olsa yapardımDostum gelen mesajı direk sohbette açma şansımız yok mu yani varsa nasıl ?

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hakan kilit ekranı böyle resimli olurmu yani gölgeli gibi resim gözükse bu mümkün mü ?

http://www.mobime.in/swipeunlock-1-1-nokia-n9-meego-style-unlock-application-symbian3-s60v5-anna-belle-download/hakan bu programı kurdum ama qt bileşenleri istiyor bi yardım program güzel çok hoşuma gitti bi yardım![]()
hakan bu programı kurdum ama qt bileşenleri istiyor bi yardım program güzel çok hoşuma gitti bi yardım
- - - Eklendi - - -
http://www.mobime.in/swipeunlock-1-1-nokia-n9-meego-style-unlock-application-symbian3-s60v5-anna-belle-download/
programa baktın mı hakan ? sence nasıl yani iyi olurmu çalışırmı ?
magazadan bitane qt uygulama kur bütün qt bileşenleri kurulur
programa baktın mı hakan ? sence nasıl yani iyi olurmu çalışırmı ?
bi tane qt programı söylesene programı yüklerken qt components bileşeni eksik diyo okey tuşuna bastım yükldi ama programın üstüne basınca biraz bekliyor ama açılmıyor ! sence sorun ne ?
mobildeyim bakmadım. Ben beğenmem sen beğenirsin. Sen beğendiysen sorun yok ddgmi yap
bi tane qt programı söylesene programı yüklerken qt components bileşeni eksik diyo okey tuşuna bastım yükldi ama programın üstüne basınca biraz bekliyor ama açılmıyor ! sence sorun ne ?
yani qt kurdum onları kaldırıp yeniden mi kuruyim uygulamayı
talking dog u yükle ben onu yüklyrum gnlde. Qt ayrı kurduysan bşka sis uygulaması ondan olur
yani qt kurdum onları kaldırıp yeniden mi kuruyim uygulamayı
mesajlarda Türkçe dil desteği sıkıntılı. ı'lar i olarak gidiyo ğ'ler g olarak gidiyo ş'ler s olarak gidiyo. "ç ö ü"de sorun yok.
ben şimdi denedim Türkçe T9 açık, "yağmur ıslak şemsiye" yazdım gayet de güzel ğ ı ve ş harflerini yazıyor.mesajlarda Türkçe dil desteği sıkıntılı. ı'lar i olarak gidiyo ğ'ler g olarak gidiyo ş'ler s olarak gidiyo. "ç ö ü"de sorun yok.

hmmm anlar gibi oldum. sanırsam bu qt bileşenini dirk yükleyemiyoruz qt tabanlı uygulama yüklediğimizde beraber geliyo sanırsam???
Hakan bişe socem?
qt ile ilgili sistemde gömülü bişey var mıvarsa hangileri?
QT gömülü mü?
QT bileşenleri gömülü mü?gömülü ise hangileri?
Bu arada aynı sorular Python için de geçerli