kralveben
Üye
o s^3 ama açmaması normal. Bu c6 portu c6-00'ın
cok sagl dostum şimdı olayı anladım biraz gec oldu ama ben onu hıc hesaba katmamıştım kusura bakma hayırlı bayramlar
o s^3 ama açmaması normal. Bu c6 portu c6-00'ın
rica ederim.. hayırlı bayramlar sanadacok sagl dostum şimdı olayı anladım biraz gec oldu ama ben onu hıc hesaba katmamıştım kusura bakma hayırlı bayramlar
hımm jafı normal kurmuyor... temizz formatlanmış bir pc de virüs programı olmadan denersen sorun kalmıycaktır... sorunsuz jaf kurulumuda olur yazılımda sorun pc de varBu kez win7'li bi bilgisayarda jaf kurulumunu yaptım. Açmaya çalıştığımda jaflog.txt hatası verdi. Baktım klasörde jaflox.txt ar genede internetten indirip yeniledim. Baktım gene olmuyo biraz araştırdım win7li bi arkadaş aynı sorunu yaşamış ve kurulum klasörünü Program klasörleri klasöründen program filese taşıyarak aşmış. bende aptım sorunsuz jaf açıldı. Gerekli işaretlemelri yapıp flaş dedim. Daha sonra power e bir kere bastım imei numarası kopyalanamıyo mu öyle bişey dedi bende iptal ettim aynı işlemi tekrar yapmaya kalkınca bu seferde telefonu görmez oldubaya sıkıntılı yani
![]()
rica ederim.. hayırlı bayramlar sanada
- - - Eklendi - - -
hımm jafı normal kurmuyor... temizz formatlanmış bir pc de virüs programı olmadan denersen sorun kalmıycaktır... sorunsuz jaf kurulumuda olur yazılımda sorun pc de var
jaf kurulumunu sorunsuz yüklemen ve sorunsuz çalışması gerek...başka bilgisayar bulayım :S
jaf kurulumunu sorunsuz yüklemen ve sorunsuz çalışması gerek...
bide şunu dene...
başlat çalıştıra gir msconfig yaz başlatmaya tıkla virüs programının işaretini kaldır tamam de ve pc yeniden başlar sonra jafı kur telefonu açık halde pc ye tanıt... sonra flaşh atma talimatklarını tek tek yap dene
daha sonra tekrar denediğimde telefonu görmedi bende sinirlendim kaldırdım programı bi hevesdir yapayım diyorum yapamıyorum

ya ilk başta oluyordu sonra imei no flan bişey dedi bende korktum dedim imei numarası silinecek diyedaha sonra tekrar denediğimde telefonu görmedi bende sinirlendim kaldırdım programı bi hevesdir yapayım diyorum yapamıyorum
![]()
![]()
kamera çözünürlüğü 2mp gözüküyor fark eden var mı ?
1. oto tuş klidini kaldır tuşları klitleme şarja tak yeşil ışık yanıcak, şarj dolunca söner..belleyi yükledim kulalanıyorum yeni yeni orjinal sürümden sonra özelliklerinden gelenleri ve gidenleri cözmye ögrenmeye çalısıyorum ama aklıma bi kaç ayrıntı takıldı symbian belle özelleikelerinde yeni olan özelleikler arasında olan
• Led Modu Eklendi (Şarj Ve Görüşme Yaparken Yeşil Işık Yanar Dolunca Ve Sonlanınca Söner)
• Mesaj Yazarken Mesaj Yazısı Kaldırıldı
• Hafıza Kartı İconu Eklendi (Sağ Üst Köşede Her Yerde Gözükür)
• Ekstra Sensör Ayarları Eklendi
hersey tamam ama bu yukardaki 4 özellk bende yok yesil led yok mesaj yazarken mesaj yazısı duruyor hafıza kartı ikonu yok ve ekstra sensör ayarlarıda yok eskisi gibi sensör ayarı.
10 günü aşkın bir süredir kullanıyorum 0 sorun hakan kardeşim gerçekten çok temiz bi cfw olmuş bir kez daha emeğine sağlık diyerekten eylülde neden güncelleme çıkacağını sorabilir miyim aaba
arkadaşlar ben ilk defa yüklücem inş. yuklemeyi daha detayli anlatirmisiniz
bu arada hayirli bayramlar
İnternetin onbellegini cerezler form sifreler e hafiza kartindaysa gercekten cok guzel zaten telde c sorun . nokia 200mb yabsaydi daha iyi olurdu
teşekkürler yorumun için. Unuttuğum bi kaç şey var içim rahat değil.ayrıca hoş bir tema efekti, hafiften bıraz daha hız we performansa yönelik çalışmam oldu. C bölümünù daha çok hafiflettim ki kullandıkça tlfn dolmasın ve yavaslamasın diye hafıza kartına çektim ön belleklerin hepsini. Buna diğer tarayıcılarda dahil...
Tmm sagolda ilk defa yukluycem biraz tedirginliyim yanlis bişe olursa diye
hayırlı bayramlar. Ana başlıkta yeterince detaylı. Takıldığın yeri sor yardım ederim. X6 cılar rm-356 yerine rm-559 yazıcak. 5800 sa tlfnun ana başlıktakileri eksiksiz yap tamamdır. Pc de nokia suiti varsa kurmana gerek yok jaf kurulumuna geç. Virüs programınıda devre dısı bırak
hiçbir şey olmaz yeniden doğru bir şekilde flashlarsan halloluryanliş yaparsak telefon çöp mu olur

teşekkürler yorumun için. Unuttuğum bi kaç şey var içim rahat değil.ayrıca hoş bir tema efekti, hafiften bıraz daha hız we performansa yönelik çalışmam oldu. C bölümünù daha çok hafiflettim ki kullandıkça tlfn dolmasın ve yavaslamasın diye hafıza kartına çektim ön belleklerin hepsini. Buna diğer tarayıcılarda dahil...
Ben genel olarak çok memnunum bu cfwden Allah razı olsun kardeşim. Şimdi yazacaklarım ise sadece kendi fikrim olup iyileştirme amaçlı belki fikir verme ve destek niteliğinde olabilir. Mesela Belle ile gelen icon paketi aslında oldukça iyi ama hesap makinesi, sözlük gibi bazı uygulamaların ikonları hakkaten fazla alakalı değil hani belki bunlarda iyileştirme yapılabilir ya da daha fazla genişletilebilir ve tabi ben belle ile gelen symbian belle temasını kullanıyorum. Çok sade ve güzel bir tema yine belki o temada da birazcık daha iyileştirmeler yapılabilir. Örneğin mesaj yazarken bastığımız tuş daha parlak görünebilir, yine aynı şekilde alt menülerde seçim yaparken tıklama biraz daha parlak olabilir. Bir de benim telefonda mı böyle bilmiyorum ama ana ekranda tuşlar yan dönmüyor sevgili hakan kardeşim.
harika bişi ya