teşekkürler güle güle kullanşuan güncelledim ellerine sağlık![]()

1. sayfadaki link dimi
rica ederim sanada kolay gelsinteşekkürler kardeşim şimdi indiryorum birazdan güncellicem
sana kalmış... nasıl menüyü kullanmak istersen onunla flaşhla3 X 4 ü mü atıyım 4 X 4 ü mü atıyım
eline sağlık kardeşim çok prof olmuş
Çok teşekkür ederim ancak ben bütün güncellemelerde QWERT KLAVYEDE sorun yaşıyorum posta kutusu eklerken mail adresini giriyorum bazen harf bazen numara girmem gerekiyor.Numara kısmına tıkladığımda tekrardan harf kısmına dönemiyorum.Nedeni ne olabilir veya çok basit bir şeydir ben bulamıyorum.Teşekkürler.
eline sağlık... kendime göre düzenledim flaşladım. küçük fonta alışmışım yazılar kocaman geliyor![]()
bende pureyi kullanıyorum çoğu kişi istedi diye değiştirdim... Güle güle kullanBen ilk defa yüklüycem.emilatör v5 üzerinde sağ tık/özellikler/uyumluluk dedikten sonra XP seçeneği yok.GO ya basınca da herhangi bir değişiklik yok.ne yapmalıyım.
işletim sistemin ne
cevap yazdım gitmedi galiba XP
- - - Eklendi - - -
Hakan windows XP
tamam işte yazı olarak istiyorsun... Nfe ile tr dili silip tekrar tr dil ekliyceksin diğer türlü mod filan yoktur...

merhaba hakan güncellemeyi nasıl uygulayacaz cihazımıza ben yaptım ama sanırım yine olmadı.
- - - Eklendi - - -
phoneix/Products/rm-356 klasöründeki eski güncellemeleri silip bunumu içerisine atıp tamı yapıyoruz yoksa bunu simedenmi atıyoruz.detaylı şekilde anlatırsan sevinirim.
[COLOR=""][SIZE=""]sağolasın emeğine sağlık