5800 XM ...!!! Beğenmediniz, Peki Neden Hala Çılgın Gibi Kullanıyorsunuz...???

aryscat

Üye
Altına imza atarım..... Klavyene sağlık....

- N8 için aldığım en dikkat çekici eleştiri.... " E!!! N8 bu kadar iyiyse nokia neden bu cihazı bu kadar ucuza veriyor..." (İçler acısı)

Konu Sahibi
Altına imza atarım..... Klavyene sağlık....

- N8 için aldığım en dikkat çekici eleştiri.... " E!!! N8 bu kadar iyiyse nokia neden bu cihazı bu kadar ucuza veriyor..." (İçler acısı)

Öncelikle tşk. kardeş...
N8 yorumuna gelince aksine içler acısı değil ismi lazım değil uçuk kaçık fiyatlara abartıp satılan cihazlara inat binlerce fazla özellik ile ucuza veriyorki reklam değil hizmet ve teknoloji sattığını göstermek için...

Tesekkurler kardesim bu tam kapak olmus telefon kullanmasini bilmeyenler...Tam benim dusuncelerimi dokmussun konuya...

yusfcuk

Üye
Tabi doğru zaten " X6 " Nokia'nın müzik telefonu olmadığı için "Comes With Music" kampanyasına dahil oldu, o yüzden 5800'dan iyi ses çıkarıyor, hafızasınıda Nokia dosyalarımızı depolayalım diye koydu ve XpressMusic'lerdeki sağ üstteki kısayol çubuğunu canı istediği için dahil etti (!) . "X6" XpressMusic serisinin devamı sayılır ... " Nokia X6 Comes With Music Edition "

--------------- Ekleme ---------------

bende iphone vardı 6 ay önce arkadaşım bu teli aldı... uygulamalar herşeyi hoşuma gitti iphone mi sattım bundan aldım üstüne paramda kaldı... ve ççok memnunum...

Nokia'nın sloganı işte burada devreye giriyor

ahh kardeşim ahh bu işlerden hiç anlamayıp çok laf edenler var maalesef

Yanlışları düzeltmekten çekinme ...

5800 cı

Üye

Konu Sahibi
ahh kardeşim ahh bu işlerden hiç anlamayıp çok laf edenler var maalesef

haklısın valla kardeşim

doğru söze ne denir

eyvallah 5800 cı kardeş

yusfcuk

Üye

Unutma o taklit dediğin aletide Nokia üretti ayrıca ara model diye tabir ettiğiniz TV reklamı dahi olmayan o modeller bir önceki modellerden ders alınarak üretiliyor ...

Konu Sahibi

Doğru NOKIA üretiyor ama sende şunu unutma 5 parmağın 5'ide bir olmaz

keşke morph u bekleseydik gibi )

Ooooo Morpy daha çok uzun sürer

34tango

Üye
valla dostum bende de var çoğu dokunmatiklere taş çıkarır yanlızca kullanmasını bilecek alan kişi şuan sorunsuz kullanıyorum bütün fw leri yüklü bence 10 numara bu arada konun çok güzel emeğine sağlık

Konu Sahibi

34tango sende harbi kullanıcılardan çıktın eyvallah kardeşim diline sağlık...
yaşasın 5800 XpressMusic,
yaşasın 5800 XpressMusic kulanıcıları...
kullanmayı bilenler tabiiii

önemli olan telefonun değil işletim sistemi ve donanımsal zenginlik örneğin samsung monte , samsung un kendi işletim sistemi yüklü parası kaç 450-500 peki 5800 kaç 400 en fazla monte ile hiç şey yapamasken[5800 a göre] 5800 da monte yi kat kat katlayacak özellikler var

Konu Sahibi

işte 5800 XpressMusic
İşte 5800 XpressMusic Kullanıcısı...
Helal Olsun Sana linkinparkmm...

5800 cı Sen Varya Sen...

Konu Sahibi
linkimden anlaşılır ne kadar 5800 hastası olduğum

Ayıpsın...
Slogana Baksana
"Nokia 6100'la Başladı Sevdamız
Renkli Ekran Polifonik Melodi Hayranlığımız
Önceden Yoktu Böyle 3,2mp Kameralarımız
Nokia 5800'la Hala Yollardayız"
Daha Söze Gerek Varmı

5800 cı

Üye
Ayıpsın...
Slogana Baksana
"Nokia 6100'la Başladı Sevdamız
Renkli Ekran Polifonik Melodi Hayranlığımız
Önceden Yoktu Böyle 3,2mp Kameralarımız
Nokia 5800'la Hala Yollardayız"
Daha Söze Gerek Varmı
tabiki de yok bu telefonun dokunmatik hassaslığı bide multitoch haricinde hiçbir eksiği yok ben bu telefonla opera mobile da 11 sekme açmış adamım