c6 01 için uyumlumu bu sürüm ?
hocam fp5 te yüklü font sıkıntılı internette yazıları okumak baya zor . ben bu fontu nasıl değiştireceğim detaylı anlatırmısın ya da detaylı anlayacagım bi konu varsa linkini yollarsan çok iyi olur teşekkürler![]()
Elinize sağlık, her zamanki gibi döktürmüşsünüz yine![]()
hakan abi arama tuşuna bastuğımızda tuşlara bastıkya mesela 2 orada rehber cıkıyordu şimdi cıkmıyor neden ya unuttun yada ftp bisorun var güncellermisini bir bak reis acilllll
hakan abi arama tuşuna bastuğımızda tuşlara bastıkya mesela 2 orada rehber cıkıyordu şimdi cıkmıyor neden ya unuttun yada ftp bisorun var güncellermisini bir bak reis acilllll
dostum viber kurulmuyor en son dosya da hata veriyor. Qt sorunu olabileceğinden bahsetmisler.Oviden indirdim qt yi kendi yükledi.yardımcı olabilirmisin.
Hakan kardeş ben ofw hazırlıyorumda senin bu cfw'deki bir kaç ikonu çektim.(Mesajlar rehber işlem kaydı ..) Zaten bu ofw ye olmadığı için gado^gado ikonuna attım.Senin için sakıncası yoksa fw'yi paylaşcam :?
abi ben bunu yaptım ama çok beyenmedim gene seki sürüm yapabilirmiyizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hakan hoca jaftaki cnt ışığı yanmıyor bu yüzden flaşlamada boot hatası veriyor ne yapabilirim
hakan widgetler eklemişin ama spb hava durumu çalışmıyor dosya bozuk hatası alıyorum
hakan widgetler eklemişin ama spb hava durumu çalışmıyor dosya bozuk hatası alıyorum