5800 XM in Yazı Fontunu Değiştirin ;)

Sponsorlu Bağlantılar

tlp

tlp

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM in Yazı Fontunu Değiştirin ;)
:evet:Merhaba Arkadaşlar ;

Font Router isimli program MaxiCep forumlarında bulunmakta zaten.Ben sadece nasıl yapıldığını kısaca anlatayım.

1-Telefonunuz USB den PC ye bağlayıp Depolama seçeneği ile bağlantı kurun.
2-F:\ (Yani Hafıza Kartı [Programı kurarken seçtiğiniz yolada bağlı bu]) Data Klasörü içerisinde Fonts klasörü bulunmakta.Buraya girin.
3-İçerisinde daha önce kurduğumuz Font Router programınn ini dosyası bulunmakta.
4-Bunun içerisine istediğiniz herhangi bir fontu 4 ayrı şekilde kopyasını alın ve her birine aşağıdaki isimler verin.Sıralama önemli değil.4 ayrı isim vermemzin nedeni Font Router.ini dosyası içerisinde gizli....
**** s60snr

**** s60ssb
**** s60tsb
**** S60ZDIGI

* Kopyalama bittikten sonra tlf nu kapatıp açın.Font değişmiş olacak.

Not : Olduki yüklediğiniz font tlf na uyumlu olmadı ve tüm karakterler birbirine girdi,Hiç birşey görünmüyor.Panik yapmadan çalışabilecek en garanti fontu (tahoma) aynı yöntemle tekrardan kopyalayın.

Not 2:Font kullanırken türkçe karakterleri içermesine dikkat edin.Türkçe fontları bulableceğiniz en güzel ve garanti yerde c:\windows\font klasörü içerisindedir :)

Denediğim Fontlar :
Tahoma

Comic Sans
Times New Roman
Arial
Palatino LinoType
Trebuchet Ms

Book Aniqua
Century Gothic

Bunlar windowsun kendi içerisindeki türkçe karakterli fontlar,en garanisi bunlar.Diğer türlü türkçe karakter harfler sıkıntı yapıyor.

Bir kaç örnek resim :

Şimdilik bu kadar.
Denediğim yolları belirttim.Eksiksiz yaparsanız sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

Şuanda Kullandığım Font : Century Gothic (Kalın)

Derlenmiş türkçe tabanlı font indirmek için link :
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...zi-fontunu-degistirin-281819.html#post1828107

• Beğen
Tepkiler: mRwee08, irfancelik23, bthnbz ve 19 diğerleri

Ozan

Ozan

Admin
Teşekkürler çok pratik ve yararlı bir anlatım olmuş ..

Progressivity

Progressivity

Üye
denediğiniz fontlarıda paylaşabilir misin acaba teşekkürler

tlp

tlp

Üye
    Konu Sahibi
denediğiniz fontlarıda paylaşabilir misin acaba teşekkürler

Derlediğim bir kaç türkçe karakter tabanlı fontlar

İndirmek için link

Fontlar sorunsuz çalışmaktadır.
Kolay Gelsin
Tlp

Progressivity

Progressivity

Üye
teşekkürler Tlp eline emeğine sağlık :oke:

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
ellerin dert görmesin coming sans ms kalın ı yapın beyler çok şekil duruyor çok havalı bayıldım ben bu işe :) çok saol ellerin dert görmesin :)

bu-rak

Üye
ya ben o programı yükledim tele sertifika hatasından bahsediyo nasıl halledebilirim acaba

Progressivity

Progressivity

Üye
kardeşim ne programı ya program değil bunlar bak anlatmış nasıl yapıldığını program yüklemiyorsun orda anlatıldığı şekilde yapıcaksın

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim ne programı ya program değil bunlar bak anlatmış nasıl yapıldığını program yüklemiyorsun orda anlatıldığı şekilde yapıcaksın

pardon bu konuya yazmıcaktım bi karışıklık olmuş :vur post arıyorum 2saattir

chass

chass

Üye
emeğine sağlık kardeşim deneyeceğim

msk_jackaL

msk_jackaL

Üye
teşekürler dostum güzel paylaşım

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
temanın adı ne yeşilli tema güzelmiş

bu-rak

Üye
beyler ben bu fontrouter telefona kurdum yalnız telefon yan çevirdiğimde ekran dönmüyo kaldırdım programı gene olmadı format attım düzeldi acaba fonrouter yüzündenmi oldu eğer onun yüzündense bu problemi nasıl hallederim yada telefonumun fontunu başka hangi yolla değiştirebilirim...

tlp

tlp

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben bu fontrouter telefona kurdum yalnız telefon yan çevirdiğimde ekran dönmüyo kaldırdım programı gene olmadı format attım düzeldi acaba fonrouter yüzündenmi oldu eğer onun yüzündense bu problemi nasıl hallederim yada telefonumun fontunu başka hangi yolla değiştirebilirim...

sensor uygulamasından kaynaklanan bısey bu.programın yapmıs oldugu bı sorun degıl yani
ben uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir sorun yasamadım
programı kurduktan sonra sensor uygulamasını kontrol et derim ben

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
emegine saglik kardesim fontlar icin de ayrica tesekkurler :oke:

bu-rak

Üye
sensor uygulamasından kaynaklanan bısey bu.programın yapmıs oldugu bı sorun degıl yani
ben uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir sorun yasamadım
programı kurduktan sonra sensor uygulamasını kontrol et derim ben

yok kardeş programı kuruyorum teli kapatıp açıyorum font çok güzel deişiyo bi kere ekranı döndürüyo sonra bi daha dönmüyo kaldırıyorum programı herşey normale dönüyo..programı hafıza kartına kuruncada aynı tel hafızasına kuruncada aynı

tlp

tlp

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş programı kuruyorum teli kapatıp açıyorum font çok güzel deişiyo bi kere ekranı döndürüyo sonra bi daha dönmüyo kaldırıyorum programı herşey normale dönüyo..programı hafıza kartına kuruncada aynı tel hafızasına kuruncada aynı

sen bence tlf nunun versiyonunu değiştir.işe yarayacaktır.
programı kurdum kuralı kullanıyorum hiç bi sıkıntısını yasamadım henüz

babay22

babay22

Üye
eline ssağlık arkadaşım

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşlar bunu programasız şekilde yapabilirsiniz ve garanti veriyorum %100 çalışıyor

Üst Alt