5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

mamurat

Üye
Dostum gelen mesajı direk sohbette açma şansımız yok mu yani varsa nasıl ?

ykpknl

ykpknl

Üye

hakan kilit ekranı böyle resimli olurmu yani gölgeli gibi resim gözükse bu mümkün mü ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

hakan kilit ekranı böyle resimli olurmu yani gölgeli gibi resim gözükse bu mümkün mü ?

keylock adında bi uygulama o. Sonradan siz kurabilirsiniz

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan bu programı kurdum ama qt bileşenleri istiyor bi yardım program güzel çok hoşuma gitti bi yardım :vur

- - - Eklendi - - -

hakan bu programı kurdum ama qt bileşenleri istiyor bi yardım program güzel çok hoşuma gitti bi yardım :vur
http://www.mobime.in/swipeunlock-1-1-nokia-n9-meego-style-unlock-application-symbian3-s60v5-anna-belle-download/

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

http://www.mobime.in/swipeunlock-1-1-nokia-n9-meego-style-unlock-application-symbian3-s60v5-anna-belle-download/

magazadan bitane qt uygulama kur bütün qt bileşenleri kurulur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ykpknl

ykpknl

Üye

mobildeyim bakmadım. Ben beğenmem sen beğenirsin. Sen beğendiysen sorun yok ddgmi yap
bi tane qt programı söylesene programı yüklerken qt components bileşeni eksik diyo okey tuşuna bastım yükldi ama programın üstüne basınca biraz bekliyor ama açılmıyor ! sence sorun ne ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bi tane qt programı söylesene programı yüklerken qt components bileşeni eksik diyo okey tuşuna bastım yükldi ama programın üstüne basınca biraz bekliyor ama açılmıyor ! sence sorun ne ?

talking dog u yükle ben onu yüklyrum gnlde. Qt ayrı kurduysan bşka sis uygulaması ondan olur

yss126

Üye
mesajlarda Türkçe dil desteği sıkıntılı. ı'lar i olarak gidiyo ğ'ler g olarak gidiyo ş'ler s olarak gidiyo. "ç ö ü"de sorun yok.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mesajlarda Türkçe dil desteği sıkıntılı. ı'lar i olarak gidiyo ğ'ler g olarak gidiyo ş'ler s olarak gidiyo. "ç ö ü"de sorun yok.

bakıcam. Sorun warsa güncellemede gideririm

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben şimdi denedim Türkçe T9 açık, "yağmur ıslak şemsiye" yazdım gayet de güzel ğ ı ve ş harflerini yazıyor.

ekleme: dediğini şimdi anladım, "gidiyor" demişsin. şimdi denedim ayarlar "indirgenmiş destek"te öyle oluyor, onu "tam destek" yap düzeliyor.

ben şeyi merak ettim. bu QT dediğiniz şey ne oluyor? qt uygulamaları diyorsunuz ama ben tam olarak nedir bilmiyorum :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
normal yazıyor ama gelirken si geliyor..
qt tabanlı uygulamar var onların çalışması için qt bileşenleri lazım ondan bahsediyoruz

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hmmm anlar gibi oldum. sanırsam bu qt bileşenini dirk yükleyemiyoruz qt tabanlı uygulama yüklediğimizde beraber geliyo sanırsam???

Knight43

Knight43

Üye
Hakan bişe socem?:nono:
qt ile ilgili sistemde gömülü bişey var mı :bilmmvarsa hangileri?:dry:
QT gömülü mü?
:allalla:
QT bileşenleri gömülü mü?
:allalla:gömülü ise hangileri?:bilmm

:kro2:Bu arada aynı sorular Python için de geçerli:eller:
:tşk:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bişe socem?:nono:
qt ile ilgili sistemde gömülü bişey var mı :bilmmvarsa hangileri?:dry:
QT gömülü mü?
:allalla:
QT bileşenleri gömülü mü?
:allalla:gömülü ise hangileri?:bilmm

:kro2:Bu arada aynı sorular Python için de geçerli:eller:
:tşk:

symbian bellede gömülü değil..
ne qt nede python...
neden gömülü değil kullanan var kullanmayan var ve rofs2 doluyor onları kullanınca ondan eklemiyorum...
ama belle shellde gömülü çünkü belle shell qt uygulaması :)

Üst Alt