hasopiso
Üye
tamam kardeşim
- - - Eklendi - - -
yoktur başka cfwlere bak belki ingilizce olan cfwler vardır
yeniden yükleyince problem kalmadı
teşekkürler yine
tamam kardeşim
- - - Eklendi - - -
yoktur başka cfwlere bak belki ingilizce olan cfwler vardır
teşekkürler yineyeniden yükleyince problem kalmadıteşekkürler yine

bıde sohbetler widgeti gibi bişi lazım widgetci cok dandık geldı sohbetlere ulasablceım bı kısayol varmı ;?5230 yapsan ya bide bizim için çok alternatif düşünülmüyor
Haqanguven kardesım acıksan bı ıkı sorum olacak tam 70lere kadar geldım bıktım sona geldım navıbar bulamadım ve su ust kısmı sarj ve cekım kısmını deıstırsek
üst kısmı gıbı dıerlerınden memnunumbıde sohbetler widgeti gibi bişi lazım widgetci cok dandık geldı sohbetlere ulasablceım bı kısayol varmı ;?
Öncelikle eline sağlık çok güzel çalışıyor. Ancak bişey daha rica edeceğim arkadaşım haritaların ön belleğinide E: olarak ayarlaman mümkünmü. haritaları açınca hemen hafıza dolu uyarısı alıyorum
iyi geceler arkadaşlar denileni aynen yaptım ama telefon açılmadı phone not found yazıyor jafta.telefon açma tuşuna basınca titriyor batarya fulldu atarken
kardeşim ben kurdum ama işcep uygulamasını kuramıyorum yardımcı olursan çok makbule geçer kardeşim
şarj ve gprs çubuklarını gizleme yaması var onu rofs2 atıp flaşhla daha sonrada belle topbarı kur olur aynısı... sohbetler gizli olduğundan kısayollardada gösterilemiyor...[/QUOTE]şarj ve gprs çubuklarını gizleme yaması var onu rofs2 atıp flaşhla daha sonrada belle topbarı kur olur aynısı... sohbetler gizli olduğundan kısayollardada gösterilemiyor...

ya ben her cfw yükleyişimde t9 sözlük kelime hafızası sıfırlanıyor. Çözüm olarak ne yapabilirim.

cfw yüklemeden önce t9 hafızası nerde ise e veya c
oradaki predic klasörünü yedekle. Yüklediğin cfw de t9 hafızası nerde ise yedeklediğin predic klasörünü oraya at.
Telefonu kapat aç. Önceden eklediğin kelimeleri bir daha eklemek zorunda kalmazsın.

teşekkürler![]()

viber i kurabilen var mi ? sanırım mod gerekli gibi