5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Peki. Fp4'e mini klavye felan ekler misin Q klavye olarak belle topbar felan eklersen de tadından yenmez.

topbar düşünmüyorum. Klavye de eklenmez.sonradan Baidu yu kurup kullanabilirsin ama

- - - Eklendi - - -

İlk kez dün flashladım 5800'ımı (v52'den v60'a) sonra böyle bir şey de olduğnuu gördüm. İlk aldığımdan beri ev ekranından hava durumu filan görmek istemişimdir. Burdaki ofw (ofw mi deniyo onu da bilmiyorum ama :D) ile öyle bir imkan var mı?

Birde bunu yükledikten sonra zedge'den filan tema indirsem yükleyebilir miyim? sorun mu yaratır?

Emeğinize sağlık bu arada, böyle işler yapan arkadaşlar olacağını hiç düşünmemiştim.

widgetleri paylaştım içinde hava durumu widgetide var. Tema v5 temalrı yükleyeceksin yine. Teşekkürler güle güle kullan

chimera_tr

chimera_tr

Üye
Widgetler var AccuWeather widgeti ile gösterebilirsin sanırsam ama daha kalitelileri de vardır. :good:

widgetleri paylaştım içinde hava durumu widgetide var. Tema v5 temalrı yükleyeceksin yine. Teşekkürler güle güle kullan

teşekkürler hızlı cevap için.

O vakit widget nedir nası kullanılır içinde paylaştım demişin nasıl bulurum onlara bakayım :D Zira o konuda da hiçbir fikrim yok :) Takıldığım birşey olursa sorarım. Sağolun tekrar.

Edit: Flashladım, widget'lar nerden iniyo onu da buldum (ilk mesaja bakmak çok zor oldu :P) :D yüklüyorum.

Edit2: Valla bu kadar basit olmasını beklemiyordum. :D :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hızlı cevap için.

O vakit widget nedir nası kullanılır içinde paylaştım demişin nasıl bulurum onlara bakayım :D Zira o konuda da hiçbir fikrim yok :) Takıldığım birşey olursa sorarım. Sağolun tekrar.

Edit: Flashladım, widget'lar nerden iniyo onu da buldum (ilk mesaja bakmak çok zor oldu :P) :D yüklüyorum.

Edit2: Valla bu kadar basit olmasını beklemiyordum. :D :oke:

bana cevap kalmadı sanırım :)

chimera_tr

chimera_tr

Üye
Madem ısrar ettiniz hemen sorayım :), sbp weather'ı accuweather'dan daha çok sevdim fakat Ankara seçmeme rağmen ev ekranında saint petersburg hava durumu gösteriyor. Normal programda bir tek ankara bıraktım şehir olarak.

edit: o da kendi kendine düzeldi :S kusura bakmayı spam mesaj atar gibi oldum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Madem ısrar ettiniz hemen sorayım :), sbp weather'ı accuweather'dan daha çok sevdim fakat Ankara seçmeme rağmen ev ekranında saint petersburg hava durumu gösteriyor. Normal programda bir tek ankara bıraktım şehir olarak.

edit: o da kendi kendine düzeldi :S kusura bakmayı spam mesaj atar gibi oldum.

:) hehe tamam o zaman

xxtuna

Üye
beyler 5230a atıyorum ama search fone diyor hata veriyor

Memetuzumcuoglu

Üye
Öncelikle eline ve emeğine sağlık. indirdim ama yükleyip yüklememekte kararsızım. Çünkü şu benim baş belam Etkin Notlar uygulaması çıkarılanlar (kara) listesinde. Senden ricam bunu rofs2 ye gömebileceğim bir yol varsa anlatırsan minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle eline ve emeğine sağlık. indirdim ama yükleyip yüklememekte kararsızım. Çünkü şu benim baş belam Etkin Notlar uygulaması çıkarılanlar (kara) listesinde. Senden ricam bunu rofs2 ye gömebileceğim bir yol varsa anlatırsan minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler

clenerla rofs2 aç etkin notları sadece işaretle ve yeşil +a bas daha sonra sağda yapılanlar listesi var ona tıkla ve orda gösterilenleri temiz porttan çekip aynı yere aktar tamamdır

hasopiso

Üye
yedekten aldığım kartvizitleri favori kişilere eklediğimde kişi rehberden kayboluyor yardım lütfen...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

hasopiso

Üye

kullanılan hafıza telefon hafızasını seçtinmi?

evet seçtim ama problem devam ediyor hard format attım, hafıza kartını biçimlendirdim :(. Mesaj yolladığim zaman görünüyor ancak rehberde görünmüyor. Bu arada teşekkürler bu güzel çalışma için.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evet seçtim ama problem devam ediyor hard format attım, hafıza kartını biçimlendirdim :(. Mesaj yolladığim zaman görünüyor ancak rehberde görünmüyor. Bu arada teşekkürler bu güzel çalışma için.

ilk başta duruyorlar yıldızlı şekilde. Rica ederim güle güle kullan

makcali

Üye
arkadaşlar şunun ingilizcesi yok mu veya ingilizce en güncel sürüm hangisi ?

Memetuzumcuoglu

Üye

clenerla rofs2 aç etkin notları sadece işaretle ve yeşil +a bas daha sonra sağda yapılanlar listesi var ona tıkla ve orda gösterilenleri temiz porttan çekip aynı yere aktar tamamdır

çoook teşekkürler. valla o kadar çok üzülmüştümki bu cfw ve etkin notları bir arada kullanamayacağım diye. hemen yüklüyorum. ellerine ve emeğine sağlık.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çoook teşekkürler. valla o kadar çok üzülmüştümki bu cfw ve etkin notları bir arada kullanamayacağım diye. hemen yüklüyorum. ellerine ve emeğine sağlık.

hallettin mi etkin notları almayı. Rica ederim kolay gelsin güle güle kullan

ca_sus

Üye
hocm bu web den atma olayı sıktı ya şuna bır care yokmu hallet şunu gözünü sevem ya bu arada hayırlı bayramlar

Üst Alt