5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

bizde buna sitem ediyoruz zaten.

@hakan bizimde kızdığımız tek nokta bu verilen hizmetin adına karşılık olarak nankörlük olmasıdır.
Nankörlüğün olduğunu gördüğümüz için sitem edip yazılım güncellemeyi bile bıraktım.

ben sitem etmenize bişe demiyorum ki haklısınız...
bende cfwlerin üzerinde oynanmasından bıktım.. zamanında modları paylaşmasaydık bunlar başımıza gelmezdi..

• Beğen
Tepkiler: Lancerr

ahmed1818

Üye
hocam acil yardım edim telefona burdakileri yaptım ama nokia local modede asılı kaldı ekran :( ne yapmam lazım

yavuz661

yavuz661

Üye
uğraştım ama x6 ya yükleyemedim hocam yinede teşekkürler emeğin için :))

ege099

ege099

Üye
benim telefonumun markası sony ericson vivaz pro s60v5 işletm sistemli noki olanlar nokia suiti inirip kuryor peki bn sony eriscon suitimi indirp kuraym

ege099

ege099

Üye
ne yapacam ya olmyuor zaten jaf dosyasını yüklüyorum nokiada yükledm ama phonix dosyası yok yarmcı oln arkadaşlar bende belle kullanmak istiyorum off :S

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar yardım edicek yokmu bana bi yardımc olun

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ne yapacam ya olmyuor zaten jaf dosyasını yüklüyorum nokiada yükledm ama phonix dosyası yok yarmcı oln arkadaşlar bende belle kullanmak istiyorum off :S

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar yardım edicek yokmu bana bi yardımc olun

sony ericsona olmaz bu

ege099

ege099

Üye

- - - Eklendi - - -

hiç denemedim. Yanlış bilgi vermek istemem
[/QUOTE]

Kardeş şimdi ben denilenleri uyguladm jafı yükledim içindeki jaf usb driver klasöründeki dosyaları system32 ye kopyaladm programfilesdan /phoenix/prduct/RM-356 diye klasör açdm içine symbian4x4 menü düzeninide attm sonra sonra ogm jaf emülatörü açp denilenleri aynı uyguladm ını kutucğunu işretleyip RM-356yı seçtim sonra da falsh dedim warning diye bir uyarı çıkıyor bişler yazyor en altta killed phone falan yazyor ben genede devam diyorum sonra telefonu usbyle pcye bağlayp açıyorum hiç bir şey değişmiyor neden acaba :S

- - - Eklendi - - -

sony ericson için olanı yokmu kardeş ya of çok istiyordum bende belle kullanmak

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan tuş sesine bakacamısın yani değiştirecekmisin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

hiç denemedim. Yanlış bilgi vermek istemem

Kardeş şimdi ben denilenleri uyguladm jafı yükledim içindeki jaf usb driver klasöründeki dosyaları system32 ye kopyaladm programfilesdan /phoenix/prduct/RM-356 diye klasör açdm içine symbian4x4 menü düzeninide attm sonra sonra ogm jaf emülatörü açp denilenleri aynı uyguladm ını kutucğunu işretleyip RM-356yı seçtim sonra da falsh dedim warning diye bir uyarı çıkıyor bişler yazyor en altta killed phone falan yazyor ben genede devam diyorum sonra telefonu usbyle pcye bağlayp açıyorum hiç bir şey değişmiyor neden acaba :S

- - - Eklendi - - -

sony ericson için olanı yokmu kardeş ya of çok istiyordum bende belle kullanmak[/QUOTE]

YOK SADECE 5800 VE X6 İÇİN

- - - Eklendi - - -

belli olmaz

- - - Eklendi - - -

belli değil

rekabetci

Üye
dostum yeni font ekliyorum degişiyor yanlız şöyle bi sorun var şeçenekle ileri geri ve bazı şeyler bozuk çıkıyor neden acaba ?

- - - Eklendi - - -

bu sadece 1 fontta degil 30 tane kadar font denedm hepsinde aynı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dostum yeni font ekliyorum degişiyor yanlız şöyle bi sorun var şeçenekle ileri geri ve bazı şeyler bozuk çıkıyor neden acaba ?

- - - Eklendi - - -

bu sadece 1 fontta degil 30 tane kadar font denedm hepsinde aynı
çünkü belle ile uyumlu değil... fontları düzenlemen lazım...

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Hakan 1.09.2012 güncellemesinde sürümdeki SOUNDWAVE temasını kullanırsan gerçekten çok iyi olur. :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan 1.09.2012 güncellemesinde sürümdeki soundwave temasını kullanırsan gerçekten çok iyi olur. :)
haydaa milletin peşindenmi koşucam yine izinsiz paylaşım...!

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Valaa ben senin CFW'n diye buraya atıp örnek gösterdem. Çunku bu yazılım senin adım gibi eminim.!!

benim zatende biri n97 uyarlamış. Doga temasını çıkartıcam zaten. Sound wavesle ilk yayınlamıştım yazılımı. Benimde içime siniyo onu eklemek ...

bjkmert45

bjkmert45

Üye

benim zatende biri n97 uyarlamış. Doga temasını çıkartıcam zaten. Sound wavesle ilk yayınlamıştım yazılımı. Benimde içime siniyo onu eklemek ...

Bencede eklemen çok iyi olur cunku gerçekten güzel bir tema.

Üst Alt