Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 √ - X6 √ - Windows Phone [01.01.2013]
Sponsorlu Bağlantılar
ByKatre
Üye
Yükledim Süper Bir Şey O Tema Ne Öyle O Yukarıdaki Temanın İconlarını Senin Temaya Atalım Manyak Olur O Zaman Su An Bile Süper Açılış Animasyon Dalan Hepsi Süper
Yükledim Süper Bir Şey O Tema Ne Öyle O Yukarıdaki Temanın İconlarını Senin Temaya Atalım Manyak Olur O Zaman Su An Bile Süper Açılış Animasyon Dalan Hepsi Süper
tamam o zaman kardeşim peki sagol emeğine saglık da ileri tamam vs tuşlar o fontla değişirmi peki ? yeterlimi onu cekmem yoksa başka dosya varsa onlarıda cekeyim mi ? bi zahmet
hakan eline sağlık yine şık bi çalışma olmuş senden bi ricam var X6 için bi OFW yapar mısın ? forumda hiç yok X6 için OFW yaparsan duacın olurum şimdiden
selamun aleyküm allah rağzı olsun çok müthiş bir çalışma olmuş dün geceden beri kullanıyorum tek bir probrlemim oldu tuş kildini aktif ettiğimde biraz zaman sonra akrcapserver gibi bişi yazıyor silik şekilde pil resminin üzerinde ufak bir anahtar gözüküyor ve telefonun ekranı açıkmış gibi duruyor sorun ne dir acaba ....
selamun aleyküm allah rağzı olsun çok müthiş bir çalışma olmuş dün geceden beri kullanıyorum tek bir probrlemim oldu tuş kildini aktif ettiğimde biraz zaman sonra akrcapserver gibi bişi yazıyor silik şekilde pil resminin üzerinde ufak bir anahtar gözüküyor ve telefonun ekranı açıkmış gibi duruyor sorun ne dir acaba ....