codblackops2
Üye
ne demek emek hırsızlığı yapmak birde parayla satıp milleti kandırmak adiliktir
eyvallah saolasın ilgin için kardeşim iyi yaptın

ne demek emek hırsızlığı yapmak birde parayla satıp milleti kandırmak adiliktir
eyvallah saolasın ilgin için kardeşim iyi yaptın

haklısın
ne demek emek hırsızlığı yapmak birde parayla satıp milleti kandırmak adiliktir![]()
v60 sürümün üzerine v52 CFW,OFW atarsın telefonun yazılımı çöker dye biliyorumiHakan kardeş ben bi cfw denicemde gaiba v52 atarsam ne olur ?
Hakan kardeş ben bi cfw denicemde gaiba v52 atarsam ne olur ?
v60 sürümün üzerine v52 CFW,OFW atarsın telefonun yazılımı çöker dye biliyorumi
Ama ben bu cfw yi yapmadan önce telefon v52 di atınca v60 oldu
- - - Eklendi - - -
Konunun linkini atabilirim istersen

CFW'yi kurman için yeterli bilgi konunun içinde mevcut. Konunun içinde 'Jaf Kurulumu ve Yapılışı' isimli başlık altında anlatılmış. Telefonu güncellemekte herhangi bir sorun oluşmaz. Sürümünü yükseltmekle telefonun verimliliğini artırmış olursun.///Öncelikle Mrb İyi Günler..
Bu 'CVF' dediginiz yazılımı telefonuma nasıl kurabalirim?
Ve benim 5800 XM Telefonumun sürümü 'V60.0.003' yüklediğim zaman herhangi bir sorun oLuşturur mu?
Bana az da olsa detaylı bir bilgi verirseniz çok Sevinirim..
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ...
(Konudan bilgi edinmeye çalıştım ama herkes bişiler söylemiş, kafam karıştı..)
ana başlıkta herşey detaylı kardeşimÖncelikle Mrb İyi Günler..
Bu 'CVF' dediginiz yazılımı telefonuma nasıl kurabalirim?
Ve benim 5800 XM Telefonumun sürümü 'V60.0.003' yüklediğim zaman herhangi bir sorun oLuşturur mu?
Bana az da olsa detaylı bir bilgi verirseniz çok Sevinirim..
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ...
(Konudan bilgi edinmeye çalıştım ama herkes bişiler söylemiş, kafam karıştı..)
CFW'yi kurman için yeterli bilgi konunun içinde mevcut. Konunun içinde 'Jaf Kurulumu ve Yapılışı' isimli başlık altında anlatılmış. Telefonu güncellemekte herhangi bir sorun oluşmaz. Sürümünü yükseltmekle telefonun verimliliğini artırmış olursun.///
Benimde bir sorum olacak; Led modunu pack ile kaldırmışsınız. Ama led modu benim hoşuma gidiyor. Bu led modunu tekrar yazılıma nasıl geri gömerim. Ayrıca led modu için gerekli dosyalar nelerdir?

Led modunu tekrar nasıl geri gömeceğim konusunda yardımcı olacak mısınız?
emre354
CFW'yi kurman için yeterli bilgi konunun içinde mevcut. Konunun içinde 'Jaf Kurulumu ve Yapılışı' isimli başlık altında anlatılmış. Telefonu güncellemekte herhangi bir sorun oluşmaz. Sürümünü yükseltmekle telefonun verimliliğini artırmış olursun.///
Benimde bir sorum olacak; Led modunu pack ile kaldırmışsınız. Ama led modu benim hoşuma gidiyor. Bu led modunu tekrar yazılıma nasıl geri gömerim. Ayrıca led modu için gerekli dosyalar nelerdir?
mod arşvimde var led modu.. rofs2 atman yeterli olur.. rofs2 mod gömmeyi bilmiyosan ya güncellemeyi bekle fena bi led moduyla dönücek yazılım yada herkes kendi cfw sini yapabilicek konusuna bakLed modunu tekrar nasıl geri gömeceğim konusunda yardımcı olacak mısınız?

Fena bir led modunu merak ettim doğrusu
mod arşvimde var led modu.. rofs2 atman yeterli olur.. rofs2 mod gömmeyi bilmiyosan ya güncellemeyi bekle fena bi led moduyla dönücek yazılım yada herkes kendi cfw sini yapabilicek konusuna bak![]()
Oluşabilecek hatalarda az ise 'Bu CFW bir harika dostum!'
)şarj dolarken yeşil yanar... dolum bittiğinde kırmızı tuş yanıp sönerrrFena bir led modunu merak ettim doğrusuOluşabilecek hatalarda az ise 'Bu CFW bir harika dostum!'
)
güle güle kullan kardeşimGüncellemeyi bekle derken hocam güncelleme yoldamı ?
mod arşvimde var led modu.. rofs2 atman yeterli olur.. rofs2 mod gömmeyi bilmiyosan ya güncellemeyi bekle fena bi led moduyla dönücek yazılım yada herkes kendi cfw sini yapabilicek konusuna bak![]()
yüksek versiyon atarsın ama düşüremezsin. Kuçüklüğüne dönebiliyomusun![]()

koptumşaunlık yok yapılan 3 4 modlama var ilerde güncelleme çıkarGüncellemeyi bekle derken hocam güncelleme yoldamı ?
koptum
hehemodlar bölümünde icon paketleri var onları kullanabilirsin yada başka tema kullan..Ellerine sağlık , emeğine sağlık hocam.Kullandığım en güzel cfw gerçekten lakin menüdeki resimler klasörünün iconunu nasıl değiştirebilirim beyaz çiçek yerine anna daki gibi dağlı olan iconu nasıl koyabilirim ?