5800 XM ev ekranı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komutan2112

komutan2112

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM ev ekranı sorunu
arkadaşlar ben dün telefona bir şey atmak için pcye bağladım.yanlışlıkla depolamadan bağladım sonra hmn pc suiteye geçirince ana ekrandaki iconlar gözükmemeye ve üstüne tıkladığımda da çalışmamaya başladı.şu an sadece ortadaki beyaz tuştan menüye girebiliyorum.ev ekranı kısayollarını nasıl geri getirebilirim yardım eder misiniz.

NOT:benzer bi konu daha önce açılmış ancak arkadaş sorununun çözüldüğünü söylemiş sadece nasıl çözüldüğünü söylememiş.bu yüzden yeni bir konu açtım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
format atmalısın..

komutan2112

komutan2112

Üye
    Konu Sahibi
hard mı soft mu?bi de eğer format atarsam teldeki hangi bilgileri kaybederim!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hard at..telefonunda rehber ve mesajlar bir de telefona kurduğun uygulamaların gider..

komutan2112

komutan2112

Üye
    Konu Sahibi
saol nadir abi format attım düzeldi.

junior82master

Üye
arkadaşlar format nasıl atılıyor telefona?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefon kapalıyken ortadaki yeşil,kırmızı,sağ yandaki kamera tuşuna ve birde açma kapama tuşuna aynı anda basıyorsun telefon iyice açılana kadar basıyorsun hepsine,telefon sana saati,ülke ayarlarını sorarsa başardın demektir..başaramazsan bir daha deneyeceksin..

Progressivity

Progressivity

Üye
Ayarlar-Kişisel-Ev Ekranı-Kısayollar sekmesinden kontrol ettin mi dostum oralarda bi karışıklık olmasın

serhatkara

serhatkara

Üye
arkadaslar bu ekrandaki 3tane kisayol yapilo ama ben bilmiorum temalarda goruom ama benim telde 2tane war biri rehber dieri arama tuslari yardimci olursaniz sewinirim 5800 tel.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaslar bu ekrandaki 3tane kisayol yapilo ama ben bilmiorum temalarda goruom ama benim telde 2tane war biri rehber dieri arama tuslari yardimci olursaniz sewinirim 5800 tel.
orayı değitiremezsin..sadece ev ekranında çoğaltma yapılıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt