5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

HAM ZA

HAM ZA

Üye
arkadaşlar ekran dönmüyor neden acaba ? :(

joker.life

Üye
merhabalar.. ben de indirdim şu an. pek anlamam jafı flan indirmedim ne oldugunu bilmiyorum cunku. ama fp5in ekran görüntüleri hoşuma gittiği için indirdim basit sandım fakat yükleyemedim. yardımcı olur musunuz?

vlkn9303

Üye
mod arşivini güncellemeyi dusunuyomusun? Yada istediğim bi mod var elinde olan var mı? Rehber-mesajlar ın kapanmasını istemiyorum bu sayede tekrar açarken ışık hızında açılıyor

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan abim Bilgisayarı açtı 7 den 9 kadar musaitim özelden mesaj atsan sevinirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba. Ben 5800 telefonuma yeni cfw attım. fp5 olanını. Fakat eski yazı tipi daha iyiydi benim için. İnernet sitelerinde falan okumakta zorluk çekiyorum. Bu yüzden fp4 ün linkini sizden alabilir miyim ?

fp4 yok olan birinden iste artık.

- - - Eklendi - - -

Bu arada tema efekti mükemmel olmuş :)

ewet hoş :)

- - - Eklendi - - -

Ustam tamam hallettim...

tamam kardeşim

LaKoDS

Üye
Hocam şimdi bi arkadaş da yazı tipi ile sorun yaşamış bende aynı sorunu yaşıyorum yazı tipi gerçekten web de çok göz yoruyor bunun için ayrı bi önerin var mıdır?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam şimdi bi arkadaş da yazı tipi ile sorun yaşamış bende aynı sorunu yaşıyorum yazı tipi gerçekten web de çok göz yoruyor bunun için ayrı bi önerin var mıdır?
fp4 deki yazı fontu kullanabilirsiniz...

LaKoDS

Üye
fp4 ü nasıl yükleyecem ve nerden bulabilirim? Bu tür şeyleri pek yapmışlığım yok o yüzden yardım edersen sevinirim.

hsnygtclk

Üye
local mode yazdı kaldı..ne yapabilirim??

terapi1

Üye
usta bence 5800 orjinal yazı fontunu yap paylaş bunu kullanamayan onu kullansın fp4 elinde olan olmayan vardır fontta sıkıncı çok olcak tahminimce, fp4deki fonttada ekran koruyucu saatinin üstü kesik gibiydi hatırlıyosan , ellerın dert görmesin helal olsun güzel olmuş :)

LaKoDS

Üye
Usta gerçekten herşey çok güzel eline sağlık ama şu font olayına bi çare bulabilir misin fp4 bulamadım ben

- - - Eklendi - - -

Usta gerçekten herşey çok güzel eline sağlık ama şu font olayına bi çare bulabilir misin fp4 bulamadım ben

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
local mode yazdı kaldı..ne yapabilirim??

usb çıkart bataryayı çıkart tak telefonu aç

- - - Eklendi - - -

usta bence 5800 orjinal yazı fontunu yap paylaş bunu kullanamayan onu kullansın fp4 elinde olan olmayan vardır fontta sıkıncı çok olcak tahminimce, fp4deki fonttada ekran koruyucu saatinin üstü kesik gibiydi hatırlıyosan , ellerın dert görmesin helal olsun güzel olmuş :)

font isteyen fp3 fp4 tekileri çekip kullansın artık yapacak birşeyim yok ona. Güle güle kullanın

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

fp4 olandan isteyeceksin artık

hikmet366

hikmet366

Üye
baya bi hatalı yerler var sanki hakan senden 7 8 tane programın iconlarını fp5 göre ayarlarmısın birde birşeyda var ama şuan mobilim sonra yazarım

Üst Alt