Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 XM v31 - v40 yazılımları
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir
Emekli Yönetici
evet Emreciğim kullanmayı öğrendikçe daha çok seveceksin onu..
daredevil.darez
Üye
abi ben bugün güncelledim iki sıkıntım var şebekeyi her zaman görmüyor birkaç sefer reset atmak zorunda kalıyorumtam ekran klavye bunu yazarken gelmiyor birde ev ekranı kısayoluna alınca rehber dahil ilk ekrandaki kısayollar açılmıyor yardımcı olan olursa sevinirim
Nadir
Emekli Yönetici
telefona hard format atın..
daredevil.darez
Üye
abi nasıl atıcam maalesef bilmiyorum aratmak da telden zor oluyor
Nadir
Emekli Yönetici
menünün ortasındaki yeşil,kırmızı ve yandaki kamera tuşuna kapalıyken aynı anda basacaksın,açma-kapama tuşuna basacaksın sana yer,tarih saat sorarsa olmuştur..
Mustafa1300
Üye
telefonu kullanmayı bilemeyende hata çok o kadarını söyliyeyim
daredevil.darez
Üye
nadir abi sağolasın akşam yaptım dediğini düzeldi telefon birşey daha soracağım abi ben netteyken bağlantı devam ediyor gözüküyorken birden bire tarayıcı kapanıyordu ona nasıl çözüm bulabiliriz? Yardımını bekliyorum abi
nadir abi sağolasın akşam yaptım dediğini düzeldi telefon birşey daha soracağım abi ben netteyken bağlantı devam ediyor gözüküyorken birden bire tarayıcı kapanıyordu ona nasıl çözüm bulabiliriz? Yardımını bekliyorum abi
ayarlar bağlantı yönetim ayarları adımlarını izle 2 seçeneğe gir sınırsız yap
daredevil.darez
Üye
kardeşim çok teşekkür ediyorum saolasın
bugrasert
Üye
bilmiyorum sizde öle bı sorun warmı ama benım telefonum versıon 31 e göre cok yavasladı menulerde gecıs yaparken filan hard formatta attım ama nıye böle yaptı anlam weremedım
bilmiyorum sizde öle bı sorun warmı ama benım telefonum versıon 31 e göre cok yavasladı menulerde gecıs yaparken filan hard formatta attım ama nıye böle yaptı anlam weremedım
V40 güncellemesi yaptın mı? Yaptıktan sonra hard format at belki düzelir kardeşim.Benim de v31 ama bir yavaşlama söz konusu değil.Hafta sonu güncelleme yapmaya çalışacağım.
arkadaşım güncellemden sonra hardformat at yararını göreceksin bide telefon hafızasına deyilde hafıza kartına yükle uygulamaları vb.. ihtiyaçlarını : )
Nadir abi ben bir hata buldum. Bekleme ekranında ki Contact Bar'da ki kişiler, kinetic scrolling ile sağa-sola gidiyorlar ya, ama bazen o ben kaydırayım derken contact açıyor. Bir kaç kere yaptığımda sağa-sola gidiyorlar. Sorun dokunmatik ekranım'da mı? Yoksa yazılımda mı? Bende mi?