5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ozcan6767

Üye
Hakan bey,
seçenekler geri vb. yazıları için hangi modu atmamız gerek acemilik var da bulamadım .?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bey,
seçenekler geri vb. yazıları için hangi modu atmamız gerek acemilik var da bulamadım .?

nfe ile dili sil tekrar yükle. Bununla uğraşmak yerine anna yazılımımı kullan aynı modlamalar var

ozcan6767

Üye

nfe ile dili sil tekrar yükle. Bununla uğraşmak yerine anna yazılımımı kullan aynı modlamalar var

Tam olarak anlamadım gelicek güncellemenizde tek değiştirmek istediğim kısım burası

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Tam olarak anlamadım gelicek güncellemenizde tek değiştirmek istediğim kısım burası

tamam işte yazı olarak istiyorsun... Nfe ile tr dili silip tekrar tr dil ekliyceksin diğer türlü mod filan yoktur...

eldum

eldum

Üye
hakan bey şu saat it.bariyle yayınlasan hiçte fena olmaz evde net yok tel den 2 saat sürüyor indirmesi zaman geçince aynı hesaba geliyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan bey şu saat it.bariyle yayınlasan hiçte fena olmaz evde net yok tel den 2 saat sürüyor indirmesi zaman geçince aynı hesaba geliyor

herkes hesabını kendine ayarlıyorda kimse demiyoki sana uyuyomu? Şuan müsait değilim pc geçince ekliycem şimdiden anlıyışınız için teşekkürler :)

eldum

eldum

Üye
doğrudur hakan bey kimin şuan kimle neyle uğraşıyo bilmek mümkün değil herkes bizim gibi pc yapışkanı değildir.

- - - Eklendi - - -

doğrudur hakan bey kimin şuan kimle neyle uğraşıyo bilmek mümkün değil herkes bizim gibi pc yapışkanı değildir.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
"E=eldum;5546762]doğrudur hakan bey kimin şuan kimle neyle uğraşıyo bilmek mümkün değil herkes bizim gibi pc yapışkanı değildir.

- - - Eklendi - - -

doğrudur hakan bey kimin şuan kimle neyle uğraşıyo bilmek mümkün değil herkes bizim gibi pc yapışkanı değildir.[/QUOTE]

haşa öyle demedim herkesin kendine göre bi uğraşı vardır. Müsait olunca eklicem...

terapi1

Üye
geçmiyor dakikalar :)

eldum

eldum

Üye
kaç kişi şuan buradalar acaba

ceyhuncu

Üye
Bitmedimi daha bu upload kardeşim :)

ceyhuncu

Üye
Eyvallah kardeşim ellerine sağlık çok teşekürler :)

Emin Ş.

Üye
eski linklerin yerine yeni linkleri koydun galiba o yüzden farkedilmedi ama şuan indiriyorum :)

SLH.55

SLH.55

Üye
Ellerine Sağlık :)

eldum

eldum

Üye
link görünmüyor hakan bey

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
link görünmüyor hakan bey

eski linklerin yerinde linkler nasıl gözükmez...

- - - Eklendi - - -

Ellerine Sağlık :)
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

eski linklerin yerine yeni linkleri koydun galiba o yüzden farkedilmedi ama şuan indiriyorum :)
ewet hep öyle yapıyorum çünkü...

- - - Eklendi - - -

Eyvallah kardeşim ellerine sağlık çok teşekürler :)
rica ederim güle güle kullan

Üst Alt