codblackops2
Üye
bende öyle diyordum arkadaş her yere sormuş 150 den yukarı veren olmamış
Neyse kardeş sen aç 2. el sitelerini ordan bak. Bize bakma sen bizim bir dediğimiz bir dediğimizi tutumaz![]()

bende öyle diyordum arkadaş her yere sormuş 150 den yukarı veren olmamış
Neyse kardeş sen aç 2. el sitelerini ordan bak. Bize bakma sen bizim bir dediğimiz bir dediğimizi tutumaz![]()

satın aldıktan sonra kişiselleştirme işine yardımcı olurumArkadaşlar bu tür telefonların bu saatten sonra falan yok ki. Ona bakarsanız birkaç sene sonra, şu an 1500 liraya satılan telefonların zamanı da dolar. Ben şu an 6630'u birkaç eksik dışında rahat rahat kullanabiliyorsam, bazı telefonlar için "şu saatten sonra"sı falan olamaz. 5800 aldığım zaman, şu an elimde olmayan wifi, yüksek ram değeri, skype gibi erişmeye uğraştığım programlar, ön kamerayla görüntülü görüşme, java desteği, gps ve radyo gibi daha birçok özellliğe sahip olacağım. Sen de gelmiş "şu saatten sonra" diyorsun. Sıfır ve güne uygun bir telefon alana kadar ancak bu saydığım kriterlerde bir telefonla idare edebilirim. Çünkü 6630 artık beni taşıyamıyor.
Fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Nette fiyatlar 180-300 lira arasında değişiyor. Çarşıda da muhtemelen 250'ye güzel bir tane bulunur. Kararımı verdim yani. Inşaallah satın aldıktan sonraki kişiselleştirme sürecinde de buraya yazarim. Tekrar teşekkürler.

Tekrar diyorum 5800 ın doknmatii süper değildir ama kötüde değildir. Belki o iki arkadaşındada ekran jelatini var. Ondan kaynaklanıyor olabilir.