Silinen Üye 484994
Kapalı Hesap
N79 Alma Konusunda Birkaç Sorum Var (Kullananlar Baksın Lütfen)
Şu an 6630 kullanıyorum. N79 bir üst model symbian sisteme sahip, öyle değil mi? Ram'ini tam olarak bilememiş olsam da 6630'tan kat be kat yüksek olduğunu sanıyorum. Esasen dokunmatik telefonları pek sevmem ve zaten alacak param da yok. İkinci el N79 almayı planlıyorum. Hem evde wifi kullanabilmek için, hem de skype gibi s60 v3 uyumlu programları telefona kurabilmek için. Uzun uzun araştırdım n79'u ve symbian'dan vazgeçmeyi düşünmeyen biri olarak soruyorum, sizce beni uzun süre götürür mü bu telefon? Örneğin şu anki 6630'da sesli görüşmeleri kaydetme programı başta olmak için birçok program kullanıyorum, çünkü sanal ortamdaki arşiv geniş. Aynı rahatlığa, program veya oyun konusundaki geniş içeriklere n79'da da sahip olur muyum? Ve satın alacağım ikinci el n79'da tam olarak neye dikkat etmeliyim? Mesela telefonun versiyonu kaçsa alayım ya da almayayım? Doğrusu v3 olduğu için, v2'den daha da fazlasına erişebileceğimi düşünüyorum ama yine de sormak istedim. Bir de java desteği varmış galiba telefonun, bu da demektir ki 6630'da açamadığım pek çok siteyi n79'da rahatlıkla açabilir miyim? Şöyle n79'un altını üstüne getiren arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.
Çok teşekkürler.
Çok teşekkürler.
v3 te iş yok belki v5 tatmın edr seni.bn iyice bıktm bundan yapck bişe kalmadı.askere gtcm işte onu bekliyorm.6630dan n79 istemen beni çok duygulandrdı.6630 bi harikaydı dostm