c6 kalsın sende...Aga c6 mı 5800 mı baktınmı![]()
Bu bölümü gerçekten çok özlemişim. Ahhh emektar 5800'ım nerelerdesin. Seni bunlarla coşturmak vardı şimdi.![]()
hehe kim bilir hangi ellerde yıpranıyordur
hehe kim bilir hangi ellerde yıpranıyordur
Alan yaşadı
[/QUOTE]
yurt dışı diye kekliyorlardır onu :Pyapıyorum adamın biri konuyu klitlemiş tanıtım olduğundanHakan OFW yapmayı düşünüyo musun ?

Usta eline sağlık çok beğendim de benim media bar çalışmıyor ??
ekran ve tuş düzenlemelerinin içindeBen LED modunu bulamadım. Acaba link olarak felan varsa yardımcı olabilir misiniz? Hakan senin 'mod arşivi'ni indirdim ama o Led modu hangisi bir yardımcı olabilir misin?
c6 telefon olmadığı için elimde ona yapamam kardeşimSaol kardeşim c6 yı alıcam ve cfw lerini bekleyeceğim tabi yaparsan![]()
EKRAN VE TUŞ DÜZENLEMELERİ>EKRAN VE TUŞ IŞIKLARI DÜZELTMESİ/ Burada ki dosyaları mı rofs2'ye atacağım?
ekran ve tuş düzenlemelerinin içinde
EKRAN VE TUŞ DÜZENLEMELERİ>EKRAN VE TUŞ IŞIKLARI DÜZELTMESİ/ Burada ki dosyaları mı rofs2'ye atacağım?
Dediğin gibi bir şey yok? EKRAN VE TUŞ DÜZENLEMELERİ>1.BEYAZ IŞIK DÜZELTMESİ
o klasöre grnce şarj olurken yeşil ışık yanma yokmu?
hımm nereye koydum acaba ben arşivi baştan düzenledimde eskisinde nerde bilmiyorum neyse alDediğin gibi bir şey yok? EKRAN VE TUŞ DÜZENLEMELERİ>1.BEYAZ IŞIK DÜZELTMESİ
2.BİLDİRİMLERDE TUŞLARIN ÇALIŞMASI
3.DZ MUSİCKET DÜZELTMESİ
4.EKRAN VE TUŞ IŞIKLARI DÜZELTMESİ >> Böyle klasörler var..
Bu yeşil ışık yanma modunu senin yaptığım CFW'ye gömdüm. Fakat şarja taktığımda felan çalışmıyor.
hımm nereye koydum acaba ben arşivi baştan düzenledimde eskisinde nerde bilmiyorum neyse al
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oto tuş klidini kaldır... tuşlar klitlenmeyince çalışır...Bu yeşil ışık yanma modunu senin yaptığım CFW'ye gömdüm. Fakat şarja taktığımda felan çalışmıyor.
Ve ayrıca kamera sesli çekim yapıyor??