5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ona da güncelleme getirirsen iyi olur bence :)
symbian anna da belle deki gibi ekrana öğeler (widgetler) koyabiliyorum değil mi ?

koyuluyor. C6 tabanların hepsinde widget desteği war

nizam67

Üye
ya bu 6 sayfa karakteri nerde ya senin önceki cwf yi kullanıyorum ben

çomolokko

Üye
ya bu 6 sayfa karakteri nerde ya senin önceki cwf yi kullanıyorum ben

al kardeş bizzat ben bunu kullanıyorum hatası falan yok sadece resource>apps at www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/mod-n8-ikonlari-ii-467761.html

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan bana şu senin belle cfw sinde olan mosaic temasını atarmısın. Ben anna kurdum da ondan :)

attila24

Üye
eline sağlık çok güzel olmuş... benim bir kaç sorum olacak bugün şarjı bittiği için taktım kapalı telefon açılamadı devamlı düt yapıyor nokia yazısı çıkıyor kapanıyor. sonra sarj cihazını söküp açtıktan sonra taktım sıkıntı olmadı budurumu yaşayan varmı?
2.sıkıntıda telefonu karşı taraf açınca telefon çalıp ben açınca titreşim çalışıyor bunu kapatabilirmiyiz. uyarı titreşimini kapatmak geldi aklıma ama buda telefon çalarken titreşimi kapatır diye yapmadım...?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan bana şu senin belle cfw sinde olan mosaic temasını atarmısın. Ben anna kurdum da ondan :)

pcde değilim.googlede görsellerden 5800 mosaic tema tarat çıkar

- - - Eklendi - - -

eline sağlık çok güzel olmuş... benim bir kaç sorum olacak bugün şarjı bittiği için taktım kapalı telefon açılamadı devamlı düt yapıyor nokia yazısı çıkıyor kapanıyor. sonra sarj cihazını söküp açtıktan sonra taktım sıkıntı olmadı budurumu yaşayan varmı?
2.sıkıntıda telefonu karşı taraf açınca telefon çalıp ben açınca titreşim çalışıyor bunu kapatabilirmiyiz. uyarı titreşimini kapatmak geldi aklıma ama buda telefon çalarken titreşimi kapatır diye yapmadım...?

teşekkürler. Yazılımdan sonra hard format we hafıza kartını biçimlendirdin mi? Sorun devam ediyormu hala?
Mod war rofs2 atarsan kapanır

kralveben

kralveben

Üye
emegine eline aklına saglık dostum bu gun yukledim cok guzel hızıda mukemmel emeklerinin devamı dilegiyle

memoli1996

Üye
forumdaki en iyi cfwler senin eline saglik. hic ofw yapmayi dusundun mu?

Progressivity

Progressivity

Üye
hakan kardeşim müzik player widget olarak eklenebiliyor ama sürekli orda duruyor acaba bunu orjialdeki gibi sadece çalarken widget olarak görünüp müzik çalar kapatıldığında widgetın da kaybolması şeklinde bir düzenleme yapılabilir mi acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
emegine eline aklına saglık dostum bu gun yukledim cok guzel hızıda mukemmel emeklerinin devamı dilegiyle

teşekkürler yorumun için güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

forumdaki en iyi cfwler senin eline saglik. hic ofw yapmayi dusundun mu?

teşekkürler. Ofw yapmayı düşünmedim çok istek olursa yaparım

- - - Eklendi - - -

hakan kardeşim müzik player widget olarak eklenebiliyor ama sürekli orda duruyor acaba bunu orjialdeki gibi sadece çalarken widget olarak görünüp müzik çalar kapatıldığında widgetın da kaybolması şeklinde bir düzenleme yapılabilir mi acaba

biliyosunki ofw de müzik klasörü yok c6 portunda war we girince son çalınan diye baslık war. Müzik açtıp kapattığımızda ön izlemesi kalır. Widgette ona göre tasarlandı. Müzik player son çlınan şarkıyı gördüğü için oda öyle kalıyor. O bir hata degil c6 portuyla gelen özelliktir. Yapcak bişey yok. Belki vardır ama ben anlamadığım bişeye yaparım demem. Widget düzenlemesinden anlamıyorum..

KEyQUAD

Üye
Mesaj yazarken rakam yazmak için tuşa basılı tutuyoruz ya mesela "5" yazıcam diyelim sayı moduna geçmeden harf modunda 5'e basılı tutuyorum "j5" oluyor 4'e basılı tutuyorum "g4" oluyor, sıfıra basılı tutuyorum boşluk bırakıp sıfır oluyor bu hatayı nasıl giderebilcez?

lupa

Üye
Slm. Ellerine sağlık ilk öncelikle. Senin bu modu telefona atmak istiyorum. Sorularım şunlar:
1.) FW atarken elektirik gitse veya kablo çıksa telefon kullanım dışı kalırmı? yeniden aynı işlemi yapabilirmiyim?
2.) Eski versyona dönebilirmiyim?
3.) Sadece n97 deki gibi ana ekrana ikili ana sayfa parmakla kayan menü ekleyebilirmiyim? n97 de acayip gözüküyordu.

teşekkürler. merakla bekliyorum.

paşam.01

paşam.01

Üye
Resimdeki Kutucuklar Aynı olsun.. En Son Olarakda INI Kutucuğunu İşaretleyip RM-356 Seçip Tamam'a Tıklıyoruz Ve Son olarak Flaşh Basıp Kapalı Olan Telefonumuzu USB Kablosuyla Pc Ye Bağlayıp Power Tuşuna Bir Kez Basıp Bekliyoruz. . . Telefon Daha Sonra kendi Kendi Açıldıktan Sonra Symbian Belle Yüklenmiş Olacaktır.. Güle Güle Kullanın. . .

Bu son kısım biraz karışık olmuş Powerçıkmıyor......birde

Şimdide OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 Üzerine Sağ Tıklayıp Özellikler Diyoruz... Açılan Pencerede Uyumluluk Başlığına Tıklayıp Uyumluluk Modu Kutucuğunu İşaretleyip Windows XP Sp3

özellikler uyumluluk yaptığımda benim pc windows xp sp3seçeneğini vermiyor ne yapabilirim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Resimdeki Kutucuklar Aynı olsun.. En Son Olarakda INI Kutucuğunu İşaretleyip RM-356 Seçip Tamam'a Tıklıyoruz Ve Son olarak Flaşh Basıp Kapalı Olan Telefonumuzu USB Kablosuyla Pc Ye Bağlayıp Power Tuşuna Bir Kez Basıp Bekliyoruz. . . Telefon Daha Sonra kendi Kendi Açıldıktan Sonra Symbian Belle Yüklenmiş Olacaktır.. Güle Güle Kullanın. . .

Bu son kısım biraz karışık olmuş Powerçıkmıyor......birde

Şimdide OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 Üzerine Sağ Tıklayıp Özellikler Diyoruz... Açılan Pencerede Uyumluluk Başlığına Tıklayıp Uyumluluk Modu Kutucuğunu İşaretleyip Windows XP Sp3

özellikler uyumluluk yaptığımda benim pc windows xp sp3seçeneğini vermiyor ne yapabilirim.

win7 kullananlar yapıcak onu xp kullanan yapmasına gerek yok uyumlulugu kapat sen

- - - Eklendi - - -

Slm. Ellerine sağlık ilk öncelikle. Senin bu modu telefona atmak istiyorum. Sorularım şunlar:
1.) FW atarken elektirik gitse veya kablo çıksa telefon kullanım dışı kalırmı? yeniden aynı işlemi yapabilirmiyim?
2.) Eski versyona dönebilirmiyim?
3.) Sadece n97 deki gibi ana ekrana ikili ana sayfa parmakla kayan menü ekleyebilirmiyim? n97 de acayip gözüküyordu.

teşekkürler. merakla bekliyorum.

1. Elektrik gtse bişe olmaz tekrardan flaşlarsın.
2. Navifrm uygulamasından ofw yi indirip bunu attgn gbi atarsan ofw ye dönmüş olursun.
3. N97 gbi oluyor

- - - Eklendi - - -

Mesaj yazarken rakam yazmak için tuşa basılı tutuyoruz ya mesela "5" yazıcam diyelim sayı moduna geçmeden harf modunda 5'e basılı tutuyorum "j5" oluyor 4'e basılı tutuyorum "g4" oluyor, sıfıra basılı tutuyorum boşluk bırakıp sıfır oluyor bu hatayı nasıl giderebilcez?

şimdi denedim öyle hata yok. Hard format ve hafıza kartını biçimlendirdin mi? Bu arada operada yapıyorsa ben c7 de çok rastlıyorum operada sorun war.

Mert Gürbüz

Üye
Abi ofw de yapta telefonlar rahatlasın.

Üst Alt