mod arşivimde tuş klidi titreşimini açma- kapama var onu kullanhakan şu tuş kilidi titreşimini nasıl açabiliriz titreşimli daha güzel ( bna göre )![]()

saolsasın Şarjım dolsun yapıcam hemen![]()
tuş klidi titreşimi varmı..? fontla alakalıdır.. telefon bende değil arkadaşa verdim telefonsuz kaldığı için o yüzden nasıl bişey oldu şuan pek bilgim yoktuş kilidi titreşimi zaten var![]()
hakan eline saglık tus kitlendiginde çıkan saatin ekran koruyucunun işte, üstü azcık gtmiş yazı fontundan dolayımı dùzeltme şansımz var mı sürüklemeli denedm başka dokunmatik tuş kilitlerini denedim olmadı![]()
nerede takılı kaldınolmuo yardım
İlk önce hayırlı olsun emeğine sağlık kardeşim.3 yıldır 5800 kullanıyorum.artık sıkıldım ve tavsiye üzerine senin cfw'ni yükleyeceğim kardeşim.bu konuda sıfır bilgiye sahibim fakat senin konu anlatımına göre deneyeceğim.inşallah başarılı olurum.ama önemli olan birkaç nokta var galiba bunlar; telin şarjı tam olması,cfw yüklemeden önce hem telefonun hem de hafıza kartının yedeğini almak,cfw yükledikten sonra hem telefona hemde hafıza kartına hard format atmak(ki bunun nasıl atıldığını bilmiyorum).Değil mi yani dikkat etmemiz gereken noktalar bunlar galiba.?
eğer sisteminde Nokia süiti varsa sadece jaf ı kur kaldırmana gerek yokHelal olsun burdaymışsın hemen cevap verdin.İndiriyor şu anda az sonra başlayacağım.
Metalci melek arkadaşımız;
HAZIRLIK ADIMI:
Bu aşamada bilgisayarımızda sürücü/program çakışmasını engellemek için mevcut sürücü ve programları kaldırmamız gerekecek. Bilgisayarınızdan aşağıdaki programlar varsa kaldırın:
- Nokia Connectivity Cable Driver
- Nokia Flashing Cable Driver
-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- PC Connectivity Solution
Programlar varsa ve kaldırdıysanız bilgisayarınızı yeniden başlatın.
demiş.Buna gerek var mı kardeşim?
hocam CNT yeşil olmuyor bilgin var mı ?
Hakan bey bir sorum daha olacak Cihazımı ovi suite pc'ye bağladığımda 4 güncelleme oyarısı veriyor güncelle diyorum hata veriyor bunu yaptınız eski cfw'leride yüklediğimde alıyordum.Normal bir şey mi sizce.Şimdiden teşekkürler.
evet tuş kilidi titreşimi var , evet galiba fonttan
hakan önereceğin güzel bir tema var mı

hayırlı olsun..
kardeş nasıl indirdinhakan önereceğin güzel bir tema var mı