en guzel ozellik multi tuch keske benim 5800 a da yuklense bu

kosezade

kosezade

Üye
hayır yuklenmez saten o win95 leri felan kurduktan sonra işlemci ısınması oluyor falan filan hiç deneme iphone 3gs al yeter artar bile sana

0k3y'S

Üye
5800'a windows kurarsan o telefonu 1 saat içinde açar 40 dk. içinde PIN kodu girer 2 saat içerisinde menüyü açabilirsin belki ... xD

Bende 5530 var ekstra bir işlemci taktırdım windows kurdum çalışıyor gayet hızlı ama sen Symbian'dan şaşma ;) ben bu gün symbian kuracagım.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
win.mobile degil ama galba win.95 veya 98 yüklenio:oke:

polat558

Üye
5800'a windows kurarsan o telefonu 1 saat içinde açar 40 dk. içinde PIN kodu girer 2 saat içerisinde menüyü açabilirsin belki ... xD

Bende 5530 var ekstra bir işlemci taktırdım windows kurdum çalışıyor gayet hızlı ama sen Symbian'dan şaşma ;) ben bu gün symbian kuracagım.

İŞİN BİLDİĞİNE EMİBMİSİN BURASI ATIP TUTMA YERİ DEĞİL NE BU MASAÜSTÜ PCMI Bİ İŞLEMCİ DAHA TAKDRDIM DİOSUN NOKİA ÖDÜL VERSİ,N VİDEOSUNU KOYDA SURAYA HAY ALLAHIM YA:megafon:

SilentOne

SilentOne

Üye
oha 2. işlemcimi oldu bide rem ve ekran kartı taktırmıssındır :D aslında light xp kursak belki olur çunku light xp 128mb rem 16 mb ekran kartı ve 340mhz işlemci kaldırıyor

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
yüklenemez öncelikle işlemci ve sistem hazızası yetmez zaten w.mobile kurman için en az 530 mhz arm işlemci ve 250mb yada üstü sistem hazızası lazım bunların hiç biri 5800 da yok zaten.

Üst Alt