haqanguven
Üye
fp 4 teki fontu nasıl yükleyecegiz hocam biraz cahiliz bu konu da
ana sayfada anlatım var. Fontları indir n8 olan fp4 deki font
fp 4 teki fontu nasıl yükleyecegiz hocam biraz cahiliz bu konu da
Olmuyor Hakan aynı gine sola çeliyor noktalarda kaybolmadı !!! ben fp4 Geççem
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
analog saat iconu resimdeki gibi olsa on numara olur...
Duvar kağıdının isimini bilen varmı bu arada...
Ben düzelttim sorunu PURE fontunu ekleyince kurtuldum noktalardan...
Yalnız font ekleme konusunu ayrıntılı anlatmak lazım... iç içe klasörlerle beraber atıldığında fontu görmüyor + işlemin Telefon Bilgisayara bağlıyken yapılması lazım X-plore fonts dosyasını rardan çıkartırken içeriği siliyor, Birde rompatcher Open4all etkin olması lazım...
malesef kardeşim orjinale bile döndüm gene dönmüyor ekran :/ gerçi bu bnm işime gelirsensörü açtınmı express tuşundan
oyunlarda sensör çalışıyo ekran dönmemesi iyi oldu gibi 
rica ederim. her yazılımı attıktan sonra yapmalısın ki temiz bir sistem olsun elindereis sağolasın dosyaları indirdim kurulum yapacam çok teşekkürler ama önceki cflerde kurduktan sonra yada önce hatırlamıyorum format atıyorduk tele ve hafıza kartına bunda yok mu öyle bişey ?
flashladım herşey bitti bi yüklemesi kaldı derken jay prıgramı hata verdi tekrar mı yapmam lazım
kardesim eline saglik calismalarin gercekten guzel ama bu font olayi bendede problem degistirmek istiyorum ana sayfada ve yorumlarda paylastimdim demissin ama ben bir turlu goremiyorum ana sayfada nasil yapilacaginida bilmiyorum anlatimin nerde oldugu konusunda yardimci olursan seviunirim
5230 a bunu nasıl yükleyebilirim
teşekkürler. 1. Sayfada anlattım iyi bakarsan göreceksin kardeş