5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Evet Kardeşim diğer 2 forum ve 3 dosya paylaşım sitesinden de denedim bu sefer de kilitleniyor. Ne yazıkki mecburi yön Opera Web Browser neyse sağlık olsun... Bir dahaki Cfw de düzelir inşallah.

hmm bilgilendirme için teşekkürler

LaKoDS

Üye
Usta t9 da da bi hata var şimdi v60 da metin tahmini vardı mesaj yazarken açınca türkçe kelimeleri ön planda çıkarıyordu bu cfw de metin tahminini açamıyoruz onun yerine sözcük ekle var bu mesaj yazarken bayağı zorluyor insanı... yapabilecek bişe var mı?

rapsy_09

Üye
Dostum eline sağlık gene ortaya çok güzel bir çalışma çıkmış.yazı stili pek hoşuma gitmedi fp4ü geri yükledim.Görsel mod. dışında bir fark göremedim.Yazılımsal herhangi bir değişiklik varmı fp4 ile fp5 arasında?

zakharion

zakharion

Üye
aylin yok. Mesaj dinleme yok. Meego ikon benim hoşuma gitmedi. FP4 mükemmeldi ona dönüş yapıyorum. Telefonu 3 sene kullandım ve fp4 sayesinde 3 sene daha kullanırım. Teşekkürler.

hikmet366

hikmet366

Üye
düzeltinmi Hakan

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
açıkcası font iyi durmamış :hmmm

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan kimseye cevap vermediyse benim dedim hatalarla uraşıodur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme boşuna beklemeyin...

- - - Eklendi - - -

Dostum eline sağlık gene ortaya çok güzel bir çalışma çıkmış.yazı stili pek hoşuma gitmedi fp4ü geri yükledim.Görsel mod. dışında bir fark göremedim.Yazılımsal herhangi bir değişiklik varmı fp4 ile fp5 arasında?

teşekkürler.. Hyır yoktur tamamen görseldir

- - - Eklendi - - -

aylin yok. Mesaj dinleme yok. Meego ikon benim hoşuma gitmedi. FP4 mükemmeldi ona dönüş yapıyorum. Telefonu 3 sene kullandım ve fp4 sayesinde 3 sene daha kullanırım. Teşekkürler.

Sana en uygun sürüm hagisiyse ona dön tab

- - - Eklendi - - -

açıkcası font iyi durmamış :hmmm

ana başlıkta fontlar paylaştım değiştir... Bunu sorun yapmayın lütfen...

- - - Eklendi - - -

Usta t9 da da bi hata var şimdi v60 da metin tahmini vardı mesaj yazarken açınca türkçe kelimeleri ön planda çıkarıyordu bu cfw de metin tahminini açamıyoruz onun yerine sözcük ekle var bu mesaj yazarken bayağı zorluyor insanı... yapabilecek bişe var mı?

orjinalle bir tutma... T9 kelime haznesini geliştirme yaz googeye. 3. Sonuca gir

- - - Eklendi - - -

Yazılımda Kullandığım Font Hatalıdır... Yatay Konumda Tuşlarda .... Çıkıyor O yüzden Ekten Verdiğim Fontlardan Biriyle Fontu Değiştirin...

Kıralım

Kıralım

Üye
Çook teşşekürler

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
sanırım bir güncelleme daha gelcek demiştin :)

K46

Üye
Pure font çok güzel duruyor, resimdeki hatalar yok, kaydırmalı tuş kilidi ekranında üstten daralma da olmuyor.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
2 güncelleme var dedin biri bu oldu bitane daha olcak :) yanlış hatırlıyorda olabilirim emin değilim

hikmet366

hikmet366

Üye
napmam gerek hakan o ... Ları nasil kaldırcam

ca_sus

Üye
fp 4 teki fontu nasıl yükleyecegiz hocam biraz cahiliz bu konu da

Üst Alt