5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ERSENBAY

ERSENBAY

Üye
LÜTFENNN ACİLLL YARDIMM ben en son aşamada power tuşuna basınca telefon açılmıyor. :((((

warcraft42

Üye
LÜTFENNN ACİLLL YARDIMM ben en son aşamada power tuşuna basınca telefon açılmıyor. :((((

aynen bendede aynı sorun var. ve go ya tıklayınca ekrana box driver not installed hatası geliyor.ve flasha basınca altta Can't detect flashing server! yazıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
şarj ve gprs çubuklarını gizleme yaması var onu rofs2 atıp flaşhla daha sonrada belle topbarı kur olur aynısı... sohbetler gizli olduğundan kısayollardada gösterilemiyor...
KArdesım lınk verme sansın varmı pekı ? belle topbar kurulu bak aynı su sekıl aldı deyım :)

Sağ üst koseye bakarsan hacı aynı boyle oldu su yamayı bana atarsan bıdferofs2 demışşın kardesım o nerede yardımın ıcın sımdıden allah razı olsun mubarek bayram gununde yardım edıon :)[/QUOTE]
öyle hata yok sen hard format atıp hafıza kartını biçimlendir bak bakalım aynı olucakmı yine

- - - Eklendi - - -

aynen bendede aynı sorun var. ve go ya tıklayınca ekrana box driver not installed hatası geliyor.ve flasha basınca altta Can't detect flashing server! yazıyor.

anlatımları eksiksiz yaptığınızdan emin olun kesin bi yerde eksik bişe yaptınızki olmuyordur

- - - Eklendi - - -

ya ben her cfw yükleyişimde t9 sözlük kelime hafızası sıfırlanıyor. Çözüm olarak ne yapabilirim.

t9 un yenediğini alman lazım.. predich klasörünün içindekileri at formattan sonra eskilerini sil yedeğini aktar tamamdır

- - - Eklendi - - -

bi sorum olucak kardeş ben cfw yi yüklemeden önce ovi senk. la rehberimi yedeklemiştim şimdi ovi senk. programı yok telefonda rehberimi alamıyorum geri nası çözebiliriz bu durumu
orjinale dön bak görücekmi

- - - Eklendi - - -

selam arkadaşlar 5800 tlf için bu cfw yi yükledim ancak xpressmusic tuşu çalışmıyor ne yapabiliim bi kaç defa yükledim yazılımı

tlfnu kapat aç tamamdır :)

- - - Eklendi - - -

uzun süredir kullanıyorum şimdiye kadar bi sorun çıkarmamıştı fakat bu aralar bişeyler oluyor telefona
müzik çalara girdiğimde kendi kendine şarkıları açıyo değiştiriyo ses takılıyo hiç birşey yapamıyorum kapatma tuşuda çalışmıyo tek çözüm pili çıkarmak oldu :(
bazen mesaj yazarken klavyeden ifadeler kısmına geçtiğimde tekrar yazım kısmına geçemiyorum takılıyo
aynı anda birden çok tuşa basıncada telefon donuyo kendini kapatıyo
kötüler gibi oldum sanki ama yanlış anlama gerçekten çok güzel bi sistem yapmışsın buna alıştım şimdi diğer 5800 ları kullanamıyorum :)
başka hiçbir sorunum yok kullanan herkes beğeniyo telefonun bu halini
biraz ilgilenebilirsen yani bi çözüm yolu söyleyebilirsen sevinirim böyle devam ederse tekrar kurucam sistemi
sistemi karıştıran bişiler var herhalde ondandır uzaktan bişe yapamam ki tekrardan kurman lazım sistemi

aLish62

Üye
Arkadaşlar ben yapamadım. Uzaktan yardım sistemi ile yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun...

aLish62

Üye
Bana yardım edebilecek var mı komple yapamadım... Msn üzerinden uzaktan yardım ile halledebilecek arkadaşlar lütfen yardımcı olun. msn aLish @ Rock.Com

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ancak pc ye geçince yardım edebilirim. 12 den sonra olur meseela yada yarın

mekansahibi

mekansahibi

Üye
arkadaşlar telefon çöktü galiba tel açılmıyor hep aynı yazılar çıkıyor açma tuşuna basınca sadece titriyor

7etemcr7

Üye
bundan baska yeni bir cfw çıkacakmı eğer çıkacaksa ne zaman çıkar

aLish62

Üye
Hallettim. Kurdum ama Foursquare tarzı uygulamaları, facebook Twitter gibi uygulamaları desteklemiyor sanırım. Log in olamıyorum facebook'a... Foursquare'ı hiç açmıyor... Benimle iletişime geçersen sevinirim.

yaramanci

Üye
slm adas ben beceremedim bana yardimci olurmusun. adresim: hakanyrm hotmail.com

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
slm adas ben beceremedim bana yardimci olurmusun. adresim: hakanyrm hotmail.com

tamam pc geçince eklerim kardeş

- - - Eklendi - - -

Hallettim. Kurdum ama Foursquare tarzı uygulamaları, facebook Twitter gibi uygulamaları desteklemiyor sanırım. Log in olamıyorum facebook'a... Foursquare'ı hiç açmıyor... Benimle iletişime geçersen sevinirim.

faceyi sis olarak kur güncellemeden değil. Foursquare yi denemedim hiç

- - - Eklendi - - -

bundan baska yeni bir cfw çıkacakmı eğer çıkacaksa ne zaman çıkar

şuan belirsiz ilerde bakıcam

shared

Üye
ya kardeşim herşey iyi güzelde indirdim çalışıyo ama internet açılmıyo face uygulaması indirdim oda açılmıyo bi yardım edersen sevinirim...

- - - Eklendi - - -

ya kardeşim herşey iyi güzelde indirdim çalışıyo ama internet açılmıyo face uygulaması indirdim oda açılmıyo bi yardım edersen sevinirim...

opera mini indirdim onu çalıştırdı ama diğer internet i de çalıştırmasını isterim yardımcı olursan sevinirim kardeşim..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

opera mini indirdim onu çalıştırdı ama diğer internet i de çalıştırmasını isterim yardımcı olursan sevinirim kardeşim..

hafıza kartını tak

ejderha7676

Üye
INI ye bastım orada x6 göremedim acil yardımcı olurmusunuz her şey tamam ama INI ye bastıktan sonra telefon modelleri geliyo ama x6 yok napıcam lütfen söylermisiniz ?

Puni44

Puni44

Üye
kardeş benim arkadaş var x6 kullanıyor bi türlü beceremedim ne zaman bakarsın team wiewırdan hakan kardeş ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
INI ye bastım orada x6 göremedim acil yardımcı olurmusunuz her şey tamam ama INI ye bastıktan sonra telefon modelleri geliyo ama x6 yok napıcam lütfen söylermisiniz ?

ana başlıktakiJAF INI ı jaf ın içine at tekrar dene görücektir kardeşim

- - - Eklendi - - -

kardeş benim arkadaş var x6 kullanıyor bi türlü beceremedim ne zaman bakarsın team wiewırdan hakan kardeş ?
yapaalım şimdi

essenyel

essenyel

Üye
slm hakan bunu kurdum ama mp3 dinlerken kulaklık takılmadan ses biraz kısık geliyor bunu ses kodeklerini nerden ayarlıyorsun ben kendim ayarlayıp yeniden flhaşlıyacagım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
slm hakan bunu kurdum ama mp3 dinlerken kulaklık takılmadan ses biraz kısık geliyor bunu ses kodeklerini nerden ayarlıyorsun ben kendim ayarlayıp yeniden flhaşlıyacagım

sesler sonda daha fazla olmazki.

• Beğen
Tepkiler: essenyel
essenyel

essenyel

Üye
peki fp2 ninki gayet iyiydi onunkini atmak istesem hangi dosyayı atmalıyım

Üst Alt