5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Julı

Üye
Hakan abi şimdide 1.09.2012'yi beklemeye başladık neyse sen yapta biz bekleriz :naughty: Şey bu cfw için kendimizce tema yapanilir miyiz böyle bi uygulama veya site var mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi şimdide 1.09.2012'yi beklemeye başladık neyse sen yapta biz bekleriz :naughty: Şey bu cfw için kendimizce tema yapanilir miyiz böyle bi uygulama veya site var mı?

own skin online tema yapma sitesi

ensonkral06

ensonkral06

Üye
Aga bunu yapcam da ini seçtikden sonra 'Euro2 Turkey Black^0573741^60.0.003^001' diyo. Benimki kırmızı sorun olur mu ?

adar0666

Üye
ben yapamadım ya of herseyi eksiksiz yaptım.nokia suiti ve jaf ı yüklerken güncelleme istiyor güncelledim ikisinide sonra yükledim onlar tamam.Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 (Yoksa Bu Klasör Kendimiz Oluşturuyoruz...) bende /Phoenix/Products/RM-356 dosyasını kendim olusturdum içine gerekenleri kopyaladım. daha sonra OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 çalıstırıp go dedim jaf acıldı ordaki kutuların hepsini aynı sekilde isaretledim flash a basınca hata verdi kapattım sonra telfonu takıp açtım hiç bisey olamdı daha sonra hersiyi tekrar bastan yaptım flash a bastıgımda yine hata verdi ayrıca ını secerken ilk denmemde rm 356 nın sonun da 5800 faln yazıyodu ama dier denememde rm 356 nın sonunda 3200 faln bisiler yazıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben yapamadım ya of herseyi eksiksiz yaptım.nokia suiti ve jaf ı yüklerken güncelleme istiyor güncelledim ikisinide sonra yükledim onlar tamam.Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 (Yoksa Bu Klasör Kendimiz Oluşturuyoruz...) bende /Phoenix/Products/RM-356 dosyasını kendim olusturdum içine gerekenleri kopyaladım. daha sonra OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 çalıstırıp go dedim jaf acıldı ordaki kutuların hepsini aynı sekilde isaretledim flash a basınca hata verdi kapattım sonra telfonu takıp açtım hiç bisey olamdı daha sonra hersiyi tekrar bastan yaptım flash a bastıgımda yine hata verdi ayrıca ını secerken ilk denmemde rm 356 nın sonun da 5800 faln yazıyodu ama dier denememde rm 356 nın sonunda 3200 faln bisiler yazıyor.

tlfnun x6 mı 5800 mı?
Tlfnu kapalı konumda bağlıcaksın pc ye flasa basınca power tuşuna bırkez bas bırak bekle başlıycak

adar0666

Üye
telfon 5800 peki o bahsettigim gibi hatalar normal mi hata aldıgı halde kurulum yapılırmı

adar0666

Üye
hayr hata alamdım suanda hersiyi kaldırdım en bastan tek tek kuruyorum herhangi bi hata alırsam resim li olarak iletirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

adar0666

Üye
olmadı yene herseyi yaptım flash a basınca hata alıyorum resmini aldım ama burda resim yüklenmiyor url yi girdim resmin ama cevaplaya basınca form Henüz site içerisinde aktiflik sağlamamış üye olduğunuz için, link paylaşımı yapamazsınız.
Mesajınızdan, URL bağlantılarını sildikten sonra tekrar sorunsuzca gönderebilirsiniz böyle bi hata veriyor

- - - Eklendi - - -

aldgım hata bu arkadaslar evet e yada hayıra basıp aynı işlemeleri de yapıyorum olmuyor
imageshack.us/photo/my-images/844/jafz.png/
imageshack ın önündeki http: i silmden koyamdım siz resme bakmak için http: koymayı untmayın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
olmadı yene herseyi yaptım flash a basınca hata alıyorum resmini aldım ama burda resim yüklenmiyor url yi girdim resmin ama cevaplaya basınca form Henüz site içerisinde aktiflik sağlamamış üye olduğunuz için, link paylaşımı yapamazsınız.
Mesajınızdan, URL bağlantılarını sildikten sonra tekrar sorunsuzca gönderebilirsiniz böyle bi hata veriyor

- - - Eklendi - - -

aldgım hata bu arkadaslar evet e yada hayıra basıp aynı işlemeleri de yapıyorum olmuyor
imageshack.us/photo/my-images/844/jafz.png/
imageshack ın önündeki http: i silmden koyamdım siz resme bakmak için http: koymayı untmayın

ee sorun yok. Evete tıkla. Sonra searching phone dicek. Power tuşuna bas bi kez bırak bekle yüklüycek

adar0666

Üye
sizide yoruyorum ama kusura bakmayın ben kafama taktıgım seyi tamamlamadn bırakmıyorum dünden belli ugrasıyorum yapamadım dedigniz gibi Searching for phone diyor sonra Searching for phone...Not found!!! yani telefon bulunamdı deniyor. telfu açma tusuna uzun mu basmamız gerekiyor yani normal acarken bastıgmız kadar mı basmamız gerekiyor ben basıp hemen cekiyorum aygıt yükleyicisi aygıt yükleniyor diyor ama aygıt bulunamadı diyor

- - - Eklendi - - -

tamam modum hallettim uznca acma tusuna bastım kuruluyor simdi :D cok teskkür ederim ilgileriniz için

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sizide yoruyorum ama kusura bakmayın ben kafama taktıgım seyi tamamlamadn bırakmıyorum dünden belli ugrasıyorum yapamadım dedigniz gibi Searching for phone diyor sonra Searching for phone...Not found!!! yani telefon bulunamdı deniyor. telfu açma tusuna uzun mu basmamız gerekiyor yani normal acarken bastıgmız kadar mı basmamız gerekiyor ben basıp hemen cekiyorum aygıt yükleyicisi aygıt yükleniyor diyor ama aygıt bulunamadı diyor

tlfnu usbden çıkart. Aç tlfnu. Açılınca usb ile pc ye bağla tlfnu tanısın daha sonra kapat we flasla. Yine Not found dıyince tekrar flasa bas power tuşunu basılı tutma bas birkez bırak. Tanıycak yükleyecektir

adar0666

Üye
imageshack.us/photo/my-images/221/jafsondurum.png/
Hersey oldu galiba tam bilmiyorum yükleme yapıldı jaf da son durum resimdeki gibi telefonda ekranda mavi yazıyla ve yan dünmüs sekilde verisyon numarası ve nokia yazısı cıktı bi süre oyle kaldı hiç dokunmadım ama kendiliginden acılana kadar beklencek deniliyor telfon suanda kapandı hiç bi degişiklik yok kendim açsam sorun cıkar diye korkuyorum ne yapayım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
imageshack.us/photo/my-images/221/jafsondurum.png/
Hersey oldu galiba tam bilmiyorum yükleme yapıldı jaf da son durum resimdeki gibi telefonda ekranda mavi yazıyla ve yan dünmüs sekilde verisyon numarası ve nokia yazısı cıktı bi süre oyle kaldı hiç dokunmadım ama kendiliginden acılana kadar beklencek deniliyor telfon suanda kapandı hiç bi degişiklik yok kendim açsam sorun cıkar diye korkuyorum ne yapayım

local modede kalmış. Usb çıkart. Bataryayı çıkart tak tlfnu aç tamamdır

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Başarısız oldum :S

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Bu kez win7'li bi bilgisayarda jaf kurulumunu yaptım. Açmaya çalıştığımda jaflog.txt hatası verdi. Baktım klasörde jaflox.txt ar genede internetten indirip yeniledim. Baktım gene olmuyo biraz araştırdım win7li bi arkadaş aynı sorunu yaşamış ve kurulum klasörünü Program klasörleri klasöründen program filese taşıyarak aşmış. bende aptım sorunsuz jaf açıldı. Gerekli işaretlemelri yapıp flaş dedim. Daha sonra power e bir kere bastım imei numarası kopyalanamıyo mu öyle bişey dedi bende iptal ettim aynı işlemi tekrar yapmaya kalkınca bu seferde telefonu görmez oldu :D baya sıkıntılı yani :D

Üst Alt