LÜTFENNN ACİLLL YARDIMM ben en son aşamada power tuşuna basınca telefon açılmıyor.(((
KArdesım lınk verme sansın varmı pekı ? belle topbar kurulu bak aynı su sekıl aldı deyımşarj ve gprs çubuklarını gizleme yaması var onu rofs2 atıp flaşhla daha sonrada belle topbarı kur olur aynısı... sohbetler gizli olduğundan kısayollardada gösterilemiyor...

[/QUOTE]aynen bendede aynı sorun var. ve go ya tıklayınca ekrana box driver not installed hatası geliyor.ve flasha basınca altta Can't detect flashing server! yazıyor.
ya ben her cfw yükleyişimde t9 sözlük kelime hafızası sıfırlanıyor. Çözüm olarak ne yapabilirim.
orjinale dön bak görücekmibi sorum olucak kardeş ben cfw yi yüklemeden önce ovi senk. la rehberimi yedeklemiştim şimdi ovi senk. programı yok telefonda rehberimi alamıyorum geri nası çözebiliriz bu durumu
selam arkadaşlar 5800 tlf için bu cfw yi yükledim ancak xpressmusic tuşu çalışmıyor ne yapabiliim bi kaç defa yükledim yazılımı

sistemi karıştıran bişiler var herhalde ondandır uzaktan bişe yapamam ki tekrardan kurman lazım sistemiuzun süredir kullanıyorum şimdiye kadar bi sorun çıkarmamıştı fakat bu aralar bişeyler oluyor telefona
müzik çalara girdiğimde kendi kendine şarkıları açıyo değiştiriyo ses takılıyo hiç birşey yapamıyorum kapatma tuşuda çalışmıyo tek çözüm pili çıkarmak oldu
bazen mesaj yazarken klavyeden ifadeler kısmına geçtiğimde tekrar yazım kısmına geçemiyorum takılıyo
aynı anda birden çok tuşa basıncada telefon donuyo kendini kapatıyo
kötüler gibi oldum sanki ama yanlış anlama gerçekten çok güzel bi sistem yapmışsın buna alıştım şimdi diğer 5800 ları kullanamıyorum
başka hiçbir sorunum yok kullanan herkes beğeniyo telefonun bu halini
biraz ilgilenebilirsen yani bi çözüm yolu söyleyebilirsen sevinirim böyle devam ederse tekrar kurucam sistemi
arkadaşlar telefon çöktü galiba tel açılmıyor hep aynı yazılar çıkıyor açma tuşuna basınca sadece titriyor
slm adas ben beceremedim bana yardimci olurmusun. adresim: hakanyrm hotmail.com
Hallettim. Kurdum ama Foursquare tarzı uygulamaları, facebook Twitter gibi uygulamaları desteklemiyor sanırım. Log in olamıyorum facebook'a... Foursquare'ı hiç açmıyor... Benimle iletişime geçersen sevinirim.
bundan baska yeni bir cfw çıkacakmı eğer çıkacaksa ne zaman çıkar
ya kardeşim herşey iyi güzelde indirdim çalışıyo ama internet açılmıyo face uygulaması indirdim oda açılmıyo bi yardım edersen sevinirim...
ya kardeşim herşey iyi güzelde indirdim çalışıyo ama internet açılmıyo face uygulaması indirdim oda açılmıyo bi yardım edersen sevinirim...
- - - Eklendi - - -
opera mini indirdim onu çalıştırdı ama diğer internet i de çalıştırmasını isterim yardımcı olursan sevinirim kardeşim..
INI ye bastım orada x6 göremedim acil yardımcı olurmusunuz her şey tamam ama INI ye bastıktan sonra telefon modelleri geliyo ama x6 yok napıcam lütfen söylermisiniz ?
yapaalım şimdikardeş benim arkadaş var x6 kullanıyor bi türlü beceremedim ne zaman bakarsın team wiewırdan hakan kardeş ?
slm hakan bunu kurdum ama mp3 dinlerken kulaklık takılmadan ses biraz kısık geliyor bunu ses kodeklerini nerden ayarlıyorsun ben kendim ayarlayıp yeniden flhaşlıyacagım