5800 XM Hakkında Bir Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5800 XM Hakkında Bir Soru
Çoğu kişi bu telefon için dokunmatigi sorunlu, kasası iyi değil diyor. Ben n79 veya 5800 xm'i ikinci el olarak almayı düşünüyorum. 5800'in dokunmatigının sorunsuz olması için galiba en son versiyon olması gerekiyormuş ama neye göre alınmalı ki pişman olmayalım? Ve s60 v5'teki program, oyun çeşitliliği v3'ten daha geniş ve kullanışlıdir öyle değil mi?

Şimdiden teşekkürler.

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
Çoğu kişi bu telefon için dokunmatigi sorunlu, kasası iyi değil diyor. Ben n79 veya 5800 xm'i ikinci el olarak almayı düşünüyorum. 5800'in dokunmatigının sorunsuz olması için galiba en son versiyon olması gerekiyormuş ama neye göre alınmalı ki pişman olmayalım? Ve s60 v5'teki program, oyun çeşitliliği v3'ten daha geniş ve kullanışlıdir öyle değil mi?

Şimdiden teşekkürler.

Yok ben v3 almayı dùşünüyorum 2 arkadaşım da 5800 var versionları 60 ekran iyi işlemiyo ama benimki v52 çok hassas

theeternal

theeternal

Üye
bence kapasitif ekran bir dokunmatik telefona bak boşver

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
V52'de dokunmatik hassasiyeti bir üst versiyona göre daha mı iyi yani? Ilginç. Öyle görünüyor ki n79'dan sasmayacağım.

Süleyman

Süleyman

Üye
Alâkası yok. v60 da 5800 ın dokunmatiği v52 ye göre biraz daha gelişti. Ama dağlar kadar bir fark yok. 5800 ın dokunmatiği sorunlu falan değil. Dokunmatiği zaten yeni çıkan tellere göre kıyaslanamaz. Bu saatten sonra ikinci el 5800 alacağına hiç alma bence. Telefon güzel bir telefon. Şahsen benim tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor. Fakat yeni nesiller daha güzel bence farklı bir telefona bak.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Farklı bir telefona bak diyorsun da para olsa zaten 701 alırım kafadan. Ki asıl istediğim telefon o. Fakat henüz çok erken onun için. Zaten 5800 da almayacağım büyük ihtimal. N79 alıp birkaç sene onunla yetinirim ben. Başka fikri olan varsa paylaşabilir tabii. Fikirlere açığım.

Süleyman

Süleyman

Üye
Haklısın o konuda fakat şuan 5800ın 2. elleri ucuz fakat biraz eski telefon olduğu için temizi bulmak çok zor. Yinede karar senin. 701 in 2. Elleri ne kadar?

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N79'a daha yakınım karar verme açısından. Yani 5800 kesin alacağım demiyorum. 701'i de ikinci el almam. Zaten sıfırı 700 lira civarında. Muhtemelen ikinci eli 450'ye kadar iniyordur.

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
1110i al :) ve yükar da söyledim 2 arkadaşım da 5800 v60 var ama dokunmatikleri pek iyi işlemiyo benimki onlarinki ne göre çok hassas diyorum

Süleyman

Süleyman

Üye
1110i al :) ve yükar da söyledim 2 arkadaşım da 5800 v60 var ama dokunmatikleri pek iyi işlemiyo benimki onlarinki ne göre çok hassas diyorum
Tekrar diyorum 5800 ın doknmatii süper değildir ama kötüde değildir. Belki o iki arkadaşındada ekran jelatini var. Ondan kaynaklanıyor olabilir.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5800'ı bir arkadaşta görmüştüm ve kalemle kullanıyordu. Öyle kullanmak zorunda kalırsam çok sinir olurum.

Süleyman

Süleyman

Üye
öyle bir zorunluluk yok ki ister parmakla kullan ister ayakla ister telefonun kalemiyle ister normal kalemle vs...
Her türlü dokunmatik algılıyor 5800 :)

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yani sen şimdi ciddi ciddi diyorsun ki 5800 al? Zaten kamerası dışında neredeyse fark yok gibi n79'la. En azından benim aradığım özellikler bakımından. Gerçi kamerası 6630'dan kat kat iyi zaten. :)) O zaman bir soru daha. Sence temiz bir 5800 için ikinci el fiyatı nedir? Ve hangi versiyonu alsam iyidir?

Süleyman

Süleyman

Üye
Yani sen şimdi ciddi ciddi diyorsun ki 5800 al? Zaten kamerası dışında neredeyse fark yok gibi n79'la. En azından benim aradığım özellikler bakımından. Gerçi kamerası 6630'dan kat kat iyi zaten. :)) O zaman bir soru daha. Sence temiz bir 5800 için ikinci el fiyatı nedir? Ve hangi versiyonu alsam iyidir?
En yüksek versiyon her zaman iyi versiyondur. Yani alacağın telefonda eski versiyon yüklü diye almamazlık etme :) alır kendin yükseltirsin. Bir 5800 ın temiz fiyatı taş çatlasa 175 lira. Ama bu söylediğim fiyat böyle sıfır gibi bir cihaz için genel olarak 140-150 civarıdır.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ikinci el sitelerinde 300 tl'ye kadar bile çıkıyor. Emin misin temizinin 180 lira civarında olduğuna?

codblackops2

codblackops2

Üye
yok be süleyman o kadar düşmedi 58ler :)

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
TemizLeri 280,350 Arası War,5800 KesnLkLe aL Dokunmatqi Cok iyi AyrCa Kamerası Gunduz Cok GuzeL Sadce qeCe iyi DqiL Ama Cokta Kotu Dyemem,Daha Cok Sey War Sarj Konusu faLan aL Pısman oLmazSn Waz qeCmen bLe Zor oLur 3 yıL oLdu Benim Cok SaqLam.

codblackops2

codblackops2

Üye
temizler 225 ten aşağıya gidemez , gitmemeli :ehe

Süleyman

Süleyman

Üye
temizler 225 ten aşağıya gidemez , gitmemeli :ehe
bende öyle diyordum arkadaş her yere sormuş 150 den yukarı veren olmamış :)
Neyse kardeş sen aç 2. el sitelerini ordan bak. Bize bakma sen bizim bir dediğimiz bir dediğimizi tutumaz :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...