5800 XM için koruyucu sert kılıf

Sponsorlu Bağlantılar

kilisli822

kilisli822

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM için koruyucu sert kılıf
Arkadaşlar iphone için üretilen sert koruyucu kapaklardan 5800 için olanı var mı?

Varsa kullanan arkadaşlar açıklama yaparsa sevinirim nereden alındıkları, fiyat ve kullanım hakkında bilgi verirseniz çok makbule geçer.

Bahsettiğim şey bunlara benziyor.Arkası desenli hoş bişey.

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Anlatmak istediğim şeyi anladınız sanıyorum.
İşte bunun gibi şeyler istiyorum.

SilentOne

SilentOne

Üye
bendede war hehehe ama kauçuk

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
evet koruyucu kılıflar var ama cihaz biraz kaba duruyo hem sensor ve ön kamera bölgesi açık hemde kenarlara kabın dişi girdiği için şişik duruyo. Ya silikon veya jel kılıf (beyaz olanı süper) yada sert sünger kılıflar daha şekil duruyo. tabikide burada önemli olan cihazı korumak :naughty:

jel kılıf tavsiyem çok süper duruyo

sert koruyucu kılıf

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Jel kılıf daha iyi fakat diğerlerine göre daha kalın (en azından benim denediğim) ve tuş kilidini kullanmaya büyük bir engel oluyor kullanamıyorsunuz. Tabi incesi varsa onda bir problem çıkmayacaktır.

Anußis

Anußis

Üye
yav telefon zaten cok kalın birde bunu takında mübarek 30 mm kalınlığı olur telin :D elinizde tuğla misali

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Önemli olan cihazı korumak :d:. Keşke 5800'ın beyazınıda yapsalar baksanıza cihaz 10 numara durmuş. :hmmm

Anußis

Anußis

Üye
benm beyaz telefonlara karşı zaafım var eğer 5230 gibi olsaydı 5800 satarmıydım yada x6nın beyazı türkiyede olsaydı baska telefon alırmıydım :D

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Aynen.cihazı canlandıran bir renk aslında ama her telefonda kullanmıyolar. :off:

Anußis

Anußis

Üye
bide dikkat ettiyseniz 2.resimdeki beyaz kılıflı ön taraftan çekilmiş 5800 sahte ben hiç o saati göremedim :D ayrıca 3g çekiyor ancak neden bir şebekesi yok :D

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
adamlar napsın orj. telefonu ziyan mı etsinler. ama kılıf 10 numara bitane almak lazım :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
hakkaten bn dün aldım siyah beyazda vardı ulen keşke beyaz alsaymısım diom şimdi

kilisli822

kilisli822

Üye
    Konu Sahibi
aslında benim istedigim deri kılıf yerine kullanmak hemde cihazı biraz daha canlandırmak
ama 5800 için tam istedigim şey yok malesef
konudaki sonuncu resim ne kadar hoş mesela

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu jel kılıfları hangi siteden alabilirim ?

Dtn

Üye
Bence duruşu güzel ama çok kalın ya.bende ekran koruyucu jelatin var,sağ cebimde taşıyorum başka hiçbişey olmuyor orda.cebimde değilken de orjinal kılıfına koyuyorum.korunuyor yani :ehe

hllsvrn

hllsvrn

Üye
aslında benim istedigim deri kılıf yerine kullanmak hemde cihazı biraz daha canlandırmak
ama 5800 için tam istedigim şey yok malesef
konudaki sonuncu resim ne kadar hoş mesela

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu jel kılıfları hangi siteden alabilirim ?

Arkadaşım, aradığın kılıf mevcut bizzat ben kullanıyorum orjinal mı çin malımı bilmiyorum ama 10 TL verdim aldım iyiki almışım iş gereği kullanmam gerekiyor ön ve arka yüzü çok sert güzel korur yan tuşlar için yeri vardır ve kamera için arkada yeri vardır yani kılıftan çıkarmadan telefonu kullanabilirsin ben webcamdan çekip resmini koyuyorum buraya...,

jayjay16

jayjay16

Üye
Arkadaşım, aradığın kılıf mevcut bizzat ben kullanıyorum orjinal mı çin malımı bilmiyorum ama 10 TL verdim aldım iyiki almışım iş gereği kullanmam gerekiyor ön ve arka yüzü çok sert güzel korur yan tuşlar için yeri vardır ve kamera için arkada yeri vardır yani kılıftan çıkarmadan telefonu kullanabilirsin ben webcamdan çekip resmini koyuyorum buraya...,

bunun aynısının yukarıya doğru açılanı da var

Terzi38

Terzi38

Üye
Arkadaşım ben terziyım kendim diktim parça kumaş satanlara git bi kumaş al terziye diktir o daha sağlıklı oluyor ekranı korumak için

mR. DanzeL

Üye
bide dikkat ettiyseniz 2.resimdeki beyaz kılıflı ön taraftan çekilmiş 5800 sahte ben hiç o saati göremedim :D ayrıca 3g çekiyor ancak neden bir şebekesi yok :D

Sanırım o maket telefon o yüzden oyle

Üst Alt