5800 internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aximinik

aximinik

Üye
    Konu Sahibi
5800 internet sorunu
arkadaşlar 5800ım var. blackstar by kotukoylu fw kurulu hiçbir sorunum yoktu taki bu sabaha kadar. vodafone cepnet paketim var. opera ile internete girmeye kalktıgımda -kullananlar bilir başta baglantı türünü soruyor- sürekli baglantı türünü soruyor. seçiyorum tekrar soruyor. kendi tarayıcısı ile girmeye çalıştıgımda bağlantı kurulamıyor hatası veriyor. wi-fi ile bağlanmaya kalktıgımda da aynı hatayı alıyorum. fwyi sıfırdan tekrar kurdum fakat değişen birşey olmadı. telefon ayarlarım yapılı, hattımı başka telefona taktığımda nete bağlanıyor, başka hattı telefona taktıgım zaman yazdıgım olayları yapıyor. nasıl düzeltebilirim servise göndermem mi gerekiyor? -hepsiburada dan almıstım hangi servise gitmesi gerek(kvk, genpa, başarı vs)-

RealMorphine

RealMorphine

Üye
Kardeş bende 5800 kullannıyorum bende olmadı su ana kadar öle bişiy bi göster istersen
:allalla: :allalla:

aximinik

aximinik

Üye
    Konu Sahibi
orjinal fw ye geri döndüm yine sorun devam ediyor. gprs anteni ile ilgili bişi olaiblir gibi geliyor bana :hmmm yarın nokia'yı arayacağım bakalım onlar ne diyeck yoksa kafayı yiyecem böyle :vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt