arkadaşlar ekran dönmüyor neden acaba ?![]()
Güzel bir çalışma daha teşekkürler![]()

Merhaba. Ben 5800 telefonuma yeni cfw attım. fp5 olanını. Fakat eski yazı tipi daha iyiydi benim için. İnernet sitelerinde falan okumakta zorluk çekiyorum. Bu yüzden fp4 ün linkini sizden alabilir miyim ?
Bu arada tema efekti mükemmel olmuş![]()

Ustam tamam hallettim...
dostum bunun ekranı neden dönmüyor?![]()
hakan abim Bilgisayarı açtı 7 den 9 kadar musaitim özelden mesaj atsan sevinirim
ver ıd ve şifreyi buradan
buyur verim 400 982 048 Bu ıd
Buda şifre 9804
- - - Eklendi - - -
4x4 İçinde Neden Tek rof dosyası mevcut
fp4 deki yazı fontu kullanabilirsiniz...Hocam şimdi bi arkadaş da yazı tipi ile sorun yaşamış bende aynı sorunu yaşıyorum yazı tipi gerçekten web de çok göz yoruyor bunun için ayrı bi önerin var mıdır?
fp4 ü nasıl yükleyecem ve nerden bulabilirim? Bu tür şeyleri pek yapmışlığım yok o yüzden yardım edersen sevinirim.
local mode yazdı kaldı..ne yapabilirim??
usta bence 5800 orjinal yazı fontunu yap paylaş bunu kullanamayan onu kullansın fp4 elinde olan olmayan vardır fontta sıkıncı çok olcak tahminimce, fp4deki fonttada ekran koruyucu saatinin üstü kesik gibiydi hatırlıyosan , ellerın dert görmesin helal olsun güzel olmuş![]()
Usta gerçekten herşey çok güzel eline sağlık ama şu font olayına bi çare bulabilir misin fp4 bulamadım ben
- - - Eklendi - - -
Usta gerçekten herşey çok güzel eline sağlık ama şu font olayına bi çare bulabilir misin fp4 bulamadım ben