5800 xm bağlantı kurulamıyor sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

sayhan125

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm bağlantı kurulamıyor sorunu
merhabalar 5800 xm kullanıyorum dun basladı sorun,vodafone kullanıyorum cepnet uyelıgım var settıngs wızarddan ayarları alıyırum ama hangısını secersem seceyım baglantı kuramıyorum bağlantı kurulamıyor web:işlem gerçekleştirilemıyor hatası verıyor.musterı hızmetlerınden ayarları ıstıyorum gelmıyor..yardım edermısınız...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla kardeş bendede aynı sorun var...benim hat tüksel

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
vodafone live baglantısından kardesim

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
TABIkı normal web den ınternete gır
vodafone ınternetle sonra sayfa senı yonlendırır vodafone lıwe bağlantısını aldıktan sonra gırebılırsın kardesım

fedata

fedata

Üye
bende bu sorun olduğunda bağlantı modunu değiştirdim.öncelikle umts ile mi gsm ile mi deniyosun.genelde benim bu hatayı gsm de verdi.bağlandığın konumla çok alakası var.mesela ordaki baz istasyonu gsm den bağlantıyı desteklemiyor olabilir.o yüzden bağlantı modunu umts olarak değiştirirsin.tam aksi halide olabilir.yani gsm modunda da çalışabilir.sen sadece modları dene.benim bu önerim ayarların tam ise geçerlidir.eğer sorun benim dediğim cevabı doğruluyorsa başka bi yerden (bulunduğun konumu değiştirerek)girmeyi denediğinde o hatayı almayacaksın.emin olabilirsin dostm ;)

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
dedıgımı yap olmassa format at derim

perfect88

Üye
bendede aynı sorun var..yalnız ben bazı uygulamadn bazı seyleri silince telefon kendini resetledi ve internete baglantıda bu sorun olustu...wireless ilede baglanmıyor sorunda bu.. bugünde 2 kez ayar istedim operatorden ama gelmedi banada !!

samarra25

Üye
Telfon da baglantı kurulamıyor-web islem gecelestirilemiyor hatasını alıyorum . Kac kere format attıysamda nafile herhangi bir cözüm bulamıyorum . Kac kere ayar istexemde olmadı -setting wizardda bir ise yaramıyor -kime göstersemde cözüm bulamadı ! artık en son servise göndermeyi düsünüyorum varsa fikri olan lütfen söylesin plsssss.

runmenes

Üye
5800 da internete girince baglantı kurulamıyor diyor. setting wizarttan ayarları yaptım olmuyor.wlanada baglanırken de baglantı kurulamıyor diyor. format attım yine olmadı. internet veya waptan giriştede baglantı kurulamıyor diyor yardımcı olurmusunuz. 3 saat öncesine kadar bir sorun yoktu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Cfw yada ofw yi yeniden yükleyin.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
wlan ayarlarını bilmem ama telefonun erişim noktasını değişmiş olabilirsin ona bak geçen bende nasıl değişti bilmiyorum turkcell şebekesine dönmüş internete girmeye çalışıyorum error diyo net paketi bitti mi diye düşündüm tarihine baktım daha var müşteri hizmetini aradım adam bir sorun yok dedi wap ayarların varmı var dedim sistemle alakalı olamaz dedi kapattım düşündüm düşündüm birden erişim noktası aklıma geldi baktım turkcell internet olmuş düzelttim oraya bir bak kardeş tek soyleyebilecek şeyim bu

---------- Eklendi @ 05:46:20 ---------- Yazıldı @ 05:43:40 ----------

wap mms ayarlarida kolaylıkla *3636# yes

alimmm78

Üye
YARDIM EDİN bendede böle bir sorun var ne denediysem olmadı ne yapmalıyım??
çok acil

ozgurkys

Üye
Aynı sorun bendede var ne normal operetörden bağlanabiliyorum nede wirelestan yardımcı olabilirseniz sevinirm.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Ben pek anlamam ama bikere benim 5800 hat okumuyordu sorun hatta imiş başka hatta denedim oldu wifi yi bilmem ama siz kendi hattınızı başka telde başka hattıda sizin telde deneyin ve sorunu bulun. hemen suçu güzelim 5800a atmayın

Üst Alt