5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

killer78

Üye
5230 yapsan ya bide bizim için çok alternatif düşünülmüyor

onlyforyouu

Üye
Haqanguven kardesım acıksan bı ıkı sorum olacak tam 70lere kadar geldım bıktım sona geldım navıbar bulamadım ve su ust kısmı sarj ve cekım kısmını deıstırsek

üst kısmı gıbı dıerlerınden memnunum:) bıde sohbetler widgeti gibi bişi lazım widgetci cok dandık geldı sohbetlere ulasablceım bı kısayol varmı ;?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
5230 yapsan ya bide bizim için çok alternatif düşünülmüyor

tck nın yaptğını kullanın maalesef tlfn olmadan yapamam...

- - - Eklendi - - -

Haqanguven kardesım acıksan bı ıkı sorum olacak tam 70lere kadar geldım bıktım sona geldım navıbar bulamadım ve su ust kısmı sarj ve cekım kısmını deıstırsek

üst kısmı gıbı dıerlerınden memnunum:) bıde sohbetler widgeti gibi bişi lazım widgetci cok dandık geldı sohbetlere ulasablceım bı kısayol varmı ;?

şarj ve gprs çubuklarını gizleme yaması var onu rofs2 atıp flaşhla daha sonrada belle topbarı kur olur aynısı... sohbetler gizli olduğundan kısayollardada gösterilemiyor...

bilo_23

Üye
Öncelikle eline sağlık çok güzel çalışıyor. Ancak bişey daha rica edeceğim arkadaşım haritaların ön belleğinide E: olarak ayarlaman mümkünmü. haritaları açınca hemen hafıza dolu uyarısı alıyorum

mekansahibi

mekansahibi

Üye
iyi geceler arkadaşlar denileni aynen yaptım ama telefon açılmadı phone not found yazıyor jafta.telefon açma tuşuna basınca titriyor batarya fulldu atarken

MAN_RY03

Üye
kardeşim ben kurdum ama işcep uygulamasını kuramıyorum yardımcı olursan çok makbule geçer kardeşim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle eline sağlık çok güzel çalışıyor. Ancak bişey daha rica edeceğim arkadaşım haritaların ön belleğinide E: olarak ayarlaman mümkünmü. haritaları açınca hemen hafıza dolu uyarısı alıyorum

haritalar zatenn hafıza kartında. Çıkart hafıza krtını çalışmayacaktır.. Sen hard format atıp hafıza kartını biçimlendir

- - - Eklendi - - -

iyi geceler arkadaşlar denileni aynen yaptım ama telefon açılmadı phone not found yazıyor jafta.telefon açma tuşuna basınca titriyor batarya fulldu atarken

tlfnu görmüyor dene bi kaç kez görücektir...

- - - Eklendi - - -

kardeşim ben kurdum ama işcep uygulamasını kuramıyorum yardımcı olursan çok makbule geçer kardeşim

ne tür hata alıyosun

fenerlido

Üye
eline sağlık güzel bi cfw olmuş ama bi sorum olcaktı bazı gameloft oyunları gameloft yazısı geldikten sonra açılmıyor sadece bu cfw için değil daha önce kullandığımda da aynı hata vardı acaba sorun ne olabilir ?

onlyforyouu

Üye
şarj ve gprs çubuklarını gizleme yaması var onu rofs2 atıp flaşhla daha sonrada belle topbarı kur olur aynısı... sohbetler gizli olduğundan kısayollardada gösterilemiyor...
şarj ve gprs çubuklarını gizleme yaması var onu rofs2 atıp flaşhla daha sonrada belle topbarı kur olur aynısı... sohbetler gizli olduğundan kısayollardada gösterilemiyor...[/QUOTE]
KArdesım lınk verme sansın varmı pekı ? belle topbar kurulu bak aynı su sekıl aldı deyım :)

Sağ üst koseye bakarsan hacı aynı boyle oldu su yamayı bana atarsan bıdferofs2 demışşın kardesım o nerede yardımın ıcın sımdıden allah razı olsun mubarek bayram gununde yardım edıon :)

hasanyangel

hasanyangel

Üye
ya ben her cfw yükleyişimde t9 sözlük kelime hafızası sıfırlanıyor. Çözüm olarak ne yapabilirim.

catlax66

catlax66

Üye
viber i kurabilen var mi ? sanırım mod gerekli gibi

eralp41

Üye
bi sorum olucak kardeş ben cfw yi yüklemeden önce ovi senk. la rehberimi yedeklemiştim şimdi ovi senk. programı yok telefonda rehberimi alamıyorum geri nası çözebiliriz bu durumu

oguone

Üye
selam arkadaşlar 5800 tlf için bu cfw yi yükledim ancak xpressmusic tuşu çalışmıyor ne yapabiliim bi kaç defa yükledim yazılımı

Süleyman

Süleyman

Üye
ya ben her cfw yükleyişimde t9 sözlük kelime hafızası sıfırlanıyor. Çözüm olarak ne yapabilirim.

cfw yüklemeden önce t9 hafızası nerde ise e veya c
oradaki predic klasörünü yedekle. Yüklediğin cfw de t9 hafızası nerde ise yedeklediğin predic klasörünü oraya at.
Telefonu kapat aç. Önceden eklediğin kelimeleri bir daha eklemek zorunda kalmazsın.

dogan-vaio

Üye
uzun süredir kullanıyorum şimdiye kadar bi sorun çıkarmamıştı fakat bu aralar bişeyler oluyor telefona
müzik çalara girdiğimde kendi kendine şarkıları açıyo değiştiriyo ses takılıyo hiç birşey yapamıyorum kapatma tuşuda çalışmıyo tek çözüm pili çıkarmak oldu :(
bazen mesaj yazarken klavyeden ifadeler kısmına geçtiğimde tekrar yazım kısmına geçemiyorum takılıyo
aynı anda birden çok tuşa basıncada telefon donuyo kendini kapatıyo
kötüler gibi oldum sanki ama yanlış anlama gerçekten çok güzel bi sistem yapmışsın buna alıştım şimdi diğer 5800 ları kullanamıyorum :)
başka hiçbir sorunum yok kullanan herkes beğeniyo telefonun bu halini
biraz ilgilenebilirsen yani bi çözüm yolu söyleyebilirsen sevinirim böyle devam ederse tekrar kurucam sistemi

hasanyangel

hasanyangel

Üye

cfw yüklemeden önce t9 hafızası nerde ise e veya c
oradaki predic klasörünü yedekle. Yüklediğin cfw de t9 hafızası nerde ise yedeklediğin predic klasörünü oraya at.
Telefonu kapat aç. Önceden eklediğin kelimeleri bir daha eklemek zorunda kalmazsın.

teşekkürler :)

CHUCK-ME

CHUCK-ME

Üye
viber i kurabilen var mi ? sanırım mod gerekli gibi

Ben Viber'i Ovi'den yükleyemedim. Sürekli Smart Installer da takılıp kalıyordu. Bu yüzden Viber'in sis dosyasını indirdim. Onu Sis Contents ile açıp oradaki sis dosyasını telefona yükledim. Uygulama yüklendi yüklenmesine kayıt kodu da geldi fakat Viber telefonun rehberini görmüyor. Rehberi tel hafızasına taşıdım. Teli yeniden başlattım ama halen daha görmüyor. Sanırım Viber'den kaynaklanan bir hata. Fakat bir arkadaşım bana Viber üzerinden mesaj gönderdiğinde düzgün bir şekilde konuşabiliyoruz.

Üst Alt