5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sen 5530 için yaparsan ben test ederim :)

denedim telefon olmadan olmuyor

- - - Eklendi - - -

Hakan C5 biraz daha yukarılara taşımak için çalışmalar yapıyorum izin verirsen CFW kullandığın tema vb. gibi dosyaları kullanabilirmiyim?

hayır

- - - Eklendi - - -

Hakan abi bende telefon var benimle iletişime geç halledelim 5230 çıkaralım yada fp5 5230 uyarlıyabilirm :) bu konuda paylaşırız ne dersin ?

ama tuş ışıkları fixini uygulasak yeşil ışık gider işimiz zor baya fix lazım olmaz :D

denedim daha önceden biriyle olmadı kardeşim

- - - Eklendi - - -

çok kaliteli ve güzel olmuş. Elinize sağlık. Bir tek font biraz ufak olmuş kedime göre. Fp3 font hoşuma gitmedi. Fb4 fontu ideal ve dolgun olanı olduğu için onu kullanmaya karar verdim. Ama fp5 teki sony font iriliği fp4 kadar olsa tadından yenmez. O fontu o şekilde nasıl buluruz. Teşekkürler.
ana başlıkta var font paketi.. n8 olanı fp4 olandır... nasıl kullanacağınızı da anlattım

terapi1

Üye
usta ben kafama göre font düzenliyorum bu yazılımada android fontunu düzenledim herşey tmm güzel eksiksız çalışıyor tek sorun ekranı yan çevirdigimde mesajlarda mùzikte ortalı durmuyor nedeni nedir acaba ? Sadece müzik ve mesajlarda yan çevirdigimde oluyor :/

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
hakan kardeş saati 06:00 a kurdum öğlen saat 11 de öttü

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
usta ben kafama göre font düzenliyorum bu yazılımada android fontunu düzenledim herşey tmm güzel eksiksız çalışıyor tek sorun ekranı yan çevirdigimde mesajlarda mùzikte ortalı durmuyor nedeni nedir acaba ? Sadece müzik ve mesajlarda yan çevirdigimde oluyor :/
benim hazırladığım fontta var mı bu hata

- - - Eklendi - - -

hakan kardeş saati 06:00 a kurdum öğlen saat 11 de öttü
:D haydaa... öyle bir şeye denk gelmedim. şimdi denedim kurduğum saatte çaldı. deneme için kur bak çalacak mı...

K46

Üye
Fontu değiştirdim, telefonun menülerinde filan değişen font çıkıyor ama, operada adres çubuğu vs. de düzelmesine rağmen sayfaların içeriğinde bulunan yazılar hala fp5teki font olarak duruyor. değişmedi yani, neden olabilir?

rft2626

rft2626

Üye
ya kardeşim sen beni günaha sokuyorsun :D telefonu flashlamıcam diye tövbe ettim yaptığın şeye bak ellerine sağlık deneyeceğim en kısa zamanda :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Fontu değiştirdim, telefonun menülerinde filan değişen font çıkıyor ama, operada adres çubuğu vs. de düzelmesine rağmen sayfaların içeriğinde bulunan yazılar hala fp5teki font olarak duruyor. değişmedi yani, neden olabilir?

hata yapmışındır bi yerde. Yazılıma gömerek kullan

- - - Eklendi - - -

ya kardeşim sen beni günaha sokuyorsun :D telefonu flashlamıcam diye tövbe ettim yaptığın şeye bak ellerine sağlık deneyeceğim en kısa zamanda :D

teşekkürler güle güle kullan

terapi1

Üye

benim hazırladığım fontta var mı bu hata

- - - Eklendi - - -

:D haydaa... öyle bir şeye denk gelmedim. şimdi denedim kurduğum saatte çaldı. deneme için kur bak çalacak mı...

senin fontta hata yok kardeşim , ben sendeki fontları santim santim aynısını kopyalayıp yeni fonta aynı koddaki yerlere yapıştırıyorum hepsi hatasız oluyor ama mesajlar ve müzikte ekranı yan cevirdigimde 2 simgede sadece yerleri kaymış oluyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
senin fontta hata yok kardeşim , ben sendeki fontları santim santim aynısını kopyalayıp yeni fonta aynı koddaki yerlere yapıştırıyorum hepsi hatasız oluyor ama mesajlar ve müzikte ekranı yan cevirdigimde 2 simgede sadece yerleri kaymış oluyor

ona ben napim aktardığın fontta hata var

- - - Eklendi - - -

yok hocam aratıyorum çıkmıyor

aratma bak. İsmi eşleşmiyordur

terapi1

Üye

ona ben napim aktardığın fontta hata var

- - - Eklendi - - -

aratma bak. İsmi eşleşmiyordur

bisey yap demiyorum ki bi fikrin var mı diyorum simgeler senin fontta nasılsa yaptgm fonttada aynı neyse..

nihat1977

Üye
Ellerine sağlık şu ana kadar çıkan Cfw ler arasında en akıcı kullanım sunduğunu söyleyebilirim, Karşılaştığım küçük bir problemi de paylaşmak isterim örneğin Web den Maxicep ten sis uzantılı bir program indirmek istediğimde bağlantıyı indirmiyor web sayfası olarak açmaya çalışıyor. Bu sorunu Opera Web Browser kullanarak aşabildim bilgin olsun, Saygılar...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine sağlık şu ana kadar çıkan Cfw ler arasında en akıcı kullanım sunduğunu söyleyebilirim, Karşılaştığım küçük bir problemi de paylaşmak isterim örneğin Web den Maxicep ten sis uzantılı bir program indirmek istediğimde bağlantıyı indirmiyor web sayfası olarak açmaya çalışıyor. Bu sorunu Opera Web Browser kullanarak aşabildim bilgin olsun, Saygılar...

rica ederim güle güle kullan. Başka bir sitede indirmeyi dene bakalım aynı hatayı alacakmısın

hikmet366

hikmet366

Üye
Hakan Kardeşim Bazı Yerlerde Aklım Karıştı Sana Bir Danişim Dedim...

Ben Mseajlar.Rehber.İşlem Kaydı.Ayarlar. Gibi Yerlere Girince Sag Taraftaki Şecenekte ... Var Onlar Benim Gözüme yok Batıyor ...Resim koyim Dur..

Bunlara Bir Baksan ii Olcak..

Birde ... Yan Çevirip Menüye Girdimde sag Seçenenk sol Tarafa Çok Yaklaşıyor Buna da bir bak ben eski saybian fp4 deki gibi olsun köşelerde çok gözüme batıyor bırakasım geliyor fp5 ii

Buda Resim

Birde Ram Blowa Girince Sag Tarftaki Seçenek Sol Tarftaki Seçenege Çok Yaklaşıyor Buna da Bak lütfen

Benim Gördüm Hatlar Bunlar Bu konuya Yardım edersen Çok Maklum geçer Bana Olmaz filan deme

Lütfen Lütfen Lütfen

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan Kardeşim Bazı Yerlerde Aklım Karıştı Sana Bir Danişim Dedim...

Ben Mseajlar.Rehber.İşlem Kaydı.Ayarlar. Gibi Yerlere Girince Sag Taraftaki Şecenekte ... Var Onlar Benim Gözüme yok Batıyor ...Resim koyim Dur..

Bunlara Bir Baksan ii Olcak..

Birde ... Yan Çevirip Menüye Girdimde sag Seçenenk sol Tarafa Çok Yaklaşıyor Buna da bir bak ben eski saybian fp4 deki gibi olsun köşelerde çok gözüme batıyor bırakasım geliyor fp5 ii

Buda Resim

Birde Ram Blowa Girince Sag Tarftaki Seçenek Sol Tarftaki Seçenege Çok Yaklaşıyor Buna da Bak lütfen

Benim Gördüm Hatlar Bunlar Bu konuya Yardım edersen Çok Maklum geçer Bana Olmaz filan deme

Lütfen Lütfen Lütfen

bende şimdi farkettim o hataları bakıcam

nihat1977

Üye
Evet Kardeşim diğer 2 forum ve 3 dosya paylaşım sitesinden de denedim bu sefer de kilitleniyor. Ne yazıkki mecburi yön Opera Web Browser neyse sağlık olsun... Bir dahaki Cfw de düzelir inşallah.

Üst Alt