5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Birde hakan kardeşim sen bilirsin ama N9 ikon paketi yerine Anna ikon paketi kullansan daha görsel açıdan iyi olur. Benden söylemesi :)

kralveben

kralveben

Üye

rica ederim.seninde, hepimizinde kadir gecesi mübarek we dualarımız kabul olsun. You tubeden rahatlıkla video izleyebiliyosun. Video formatları kısıtlı v5 lerde. 5800 ve c6 tlfnları aynı video formatta.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-oyunlari/symbian-s60v5-en-eglenceli-hd-oyun-arsivi-onizlemeli-yeniden-guncellendi-658499.html
gecen c6 telefndan aldıgım mp4 formatındaki videoyu açmadı onun icin sordum neyse yinede teşekkurler

eroskop100

eroskop100

Üye
bir sonraki güncellemenizde ana ekran sayısı arttırılacak mı?

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
ilk defa deneyeceğim umarım bi sorunla karşılaşmam :/

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Teknoloji16

Üye
Bende nokia x6 16 gb var.... Rm-559 ben nasil yükleceğim ?

fenerbahceq

Üye
kardeş çok güzel birşey yapmışsın fakat ben bunu kuramadım telefonuma ve şimdi telefonumu hiç açamıyorum bana yardımcı olurmusun lütfen

- - - Eklendi - - -

kardeş bana acil cevap verirsen çok sevinirim herşey normal olmasına rağmen flash dan sonra ne olduysa oldu bana bir sürü hata verdi ne olduğunu da anlamadım ama şimdi açamıyorum telefonumu lütfen bir an önce bana yardımcı ol. teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

kardeş lütfen bana ulaş şunu halledelim telefonum kulanılmaz halde ve bu cfw yi yapmak istiyorum lütfen bana bir yardım et bir an önce halledelim şunu

yamaha06

Üye
tskler.........

Üst Alt