5800 XM v31 - v40 yazılımları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ocak.1907

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM v31 - v40 yazılımları
Arkadaşalar bende NSU ile güncelleme yapacaktım fakat güncelleme bulamadı.Güncelleyen arkadaşların
yorumlarına baktım hiç hoşnut değiller.Peki şimdi ne yapalım v31 de kalsın mı yoksa v40 yazılımını yükleyelim mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim güncelle Nokia boşuna güncelleme çıkarmaz..

techno_esh

techno_esh

Üye
Arkadaşalar bende NSU ile güncelleme yapacaktım fakat güncelleme bulamadı.Güncelleyen arkadaşların
yorumlarına baktım hiç hoşnut değiller.Peki şimdi ne yapalım v31 de kalsın mı yoksa v40 yazılımını yükleyelim mi?

arkadasim hic yukleme bence nokia bu sefer batirmis bir suru hatasi var arastirirsan bulursun

--------------- Ekleme ---------------

ayrica guncelleme yapmayan hatalari bilemez hatalar ufak tefekde degil ki abartmayalim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim sen bilirsin ama eninde sonunda yükleyeceksin..güzel bir güncelleme yap sonra hard format at kullan..7 ay kullanan ve 3 güncelleme yapan birisi olarak tavsiye ederim..sorun var diyenlerin çoğu telefonu bilmeyenler..

techno_esh

techno_esh

Üye
kardeşim sen bilirsin ama eninde sonunda yükleyeceksin..güzel bir güncelleme yap sonra hard format at kullan..7 ay kullanan ve 3 güncelleme yapan birisi olarak tavsiye ederim..sorun var diyenlerin çoğu telefonu bilmeyenler..

sindi tmm belki telefonu senin kadar iyi bilmem ama kendi capimda iyiyimdir ayrica gercekten cok buyuk hatalar var nokia bi yerden yaparken biyerden bozuyor guncelledigime guncelleyecegime pisman oldum vallahi dort gozle yeni surumu bekliyorum insallah hatalari giderir yeni surumde

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne gibi hatalar sayar mısnız?

cabbar007

cabbar007

Üye
evet sayında çözelim bende hiçbir problem yok nedense..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya 7-8 ay kullandım bir tek sorun yaşamadım elemanlar geliyor bize telefonu öğretiyor ya bilmiyorsunuz kullanmayı ya da başka birşey var..

cabbar007

cabbar007

Üye
aynen hocam ;)

melih06628

melih06628

Üye
Nadir abi ben bir hata buldum. Bekleme ekranında ki Contact Bar'da ki kişiler, kinetic scrolling ile sağa-sola gidiyorlar ya, ama bazen o ben kaydırayım derken contact açıyor. Bir kaç kere yaptığımda sağa-sola gidiyorlar. Sorun dokunmatik ekranım'da mı? Yoksa yazılımda mı? Bende mi? :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nadir abi ben bir hata buldum. Bekleme ekranında ki Contact Bar'da ki kişiler, kinetic scrolling ile sağa-sola gidiyorlar ya, ama bazen o ben kaydırayım derken contact açıyor. Bir kaç kere yaptığımda sağa-sola gidiyorlar. Sorun dokunmatik ekranım'da mı? Yoksa yazılımda mı? Bende mi? :ehe
oraya tam dokunmadıysan öyle olur..

Progressivity

Progressivity

Üye
Hard format attıktan sonra bile hala düzelmeyen bir hata daha önce tanınmış wlan bağlantısını bazen tanımaması ve wlan şifresi istemesi

Radyoda da sorun var diyorlar ama ben radyo dinlemediğim için yaşamadım herhangi bir sorun zaman geçtikçe açığa çıkacaktır bu sorunlar ama yeni sürüme güncelledikten sonra hard format atmadan kimse sorun var die konusmasın boşuna

techno_esh

techno_esh

Üye
Hard format attıktan sonra bile hala düzelmeyen bir hata daha önce tanınmış wlan bağlantısını bazen tanımaması ve wlan kodu istemesi

Radyoda da sorun var diyorlar ama ben radyo dinlemediğim için yaşamadım herhangi bir sorun zaman geçtikçe açığa çıkacaktır bu sorunlar ama yeni sürüme güncelledikten sonra hard format atmadan kimse sorun var die konusmasın boşuna

hard formatta attim ama sorunlar var hala mesela biri alarm caldiginda kapatamiyosun sadece kirmizi tusla erteleniyo

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşım ben nasıl dokunarak kapatıyorum ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
canım bunlar sorun değil biraz kullanıp alışınca sorun olmadığını daha güzel olduğunu göreceksiniz..bende iphone ilk aldiğim zamanlar alışana kadar baya uğraştım şimdi daha basit geliyor..telefonun çalışma mantığını öğrenirseniz göreceksiniz çok güzel gelecek..

Progressivity

Progressivity

Üye
hard formatta attim ama sorunlar var hala mesela biri alarm caldiginda kapatamiyosun sadece kirmizi tusla erteleniyo

durdur yazan yerde i-phone da tuş kilidi açar gibi parmağını kaydıracaksın sola veya sağa doğru eğer bunu yapmana rağmen hala devam ediyorsa gerçekten bir sorun var demektir aynı şekilde tuş kilidindeyken gelen aramalarda böyle cevaplanıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
görüyor musun bilen arkadaşlar cevabı veriyorlar..

techno_esh

techno_esh

Üye
durdur yazan yerde i-phone da tuş kilidi açar gibi parmağını kaydıracaksın sola veya sağa doğru eğer bunu yapmana rağmen hala devam ediyorsa gerçekten bir sorun var demektir aynı şekilde tuş kilidindeyken gelen aramalarda böyle cevaplanıyor

hmm evet hakikaten oyleymis herkesten cok ozur diliyorum utandim simdi ama radyo problime hala devam ediyor

Progressivity

Progressivity

Üye
utanmana gerek yok kardeşim hepimiz zaman zaman böyle yanılgılara düşüyoruz rahat ol hayırlı forumlar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt