5800 Xm Mesaj Yazarken Backspace tuşu basılı kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
5800 Xm Mesaj Yazarken Backspace tuşu basılı kalıyor
Merhaba Arkadaşlar.
5800'da mesaj yazarken backspace (geri silme) tuşu basılı kalarak yazdığım bütün karakterleri siliyor menüye çıkıp tekrar girince düzeliyor ama bunu sıklıklar yapıyor.
Telefona V.50 yükledim, soft ve hard format attım, hafıza kartımı formatladım ama düzelmedi.:vur Hafıza kartımda herhangi bir program hatta mp3 bile yoktur.:(
Varmı yardım edebilecek???

• Beğen
Tepkiler: ozanazy

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu Bir yardımcı olabilecek ???:hmmm

ysnclk88

Üye
v50 ye gectikten sonra bendede basladi bilmiyorum artik yeni guncellemeyle duzelir umarim biraz bekle derim

omerynd

omerynd

Üye
bende de oluyor ama çok sık değil. Silmeye başladığında sağ sol karakterlerine bas birkaç kez peşpeşe düzeliyor

harun12345

harun12345

Üye
İki sürümdür (V40-V50) oluyor bazen.

omerynd

omerynd

Üye
galiba yeni firmware i bekleyeceğiz :(

empa35

empa35

Üye
Bendede oluyor bazen inş yeni sürümde düzelir..

burhanasık

burhanasık

Üye
biraz uzun bastığında olur tek tek basarsan sorun olmuyor

M3L!H

M3L!H

Üye
Bende de oluyor ama portrait mod'da. Klavye modunda olmuyor.

quest2

Üye
silmeye başladığına silme tuşuna 1 kez bas düzelir..

ozanazy

ozanazy

Üye
Olmuyo düzelme arkadaşlar boşuna çözüm aramayın FW'nin buglarından biri.

YsF_90

YsF_90

Üye
basılı tutunca falan olmuyor bende. mesaj yazarken bazın hızla üç (3) tuşu yerine backspace (<=) tuşuna dokunuyorum başlıyor silmeye ama tekrar aynı tuşa dokunduğumda düzeliyor. aynı olay sağ ve sol yön tuşlarında da oluyor, tekrar dokununca o tuşa düzeliyor. yeni versiyonu beklemekten başka çare yok

tlgcn38

tlgcn38

Üye
birde bende msj yazarken buna + olarak yön tuşlarıda takılı kalıyor dokunmatik telefonda tuş takılı kalıyor varmı böyle bişey yaaa :D:D:D:D:D

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
Yok backspace'ye tekrar bassamda silmeye devam ediyor. :( Sanırım bu bug yeni versiyonda düzelir umarım

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Yok backspace'ye tekrar bassamda silmeye devam ediyor. :( Sanırım bu bug yeni versiyonda düzelir umarım
tabiki devam eder o zaman basılı tut silmesin diye :) olurmu öyle ya:) o anda hemen sağ tuşuna sol tuşuna falan bas durur.

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
tabiki devam eder o zaman basılı tut silmesin diye :) olurmu öyle ya:) o anda hemen sağ tuşuna sol tuşuna falan bas durur.
Pardn.. çok haklısın dostum. mesajda yanlış yazmışım. backspace değil sağ-sol tuşlarına basıyorum yinede affetmiyor. Mesajı silmeden bırakmıyor walla :D

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Pardn.. çok haklısın dostum. mesajda yanlış yazmışım. backspace değil sağ-sol tuşlarına basıyorum yinede affetmiyor. Mesajı silmeden bırakmıyor walla :D
Aynen. arada benimki insafa gelip yarıda bırakıyor :) bazen tam bıraktı derken bidaha basıyor gaza :) çok uzun yazdığında menüye falan girmeyi dene boşa gitmesin onca emek kardeş :):)

OğuzcanAbi

Üye
bende sorun yok

tlgcn38

tlgcn38

Üye
arkadaşın tel 1yıllık son güncelemeyi yapmamış hatta telefonu daha kılıfa dün koydu ilk defa. o da benim kılıfı çarptı :D telefonda 1 defa sorun yaşamadı ama :D saçma ama şans işi ya

harun12345

harun12345

Üye
Evet elektronik alet = Şanş İşi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt