haqanguven
Üye
tskler.........
güle güle kullan
tskler.........
Hakan abi şimdide 1.09.2012'yi beklemeye başladık neyse sen yapta biz beklerizŞey bu cfw için kendimizce tema yapanilir miyiz böyle bi uygulama veya site var mı?
Aga bunu yapcam da ini seçtikden sonra 'Euro2 Turkey Black^0573741^60.0.003^001' diyo. Benimki kırmızı sorun olur mu ?
ben yapamadım ya of herseyi eksiksiz yaptım.nokia suiti ve jaf ı yüklerken güncelleme istiyor güncelledim ikisinide sonra yükledim onlar tamam.Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 (Yoksa Bu Klasör Kendimiz Oluşturuyoruz...) bende /Phoenix/Products/RM-356 dosyasını kendim olusturdum içine gerekenleri kopyaladım. daha sonra OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 çalıstırıp go dedim jaf acıldı ordaki kutuların hepsini aynı sekilde isaretledim flash a basınca hata verdi kapattım sonra telfonu takıp açtım hiç bisey olamdı daha sonra hersiyi tekrar bastan yaptım flash a bastıgımda yine hata verdi ayrıca ını secerken ilk denmemde rm 356 nın sonun da 5800 faln yazıyodu ama dier denememde rm 356 nın sonunda 3200 faln bisiler yazıyor.
telfon 5800 peki o bahsettigim gibi hatalar normal mi hata aldıgı halde kurulum yapılırmı
hayr hata alamdım suanda hersiyi kaldırdım en bastan tek tek kuruyorum herhangi bi hata alırsam resim li olarak iletirim
olmadı yene herseyi yaptım flash a basınca hata alıyorum resmini aldım ama burda resim yüklenmiyor url yi girdim resmin ama cevaplaya basınca form Henüz site içerisinde aktiflik sağlamamış üye olduğunuz için, link paylaşımı yapamazsınız.
Mesajınızdan, URL bağlantılarını sildikten sonra tekrar sorunsuzca gönderebilirsiniz böyle bi hata veriyor
- - - Eklendi - - -
aldgım hata bu arkadaslar evet e yada hayıra basıp aynı işlemeleri de yapıyorum olmuyor
imageshack.us/photo/my-images/844/jafz.png/
imageshack ın önündeki http: i silmden koyamdım siz resme bakmak için http: koymayı untmayın
cok teskkür ederim ilgileriniz içinsizide yoruyorum ama kusura bakmayın ben kafama taktıgım seyi tamamlamadn bırakmıyorum dünden belli ugrasıyorum yapamadım dedigniz gibi Searching for phone diyor sonra Searching for phone...Not found!!! yani telefon bulunamdı deniyor. telfu açma tusuna uzun mu basmamız gerekiyor yani normal acarken bastıgmız kadar mı basmamız gerekiyor ben basıp hemen cekiyorum aygıt yükleyicisi aygıt yükleniyor diyor ama aygıt bulunamadı diyor
imageshack.us/photo/my-images/221/jafsondurum.png/
Hersey oldu galiba tam bilmiyorum yükleme yapıldı jaf da son durum resimdeki gibi telefonda ekranda mavi yazıyla ve yan dünmüs sekilde verisyon numarası ve nokia yazısı cıktı bi süre oyle kaldı hiç dokunmadım ama kendiliginden acılana kadar beklencek deniliyor telfon suanda kapandı hiç bi degişiklik yok kendim açsam sorun cıkar diye korkuyorum ne yapayım
Başarısız oldum :S
baya sıkıntılı yani