5800 XM v31 - v40 yazılımları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet Emreciğim kullanmayı öğrendikçe daha çok seveceksin onu..

daredevil.darez

Üye
abi ben bugün güncelledim iki sıkıntım var şebekeyi her zaman görmüyor birkaç sefer reset atmak zorunda kalıyorumtam ekran klavye bunu yazarken gelmiyor birde ev ekranı kısayoluna alınca rehber dahil ilk ekrandaki kısayollar açılmıyor yardımcı olan olursa sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefona hard format atın..

daredevil.darez

Üye
abi nasıl atıcam maalesef bilmiyorum aratmak da telden zor oluyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
menünün ortasındaki yeşil,kırmızı ve yandaki kamera tuşuna kapalıyken aynı anda basacaksın,açma-kapama tuşuna basacaksın sana yer,tarih saat sorarsa olmuştur..

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
telefonu kullanmayı bilemeyende hata çok o kadarını söyliyeyim

daredevil.darez

Üye
nadir abi sağolasın akşam yaptım dediğini düzeldi telefon birşey daha soracağım abi ben netteyken bağlantı devam ediyor gözüküyorken birden bire tarayıcı kapanıyordu ona nasıl çözüm bulabiliriz? Yardımını bekliyorum abi

cmlkrc

cmlkrc

Üye
v40 yükleyin arkadaslar gayet güzel bence

cabbar007

cabbar007

Üye
nadir abi sağolasın akşam yaptım dediğini düzeldi telefon birşey daha soracağım abi ben netteyken bağlantı devam ediyor gözüküyorken birden bire tarayıcı kapanıyordu ona nasıl çözüm bulabiliriz? Yardımını bekliyorum abi
ayarlar bağlantı yönetim ayarları adımlarını izle 2 seçeneğe gir sınırsız yap

daredevil.darez

Üye
kardeşim çok teşekkür ediyorum saolasın

bugrasert

Üye
bilmiyorum sizde öle bı sorun warmı ama benım telefonum versıon 31 e göre cok yavasladı menulerde gecıs yaparken filan hard formatta attım ama nıye böle yaptı anlam weremedım

ocak.1907

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum sizde öle bı sorun warmı ama benım telefonum versıon 31 e göre cok yavasladı menulerde gecıs yaparken filan hard formatta attım ama nıye böle yaptı anlam weremedım

V40 güncellemesi yaptın mı? Yaptıktan sonra hard format at belki düzelir kardeşim.Benim de v31 ama bir yavaşlama söz konusu değil.Hafta sonu güncelleme yapmaya çalışacağım.

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım güncellemden sonra hardformat at yararını göreceksin bide telefon hafızasına deyilde hafıza kartına yükle uygulamaları vb.. ihtiyaçlarını : )

hftzb

Üye
Nadir abi ben bir hata buldum. Bekleme ekranında ki Contact Bar'da ki kişiler, kinetic scrolling ile sağa-sola gidiyorlar ya, ama bazen o ben kaydırayım derken contact açıyor. Bir kaç kere yaptığımda sağa-sola gidiyorlar. Sorun dokunmatik ekranım'da mı? Yoksa yazılımda mı? Bende mi? :ehe

bir sey sorcam ben v 40 yukledım nss ile basrıyla gerceklestı felandedı kapanıp acıldı tel sonra baktım ıcbır sey deısıklık yk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt