haqanguven
Üye
Bencede eklemen çok iyi olur cunku gerçekten güzel bir tema.
ewet kardeşim
Bencede eklemen çok iyi olur cunku gerçekten güzel bir tema.
Birde hakan kardeşim sen bilirsin ama N9 ikon paketi yerine Anna ikon paketi kullansan daha görsel açıdan iyi olur. Benden söylemesi![]()
yok icon paketi bu güzel
Bu arada bu kadar uğraşların için yine 1000lerce kez teşekkürler 
Sen bilirsin kardeşimBu arada bu kadar uğraşların için yine 1000lerce kez teşekkürler
![]()

yok icon paketi bu güzel

haydaa milletin peşindenmi koşucam yine izinsiz paylaşım...!

N97 Diyor Rm-356gecen c6 telefndan aldıgım mp4 formatındaki videoyu açmadı onun icin sordum neyse yinede teşekkurler
rica ederim.seninde, hepimizinde kadir gecesi mübarek we dualarımız kabul olsun. You tubeden rahatlıkla video izleyebiliyosun. Video formatları kısıtlı v5 lerde. 5800 ve c6 tlfnları aynı video formatta.
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-oyunlari/symbian-s60v5-en-eglenceli-hd-oyun-arsivi-onizlemeli-yeniden-guncellendi-658499.html
Bencede![]()
- - - Eklendi - - -
Resimler Bile Aynı Hakan Dalalım mı?N97 Diyor Rm-356
gecen c6 telefndan aldıgım mp4 formatındaki videoyu açmadı onun icin sordum neyse yinede teşekkurler
ekran sayısı hiç bir zaman artırılmıycak.. bu imkansızdır şuan...bir sonraki güncellemenizde ana ekran sayısı arttırılacak mı?
takıldığın yerde yaz ben yardım ederim.. olmadı team viewer üzerinden bağlanır ben yaparım...ilk defa deneyeceğim umarım bi sorunla karşılaşmam :/
takıldığın yerde yaz ben yardım ederim.. olmadı team viewer üzerinden bağlanır ben yaparım...
tamam yedeği al ıd ve şifreyi pm ile at bana halledeyim ben.. bide gerekli dosyalarıda indirşuan telefonun yedeğini alıyorum. valla tw'den halletsen süper olur :S
Bende nokia x6 16 gb var.... Rm-559 ben nasil yükleceğim ?
linkler silinmiş zaten
- - - Eklendi - - -
c6-00 c6-01 mi hangisi?