haqanguven
Üye
ona da güncelleme getirirsen iyi olur bence
symbian anna da belle deki gibi ekrana öğeler (widgetler) koyabiliyorum değil mi ?
koyuluyor. C6 tabanların hepsinde widget desteği war
ona da güncelleme getirirsen iyi olur bence
symbian anna da belle deki gibi ekrana öğeler (widgetler) koyabiliyorum değil mi ?
ya bu 6 sayfa karakteri nerde ya senin önceki cwf yi kullanıyorum ben
ya bu 6 sayfa karakteri nerde ya senin önceki cwf yi kullanıyorum ben
var ama tuş klitliyken gözükmez oto tuş klidini kaldırıp ekran ışıkları sönünce çalışır.
bu led ışık modu da ne??
hakan bana şu senin belle cfw sinde olan mosaic temasını atarmısın. Ben anna kurdum da ondan![]()
eline sağlık çok güzel olmuş... benim bir kaç sorum olacak bugün şarjı bittiği için taktım kapalı telefon açılamadı devamlı düt yapıyor nokia yazısı çıkıyor kapanıyor. sonra sarj cihazını söküp açtıktan sonra taktım sıkıntı olmadı budurumu yaşayan varmı?
2.sıkıntıda telefonu karşı taraf açınca telefon çalıp ben açınca titreşim çalışıyor bunu kapatabilirmiyiz. uyarı titreşimini kapatmak geldi aklıma ama buda telefon çalarken titreşimi kapatır diye yapmadım...?
emegine eline aklına saglık dostum bu gun yukledim cok guzel hızıda mukemmel emeklerinin devamı dilegiyle
forumdaki en iyi cfwler senin eline saglik. hic ofw yapmayi dusundun mu?
hakan kardeşim müzik player widget olarak eklenebiliyor ama sürekli orda duruyor acaba bunu orjialdeki gibi sadece çalarken widget olarak görünüp müzik çalar kapatıldığında widgetın da kaybolması şeklinde bir düzenleme yapılabilir mi acaba
Resimdeki Kutucuklar Aynı olsun.. En Son Olarakda INI Kutucuğunu İşaretleyip RM-356 Seçip Tamam'a Tıklıyoruz Ve Son olarak Flaşh Basıp Kapalı Olan Telefonumuzu USB Kablosuyla Pc Ye Bağlayıp Power Tuşuna Bir Kez Basıp Bekliyoruz. . . Telefon Daha Sonra kendi Kendi Açıldıktan Sonra Symbian Belle Yüklenmiş Olacaktır.. Güle Güle Kullanın. . .
Bu son kısım biraz karışık olmuş Powerçıkmıyor......birde
Şimdide OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 Üzerine Sağ Tıklayıp Özellikler Diyoruz... Açılan Pencerede Uyumluluk Başlığına Tıklayıp Uyumluluk Modu Kutucuğunu İşaretleyip Windows XP Sp3
özellikler uyumluluk yaptığımda benim pc windows xp sp3seçeneğini vermiyor ne yapabilirim.
Slm. Ellerine sağlık ilk öncelikle. Senin bu modu telefona atmak istiyorum. Sorularım şunlar:
1.) FW atarken elektirik gitse veya kablo çıksa telefon kullanım dışı kalırmı? yeniden aynı işlemi yapabilirmiyim?
2.) Eski versyona dönebilirmiyim?
3.) Sadece n97 deki gibi ana ekrana ikili ana sayfa parmakla kayan menü ekleyebilirmiyim? n97 de acayip gözüküyordu.
teşekkürler. merakla bekliyorum.
Mesaj yazarken rakam yazmak için tuşa basılı tutuyoruz ya mesela "5" yazıcam diyelim sayı moduna geçmeden harf modunda 5'e basılı tutuyorum "j5" oluyor 4'e basılı tutuyorum "g4" oluyor, sıfıra basılı tutuyorum boşluk bırakıp sıfır oluyor bu hatayı nasıl giderebilcez?
Abi ofw de yapta telefonlar rahatlasın.
çok istek olursa yaparım kardeşim