fedata
Üye
-
Konu Sahibi
-
n8 alck pram olsa gder iphone alirim be =D
yakinda bu konu da kapanir
Umarım n8 iphone4 den ucuz olur,hemde baya bir ucuz olurda 5800 gibi çok satar,mesela 1000 TL gibi..
arkadaşm konuyu bilgilendrme amaçlı açtm,bakıyorum v60 yolu gözleyen çok,bende bu arkadaşlarn cihazlarını tanttm onlara..performansı bu işte 5800ların..bu arada fiyatı bence 900 ile 1100arasnda seyir eder,2 ay sonrada düşer.N8i piyasaya sunmadkları halde üretimini son surat dewam ettiriyolar..
düşük olmazsa hiç şansı yok dostum n8'in. ha bizim millet 12 mp kamerayı duyunca alır ama pişman olacaktır aldığına. ama gerçekten akıl işi değil n8 e bir sürü para vermek. n8 de yapıp 5800 da yapamayacağın bir şey söyleyin bana lütfen. resim çekmek mi 5800 da var oyun mu 5800 da var ha kalite olarak n8 daha iyi olabilir orası ayrı oyun oynamak için almıyor zaten bir çok kişi. telefondan anlayan almaz n8 ben bunu bilir bunu söylerim. hdmi çıkışı varmış. kaç kişinin evinde hdmi destekli tv var.
Ya şimdi Allah aşkına 5800ı ndn aldn sen?uygulama+oyun+donanım hepimizn isteği..ilk cktğnda bide utanmadan iphone ile kıyaslayanlar vardı..daha gerisini düşün..kim istemez tlfu aynı zamanda iyi oyunlarn zevkle oynanacağı bi konsola dönüşmesini?hergün yeni bi uygulama ile karşılaşıp tlfdan tadalmayı?ee ben diyorum bunları 5800da bulamazsn.ama n8 acık kodlu yazlma sahp olacak.her firma uygulama yapacak..düşün bi araçta seyahattesn..N8 inde çok sevdğn bi parça var.aç hemen radyoyu,o parçayı fm transmitter ile radyodan dinle,herkese dinlet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?