5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan şu tuş kilidi titreşimini nasıl açabiliriz titreşimli daha güzel ( bna göre ) :D

terapi1

Üye
tuş kilidi titreşimi zaten var :)

hakan eline saglık tus kitlendiginde çıkan saatin ekran koruyucunun işte, üstü azcık gtmiş yazı fontundan dolayımı dùzeltme şansımz var mı sürüklemeli denedm başka dokunmatik tuş kilitlerini denedim olmadı :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tuş kilidi titreşimi zaten var :)

hakan eline saglık tus kitlendiginde çıkan saatin ekran koruyucunun işte, üstü azcık gtmiş yazı fontundan dolayımı dùzeltme şansımz var mı sürüklemeli denedm başka dokunmatik tuş kilitlerini denedim olmadı :)
tuş klidi titreşimi varmı..? fontla alakalıdır.. telefon bende değil arkadaşa verdim telefonsuz kaldığı için o yüzden nasıl bişey oldu şuan pek bilgim yok

futeren

Üye
olmuo yardım

CYBERstix

CYBERstix

Üye
İlk önce hayırlı olsun emeğine sağlık kardeşim.3 yıldır 5800 kullanıyorum.artık sıkıldım ve tavsiye üzerine senin cfw'ni yükleyeceğim kardeşim.bu konuda sıfır bilgiye sahibim fakat senin konu anlatımına göre deneyeceğim.inşallah başarılı olurum.ama önemli olan birkaç nokta var galiba bunlar; telin şarjı tam olması,cfw yüklemeden önce hem telefonun hem de hafıza kartının yedeğini almak,cfw yükledikten sonra hem telefona hemde hafıza kartına hard format atmak(ki bunun nasıl atıldığını bilmiyorum).Değil mi yani dikkat etmemiz gereken noktalar bunlar galiba.?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
İlk önce hayırlı olsun emeğine sağlık kardeşim.3 yıldır 5800 kullanıyorum.artık sıkıldım ve tavsiye üzerine senin cfw'ni yükleyeceğim kardeşim.bu konuda sıfır bilgiye sahibim fakat senin konu anlatımına göre deneyeceğim.inşallah başarılı olurum.ama önemli olan birkaç nokta var galiba bunlar; telin şarjı tam olması,cfw yüklemeden önce hem telefonun hem de hafıza kartının yedeğini almak,cfw yükledikten sonra hem telefona hemde hafıza kartına hard format atmak(ki bunun nasıl atıldığını bilmiyorum).Değil mi yani dikkat etmemiz gereken noktalar bunlar galiba.?

ewet doğrudur.. Google 5800 hard format yaz resimli olarak çıkıyor. Takıldığın yerde yaz yardım ederim kardeşim

CYBERstix

CYBERstix

Üye
Helal olsun burdaymışsın hemen cevap verdin.İndiriyor şu anda az sonra başlayacağım.
Metalci melek arkadaşımız;
HAZIRLIK ADIMI:
Bu aşamada bilgisayarımızda sürücü/program çakışmasını engellemek için mevcut sürücü ve programları kaldırmamız gerekecek. Bilgisayarınızdan aşağıdaki programlar varsa kaldırın:

- Nokia Connectivity Cable Driver
- Nokia Flashing Cable Driver
-
-
- PC Connectivity Solution

Programlar varsa ve kaldırdıysanız bilgisayarınızı yeniden başlatın.

demiş.Buna gerek var mı kardeşim?

ozcan6767

Üye
hocam CNT yeşil olmuyor bilgin var mı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Helal olsun burdaymışsın hemen cevap verdin.İndiriyor şu anda az sonra başlayacağım.
Metalci melek arkadaşımız;
HAZIRLIK ADIMI:
Bu aşamada bilgisayarımızda sürücü/program çakışmasını engellemek için mevcut sürücü ve programları kaldırmamız gerekecek. Bilgisayarınızdan aşağıdaki programlar varsa kaldırın:

- Nokia Connectivity Cable Driver
- Nokia Flashing Cable Driver
-
-
- PC Connectivity Solution

Programlar varsa ve kaldırdıysanız bilgisayarınızı yeniden başlatın.

demiş.Buna gerek var mı kardeşim?
eğer sisteminde Nokia süiti varsa sadece jaf ı kur kaldırmana gerek yok

- - - Eklendi - - -

hocam CNT yeşil olmuyor bilgin var mı ?

cnt yanmaz zaten... işaretini kaldırıyoruz ya onun için o bize lazım olmuyor

paradox61

Üye
Hakan bey bir sorum daha olacak Cihazımı ovi suite pc'ye bağladığımda 4 güncelleme oyarısı veriyor güncelle diyorum hata veriyor bunu yaptınız eski cfw'leride yüklediğimde alıyordum.Normal bir şey mi sizce.Şimdiden teşekkürler.

semmrexx

semmrexx

Üye
hakan önereceğin güzel bir tema var mı

terapi1

Üye
evet tuş kilidi titreşimi var , evet galiba fonttan

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bey bir sorum daha olacak Cihazımı ovi suite pc'ye bağladığımda 4 güncelleme oyarısı veriyor güncelle diyorum hata veriyor bunu yaptınız eski cfw'leride yüklediğimde alıyordum.Normal bir şey mi sizce.Şimdiden teşekkürler.

normaldir... O güncellemele yazılıma gömülü olduğu için yüklemiyor...

- - - Eklendi - - -

evet tuş kilidi titreşimi var , evet galiba fonttan

hım ekran tuş düzeltmesi yapıyordum unuttum herhalde kaldırmay fonttandır. Eski yazılımdan fontu çekip aktar istersen

- - - Eklendi - - -

hakan önereceğin güzel bir tema var mı

yazılımda yeterli güzel tema var zaten :)

sadik5734

sadik5734

Üye
hayırlı olsun..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
1. Sayfada altta link...

CYBERstix

CYBERstix

Üye
Metalci melek;
- Telefonda kayıtlı rehber kişileriniz varsa bunları SIM'e kopyalayın.
- Ajanda, Not bilgileriniz varsa bunları elinizle bir bir kağıda kalemle yazın. Çünkü Dosya yöneticisinden alacağınız yedekler C6v41 portuna geçtiğinizde çalışmamaktadır.Diye yazmış

bu işlemleri nokia suitten telefonun yedeğini alarak yaptım.yeni cfw yi kurunca bu yedeği yeniden yüklesem olur mu? yoksa tek tek elimizle yazmamız mı gerekecek telefonunun hafızasındaki numaraları ve ayrıca ajanda ve not kayıtlarını?
Bir de belki saçma olabilir ama bu cfw kurulumunda sim kartı çıkartmak lazım mı değil mi? teşekkurler...

Üst Alt