N79 Alma Konusunda Birkaç Sorum Var (Kullananlar Baksın Lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N79 Alma Konusunda Birkaç Sorum Var (Kullananlar Baksın Lütfen)
Şu an 6630 kullanıyorum. N79 bir üst model symbian sisteme sahip, öyle değil mi? Ram'ini tam olarak bilememiş olsam da 6630'tan kat be kat yüksek olduğunu sanıyorum. Esasen dokunmatik telefonları pek sevmem ve zaten alacak param da yok. İkinci el N79 almayı planlıyorum. Hem evde wifi kullanabilmek için, hem de skype gibi s60 v3 uyumlu programları telefona kurabilmek için. Uzun uzun araştırdım n79'u ve symbian'dan vazgeçmeyi düşünmeyen biri olarak soruyorum, sizce beni uzun süre götürür mü bu telefon? Örneğin şu anki 6630'da sesli görüşmeleri kaydetme programı başta olmak için birçok program kullanıyorum, çünkü sanal ortamdaki arşiv geniş. Aynı rahatlığa, program veya oyun konusundaki geniş içeriklere n79'da da sahip olur muyum? Ve satın alacağım ikinci el n79'da tam olarak neye dikkat etmeliyim? Mesela telefonun versiyonu kaçsa alayım ya da almayayım? Doğrusu v3 olduğu için, v2'den daha da fazlasına erişebileceğimi düşünüyorum ama yine de sormak istedim. Bir de java desteği varmış galiba telefonun, bu da demektir ki 6630'da açamadığım pek çok siteyi n79'da rahatlıkla açabilir miyim? Şöyle n79'un altını üstüne getiren arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.

Çok teşekkürler.

oguzzz52

oguzzz52

Üye
Ben kullanmadım ama şöyle cevap vereyim.

Bi abim bana dediki n79 çok güzel bi telefon ama ortalıkta gezen lanet bi arazılı sürüm var. Ona dikkat etmen gerek diye.

Öteki türlü benim E63üme bağlı olarak s60v3den bahsedersek gayet kullanımlı uygulamalar var.

Ben tavsiye ederim..

Samet.25

kardes n79 almaya kalksan saglam bısey 230 250 tl gözden cıkaracan o kadar para verene kadar 5800 al her işini görür senin dokunmatiği sevmem demişşin ama 5800 daha mantıklı

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben kullanmadım ama şöyle cevap vereyim.

Bi abim bana dediki n79 çok güzel bi telefon ama ortalıkta gezen lanet bi arazılı sürüm var. Ona dikkat etmen gerek diye.

Öteki türlü benim E63üme bağlı olarak s60v3den bahsedersek gayet kullanımlı uygulamalar var.

Ben tavsiye ederim..

O arızalı sürüm nedir, versiyon kaçtır yani bilelim de ona göre alırken kontrol edelim.

kardes n79 almaya kalksan saglam bısey 230 250 tl gözden cıkaracan o kadar para verene kadar 5800 al her işini görür senin dokunmatiği sevmem demişşin ama 5800 daha mantıklı

Evet ben de 250 tl'ye yakın bir fiyatı düşünüyorum zaten; ama 5800 ne açıdan daha mantıklı? Artısı nedir yani? Ve 5800 alınacaksa aynı soruları sormak bakımından nelere dikkat etmek gerekir, ikinci el fiyatı nedir?

yoyofurkan

Üye
n95 8gb desem incelik önemlimi

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
n95 8gb desem incelik önemlimi

Ankara için konuşuyorum, N95 ve N95 8 GB piyasada kalmadı diyebilirim. N79'lar hâlâ vitrinlerde geziyor diyebilirim. Alırken nelere dikkat etmeliyiz sorusuna gelirsek; Arka kamerasının kapağına, orta tuşların hassasiyetine(joystick gibi olan) sert basarsa orası sağlamdır. Kasa darbe almış mı, almışsa ne kadar çapta, büyük mü ve çok mu? Eğer darbe çoksa sonradan problem yaşayabilirsin ve yine darbe çok ve büyükse ekranı kontrol et. Kısaca cihazı eline al ve gördüğün her yerini kontrol et.

oguzzz52

oguzzz52

Üye
Bişey aklıma geldi telefonla ilgili
Telefonu al eline ve incele bide özellikle adını hatırlayamadığım bi özellik oluyodu telefonlarda. Bazı n79larda çalışmıyomuş.
Adını hatırladığım ann yazacağım.

- - - Eklendi - - -

sanırım navi tuşuydu

Sarangni

Sarangni

Üye
N79 kullandım zamanında şuan abim kullanıyor çok güzel bir cihaz.

Bendekinin navi tuşu çalışıyor. Kasaya dikkat et alırken saglam olsun çünkü hiç bir telefincu cihazı acmaya cesaret edemiyor. Siyah kasa taktıracaktım açamayız dediler.

Tek yetkili servis açıyor oda çok pahalıya geliyor.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N95 benim en çok almak istediğim telefondu. Fakat benim için bir cep bilgisayarı idi. Fakat piyasa da bulmak imkansız gibi ve üstelik varsa da ikinci eli bile çok pahalı bana. Dün gece biraz daha baktım forumlara. 5800 için özellikle dokunmatik anlamında çok sorun var demişler ama en son yazılım güncellemesi yapılırsa sorun kalmıyormuş. N79'da da teknik servis olayı o kadar kötüyse konuyu tekrar düşünebilirim. Çünkü 5800 s60 v5 ve ekranı da gayet büyük. Gerçi bildiğinden sasmayacaksın ama bilemiyorum işte.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
N95 benim en çok almak istediğim telefondu. Fakat benim için bir cep bilgisayarı idi. Fakat piyasa da bulmak imkansız gibi ve üstelik varsa da ikinci eli bile çok pahalı bana. Dün gece biraz daha baktım forumlara. 5800 için özellikle dokunmatik anlamında çok sorun var demişler ama en son yazılım güncellemesi yapılırsa sorun kalmıyormuş. N79'da da teknik servis olayı o kadar kötüyse konuyu tekrar düşünebilirim. Çünkü 5800 s60 v5 ve ekranı da gayet büyük. Gerçi bildiğinden sasmayacaksın ama bilemiyorum işte.

5800 N79'a göre daha özellikli, daha iyi. Fiyatıda bu oranla yüksek demektir. Temiz kullancaksan 5800 al derim. Kaba kullanırım diyorsan N79 derim.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mantıklı bir yaklaşım olmuş. Tabii 5800 alırsam doğal olarak temiz kullanmak zorundayım. Öte yandan fiyatı n79'dan farksız. Ikinci el için söylüyorum tabii. Sonuç olarak n79 alacak gibiyim.

- - - Eklendi - - -

5800 xm alacağım arkadaşlar. Kararımı verdim. Hepinize teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
İyi günlerde kullanman dileği ile ...

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkürler.

Maxis_

Maxis_

Üye
Bnde 6630dan n79 geçtm.n79 oyun açısndan iyi değl.o eski n-gage oyunları bundan daha iyi.geçen yıl bu zamanlar 300tleye aldm eniştemdn hç arıza görmedi ıcı açılmams.telfnculara soruyorm 100tl verelm diyorlar :D v3 te iş yok belki v5 tatmın edr seni.bn iyice bıktm bundan yapck bişe kalmadı.askere gtcm işte onu bekliyorm.6630dan n79 istemen beni çok duygulandrdı.6630 bi harikaydı dostm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt